Skocz do zawartości

Zdjęcie

Żłe wyniki badań a wejście na cykl

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
Adamski88

Adamski88

    Nowy na pokładzie

  • Nowi na forum
  • Pip
  • 4 postów
1. WIEK:34
2. WAGA:98
3. WZROST:180
4. WYMIARY:
-biceps:45
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 7 lat
6. DIETA:
-białko: 2
-węglowodany:5
-tłuszcz:2
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 30amp omnadrenu
8. TRENING: 5 razy w tygodniu masa
9. CEL CYKLU: dodanie troche miesa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 2 miesiace
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): kiedyś do chudnięcia teraz odkłada mi sie tłuszcz
13. STAN ZDROWIA: słabe wyniki
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: owłosienia
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 125kg ostatnia seria
-martwy ciąg: 160kg ostatnia seria
-przysiad: 180kg mp

PYTANIE:
Proszę doświadczonych w dopingu o pomoc, dwa miesiące temu zakończyłem swój cykl z 30amp omki 15tyg 2amp co tydzień niestety nikt na mojej wiosce nie zna czegoś takiego jak odblok i tu dałem ciała Zrobiłem w poniedziałek wyniki

LH 0.100 (1,5-12,4)
FSH 0.100 (1,7-8,6)
z tego co wyczytałem to jest to tak zwany blok

Prolaktyna 890 (98-456)
Estradiol 178 (7,8-43)
problem z seksem stanąć stanie ale za chwile flak się robi

Posiadam
clomid 3x10tab
Pregnyl 3x1amp
exe 1op 30tab
bromergon 2x30tab
omnadren 40amp
metanabol 400tab

Nie mam zielonego pojęcia czy wejśc na cykl z takimi wynikami czy najpierw je unormować Był bym bardzo wdzieczny gdyby ktoś poswiecił mi chwile i to rozpisał fachowo
 

  • 0

#2
Adamski88

Adamski88

    Nowy na pokładzie

  • Nowi na forum
  • Pip
  • 4 postów

jest tu ktos kto cos doradzi ?


  • 0

#3
Adamski88

Adamski88

    Nowy na pokładzie

  • Nowi na forum
  • Pip
  • 4 postów

takie wielkie forum i cisza


  • 0

#4
grzechu2334

grzechu2334

    Się rozkreca

  • Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 627 postów
  • Wiek: 24
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 3 lata

    Witam zrób sobie cykl a potem odblok tak będzie najlepiej ale niech sie jeszcze inni wypowiedzą


    • 0

    #5
    tomaj1984

    tomaj1984

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 154 postów
  • Wiek: 36
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:POZNAN

    powiem tak odblok najszybciej jak to możliwe i nie jest to wyssane z palca stwierdzenie tylko poparte opinia kolegi który miał podobna sytuacje z fajfuskiem i lekarz od razu kazał mu się odblokowywać....pozdrawiam


    • 0

    #6
    SLIN

    SLIN

      bejbik on dzjus

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • 24236 postów
  • Wiek: 27
    • Płeć:b/d
    • Miasto:nad jeziorem
    • Staż [mies.]: 3 mies

    wal cykl , front z omki i tyle , teraz zrobisz odblok a za miesiac znowu cykl , najlepiej to wejdz na cykl i nie zlaz  %)


    • 0

    #7
    Adamski88

    Adamski88

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 4 postów
    SLIN od tego tygodnia daje na noc bromergon 1,25mg i etadron 12,5mg do tego pregnyl 5000iu rozbite na 5 dni i powiem że czuje sie o niebo lepiej tylko nie wiem czy to dobrze bo jajka tak jak by bobolewaja szczypia, no jak by tego nie ujac to takie troche nie przyjemne uczucie Właśnie mialem w planach zrobić odblok i odrazu wejsc na cykl ale chyba lepiej bedzie non stop testosteron + co jakiś czas dodatki innych środków i na cyklu kontrolowac prolaktyne,estro,i jajka no i na mostkach co np rok jakies power pct Dzieki za pomoc jak masz jeszcze jakies rady to chetnie poczytam
    • 0

    #8
    -ARTUR-

    -ARTUR-

      Bóg spamu ;)

    • Mod Ogólny
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • 15271 postów
    • Płeć:Mężczyzna

    Aby uczestniczyć w dyskusjach musisz mieć ukończone 18 LAT!

    NALEŻY MIEĆ WYPEŁNIONY PROFIL (wiek, staż, wymiary) - w przeciwnym wypadku - BAN lub czasowa blokada konta


     

    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko