Skocz do zawartości

Zdjęcie

Zioła do ryby

- - - - - ziola do ryby ziola ryby

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
marjon

marjon

    Wczuwa się w forum

  • Użytkownicy
  • PipPip
  • 146 postów
Cześc. Nigdy nie lubiłam gotować. Mój chłopak pojechał na kilka miesięcy do Anglii. Niedługo wraca. Wiem ,że bardzo lubi ryby. Dzisiaj chce przyrządzić potrawe na próbe. Tylko nie wiem jak mam przygotować rybe. On nie lubi rzeczy zwyczajnych. Często je niektóre z potraw po chińsku. Jak przyrządzić dobra rybe i jakich ziół użyć? Czy może znacie jakiś inny przepis na znakomita i pyszna rybke? Bede wdzięczna za pomoc.
  • 0

Doradca KFD

Doradca KFD
  • KFD pro

Siemka, sprawdź ofertę specjalną:




Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

#2
tvreporter

tvreporter

    Wczuwa się w forum

  • Użytkownicy
  • PipPip
  • 143 postów
Cześć. Ja najczęściej piekę rybe w piekarniku. Do dań z rybami najczęściej stosuje się takie zioła jak: bazylia, estragon, jak również szałwię. Ja lubie jak gotuje dla mnie moja dziewczyna. Nie jestem tylko przekonany, czy każda kobieta ma talent do gotowania ;). Powodzenia!
  • 0

#3
wierzba1985

wierzba1985

    Wczuwa się w forum

  • Użytkownicy
  • PipPip
  • 135 postów
Siemanko. Ja najczęsciej stosuje tymianek do pieczonych ziemniaków, jajecznicy, farszów mięsnych, smażonych ryb, jak również zawiesistych zup z warzyw strączkowych. Dodaje również cząber do grzybów,sałatek mięsnych i ziemniaczanych oraz dań rybnych.
  • 0




0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

 Zamknij okienko