Skocz do zawartości

Zdjęcie

Suszenie jabłek - jak?

- - - - - suszenie jablek

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
LucyX

LucyX

    Wczuwa się w forum

  • Użytkownicy
  • PipPip
  • 193 postów
Cześć. Mam dużo jabłek i mam zamiar je wysuszyć. Czy moge zrobić to np. w piekarniku? jak jest z wartościami odżywczymi?
  • 0

Doradca KFD

Doradca KFD
  • KFD pro

Siemanko, w tym przypadku, mogę polecić Ci takie produkty (dla ułatwienia przygotowałem boks ze zdjęciami):


  • ActivLab Muscle Up Protein - 700gActivLab Muscle Up Protein - 700g 45.5 zł 39.99 zł
  • ACTIVLAB Mass Up 7 kgACTIVLAB Mass Up 7 kg 199.00 zł 108.00 zł
  • Best Body Kick Speed Powder - 400 gBest Body Kick Speed Powder - 400 g 44.00 zł 29.99 zł
  • Mhp Up Your Mass 908gMhp Up Your Mass 908g 89.00 zł 55.00 zł
  • Bio Tech USA Glutanator - 15g (5 form glutaminy)Bio Tech USA Glutanator - 15g (5 form glutaminy) 5.00 zł 3.6 zł
  • PES Enhanced - 120gPES Enhanced - 120g 199.00 zł 112.99 zł
  • Activlab Bcaa Xtra 800 gActivlab Bcaa Xtra 800 g 89.00 zł 77.99 zł
  • ActivLab TCM 120 kaps.ActivLab TCM 120 kaps. 25.00 zł 23.00 zł
  • ACTIVLAB Mass Up 5 kgACTIVLAB Mass Up 5 kg 99.00 zł 69.00 zł
  • Real Pharm T-ShirtReal Pharm T-Shirt 49.00 zł 19.00 zł
  • Tested Tribulus 90% - 90 tabl.Tested Tribulus 90% - 90 tabl. 69.00 zł 39.00 zł
  • ActivLab Mass UP - 3500gActivLab Mass UP - 3500g 99.00 zł 54.99 zł


  • Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

    #2
    Eva KFD

    Eva KFD

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 424 postów
    • Płeć:Kobieta
    • Miasto:Lublin
    Oczywiście, że możesz wysuszyć jabłka w piekarniku. Są również specjalne suszarnie, gdzie suszenie jabłek jest szybsze i łatwiejsze. Owoce suszone są również bogate w wartości odżywcze, jednak mają więcej kalorii niż świeże owoce.
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników


    Najważniejsze działy: Kulturystyka | Dieta | Przepisy | Trening | Doping | Fitness | MMA
     Zamknij okienko