Skocz do zawartości

Zdjęcie

Przepis na kiełbasę swojską

- - - - - przepis kielbase swojsk

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
szala1995

szala1995

    Wczuwa się w forum

  • Uzytkownicy
  • PipPip
  • 144 postów
Zdecydowalismy się z męzem na zakup połówki świniaczka. Uznalismy, ze jak najbardziej wyjdzie nam na zdrowie spozycie mięsa wiadomego pochodzenia. Chcemy też przygotować trochę wedlinek. Czy macie może przepis na kiełbasę swojską? %)
  • 0

Doradca KFD

Doradca KFD
  • KFD pro

Siemanko, w tym przypadku, mogę polecić Ci takie produkty (dla ułatwienia przygotowałem boks ze zdjęciami):


  • San Launch Reloaded - 278gSan Launch Reloaded - 278g 189.00 zł 129.00 zł
  • BioTech USA Testabolic 60 kaps.BioTech USA Testabolic 60 kaps. 39.00 zł 35.1 zł
  • Gaspari Real Mass Probiotic - 2700gGaspari Real Mass Probiotic - 2700g 139.00 zł 119.00 zł
  • San Platinum Whey 4500GSan Platinum Whey 4500G 399.00 zł 399.00 zł
  • ActivLab TribuStallion 60kaps.ActivLab TribuStallion 60kaps. 23.02 zł 22.00 zł
  • KFD - Stylowa Bokserka Team KFD - GranatowaKFD - Stylowa Bokserka Team KFD - Granatowa 42.00 zł 34.99 zł
  • NVE Stacker Rush 454gNVE Stacker Rush 454g 159.00 zł 119.00 zł
  • ActivLab TCM - 300 kaps.ActivLab TCM - 300 kaps. 47.66 zł 41.74 zł
  • Tested Vitamin C 1000mg - 100 kaps.Tested Vitamin C 1000mg - 100 kaps. 39.00 zł 22.5 zł
  • SAN ZMA PRO 90 kaps.SAN ZMA PRO 90 kaps. 79.00 zł 55.00 zł
  • 7 Nutrition Dendrox 500g + 80 kaps.7 Nutrition Dendrox 500g + 80 kaps. 199.00 zł 139.00 zł
  • Universal Jointment Sport - 120 kapsUniversal Jointment Sport - 120 kaps 69.00 zł 37.00 zł


  • Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

    #2
    vianolla

    vianolla

      Wczuwa się w forum

    • Uzytkownicy
    • PipPip
    • 157 postów
    Ja rownież jestem zwolenniczką domowych wyrobów. Bardzo często robię taką swojska kiełbachę:

    9 kg wieprzowiny

    1 kg chudej wołowiny

    23 dkg soli

    3 łyżki cukru

    1,5 dkg pieprzu

    6 ząbków czosnku

    gorczyca

    Mięso jak najdrobniej posiekane mieszamy z wszystkimi przyprawami. Do mieszania warto podejśc poważnie i zrobic to naprawde dokładnie. Takie mięcho odstawiamy na jedna noc w chlodne miejsce. Nastepnego dnia możemy juz nadziewac mięsem jelita. Gotowe kiełbaski wylądowac powinny w wędzarni i gotowe ;)
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników


    Najważniejsze działy: Kulturystyka | Dieta | Przepisy | Trening | Doping | Fitness | MMA
     Zamknij okienko