Skocz do zawartości

Zdjęcie

Przepis na kiełbasę swojską

- - - - - przepis kielbase swojsk

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
szala1995

szala1995

    Wczuwa się w forum

  • Użytkownicy
  • PipPip
  • 144 postów
Zdecydowalismy się z męzem na zakup połówki świniaczka. Uznalismy, ze jak najbardziej wyjdzie nam na zdrowie spozycie mięsa wiadomego pochodzenia. Chcemy też przygotować trochę wedlinek. Czy macie może przepis na kiełbasę swojską? %)
  • 0

Doradca KFD

Doradca KFD
  • KFD pro

Siemanko, w tym przypadku, mogę polecić Ci takie produkty (dla ułatwienia przygotowałem boks ze zdjęciami):


  • Trec Mass XXL - 2000 gTrec Mass XXL - 2000 g 75.00 zł 69.00 zł
  • Revolutions Pre Plus - 255g [30 serv]Revolutions Pre Plus - 255g [30 serv] 119.00 zł 99.00 zł
  • Nutrabolics Waxybolic 2004g.Nutrabolics Waxybolic 2004g. 99.00 zł 84.99 zł
  • Olimp Prostatan - 60 kaps.Olimp Prostatan - 60 kaps. 39.00 zł 35.00 zł
  • Tested Citrulline - 240kap.Tested Citrulline - 240kap. 69.00 zł 64.99 zł
  • Scitec Pow3rd 2.0 - 350gScitec Pow3rd 2.0 - 350g 119.00 zł 89.00 zł
  • Muscletech 100% Premium Mass Gainer 5400gMuscletech 100% Premium Mass Gainer 5400g 229.00 zł 187.00 zł
  • Bio Tech USA NitrOX Therapy - 680gBio Tech USA NitrOX Therapy - 680g 119.00 zł 89.00 zł
  • Activlab TCM Powder 500gActivlab TCM Powder 500g 47.00 zł 39.99 zł
  • Ostrovit Massit 1000gOstrovit Massit 1000g 23.00 zł 21.00 zł
  • Syntrax Trophix 5.0 2270gSyntrax Trophix 5.0 2270g 199.00 zł 139.00 zł
  • Bio Tech Nitro Pure Whey Gold 2,23 kgBio Tech Nitro Pure Whey Gold 2,23 kg 199.00 zł 186.3 zł


  • Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

    #2
    vianolla

    vianolla

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 157 postów
    Ja rownież jestem zwolenniczką domowych wyrobów. Bardzo często robię taką swojska kiełbachę:

    9 kg wieprzowiny

    1 kg chudej wołowiny

    23 dkg soli

    3 łyżki cukru

    1,5 dkg pieprzu

    6 ząbków czosnku

    gorczyca

    Mięso jak najdrobniej posiekane mieszamy z wszystkimi przyprawami. Do mieszania warto podejśc poważnie i zrobic to naprawde dokładnie. Takie mięcho odstawiamy na jedna noc w chlodne miejsce. Nastepnego dnia możemy juz nadziewac mięsem jelita. Gotowe kiełbaski wylądowac powinny w wędzarni i gotowe ;)
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników


    Najważniejsze działy: Kulturystyka | Dieta | Przepisy | Trening | Doping | Fitness | MMA
     Zamknij okienko