Skocz do zawartości

Zdjęcie

Zbijanie estro, pierwszy cykl

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
truciak25

truciak25

    Nowy na pokładzie

  • Nowi na forum
  • Pip
  • 20 postów
  • Wiek: 25
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 3 lata

    Cześć,

     

    Chciałbym zasięgnąć porady na temat poziomu estrogenu. Jestem w 3.5 tygodnia na cyklu cypionat 600mg/week. Przed cyklem wszystkie badania w widełkach, teraz zrobiłem sobie 2 dni temu badania i wyszło takie coś:

     

    Estradiol - 135 pg/ml , zakres: 11,30-43,20

    Testosteron wolny - >100 pg/ml, zakres 1,00-28,28

     

    Niestety nie zrobiłem morfologii i prolaktyny, a dowiedziałem się, że powinienem, więc zrobię je jutro najprawdopodobniej (człowiek się uczy całe życie).

     

    Więc pytanie nasuwa się takie, czy zbijać taki poziom estrogenu, jeżeli tak to czym i jakie dawki? Samopoczucie myślę, że jest dobre, na libido nie narzekam, na pewno jest 2x większe niż przed cyklem. Jedynie zauważyłem, że trochę zalało mnie wodą, widać szczególnie po twarzy. Co do sutków to wydaje mi się, że sobie wmawiam, że się robią większe albo, że mnie swędzą, bo raz wydaje mi się, że tak a raz nie, a wyglądają dalej takie jak były,oznak zgrubienia etc też nie widzę. Dodam jeszcze, że powoli wchodzę na dodatni bilans kaloryczny, wcześniej byłem na takim "0", micha trzymana niemalże idealnie.

     

    Posiadam na stanie Tamoxifen 20mg/tab  oraz Anastrazole 1mb/tab.

    Zadaje to pytanie, bo co źródło czytam to trochę rozbieżne odpowiedzi.

     

    Z góry dzięki.


    • 0

    #2
    DSTDiagnostic

    DSTDiagnostic

      Wczuwa się w forum

    • Nowi na forum
    • PipPip
    • 130 postów
  • Wiek: 39
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Poznań
    • Staż [mies.]: 36
    Daj pół TAB Ari i zrób badania.
    • 1

    #3
    truciak25

    truciak25

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 20 postów
  • Wiek: 25
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 3 lata
    Dzięki jeszcze raz. Już otrzymałem poradę w dziale szybkie porady. Ale jeśli można to proszę o nie usuwanie. Chciałbym się podzielić wynikami jakie wyjdą po 2tyg. Może się komuś też przydać kiedyś.
    • 0

    #4
    OnGear

    OnGear

      Wczuwa się w forum

    • Nowi na forum
    • PipPip
    • 160 postów
  • Wiek: 40
    • Płeć:Mężczyzna
    Te pół tabletki owszem, ale dawaj dwa razy na tydzień. Po dwóch tygodniach powtórz badanie i wtedy się skoryguje dawkę (możesz za te dwa tygodnie przy okazji zbadać morfo, jutro sobie odpuść).
    • 1

    #5
    truciak25

    truciak25

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 20 postów
  • Wiek: 25
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 3 lata
    Wracam po 2 tygodniach. Niestety wyniki wyszły jeszcze gorsze. Brałem 0.5 tan 2x w tygodniu armidex.

    Estradiol 225 przy normie 11-43
    Prolaktyna 32 przy normie 4-15

    Podpowie ktoś co najlepiej zrobić dalej?
    • 0

    #6
    blue-chees

    blue-chees

      indestructible madman:)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPipPipPip
    • 8592 postów
  • Wiek: 42
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:london
    • Staż [mies.]: 7lat

    Wracam po 2 tygodniach. Niestety wyniki wyszły jeszcze gorsze. Brałem 0.5 tan 2x w tygodniu armidex.

    Estradiol 225 przy normie 11-43
    Prolaktyna 32 przy normie 4-15

    Podpowie ktoś co najlepiej zrobić dalej?

    przy tej prl to caba sobie zalatw ( cabasser ) i zapodaj 0,5mg i kilka dni po powtorz badania , co do ari i estro to pewnie wyjebka skoro nic nie uwalilo - gips , zmontuj sobie ori ari lub exe , 


    • 0

    #7
    DSTDiagnostic

    DSTDiagnostic

      Wczuwa się w forum

    • Nowi na forum
    • PipPip
    • 130 postów
  • Wiek: 39
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Poznań
    • Staż [mies.]: 36
    Ari z apteki reszta to kibel.
    • 0

    #8
    truciak25

    truciak25

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 20 postów
  • Wiek: 25
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 3 lata
    Ok. Więc spróbuje załatwić cabaser.jak dokładnie to dawkowac 0.5mg co ile? I czy poradzi to sobie zarówno z estro jak i prolaktyna?
    • 0

    #9
    fordoniak

    fordoniak

    • KFD pro
    • PipPipPip
    • 750 postów
  • Wiek: 33
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Bydgoszcz
    Dostałeś odpowiedz - cabaser na prolaktyne a na estro musisz załatwić exe lub ari działające...
    Jak samopoczucie z takim estradiolem?
    • 0

    #10
    truciak25

    truciak25

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 20 postów
  • Wiek: 25
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 3 lata
    Nie jest najgorsze ale wydaje mi się, że gorsze niż byli np 2 tyg temu
    • 0

    #11
    blue-chees

    blue-chees

      indestructible madman:)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPipPipPip
    • 8592 postów
  • Wiek: 42
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:london
    • Staż [mies.]: 7lat

    Ok. Więc spróbuje załatwić cabaser.jak dokładnie to dawkowac 0.5mg co ile? I czy poradzi to sobie zarówno z estro jak i prolaktyna?

    kwesia inwidualna , byc moze po tej dawce bedzie juz w normie , cab to potezne IP , takze spokojnie z nim , popytaj u siebie na rejonie, moze ktos odstapi/sprzeda ci 1 tab ( `1mg ) 


    • 1

    #12
    truciak25

    truciak25

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 20 postów
  • Wiek: 25
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 3 lata
    Co do tego ari, to myślę, że ciężko mi będzie dostać oryginał niestety. Czy da radę estro załatwić chociażby tamoxifenem czy to raczej bez sensu?
    • 0

    #13
    fordoniak

    fordoniak

    • KFD pro
    • PipPipPip
    • 750 postów
  • Wiek: 33
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Bydgoszcz
    Tamoxem go „nie załatwisz” - to popytaj o etadron / symex ( exe ) bądź letrozol
    • 1

    #14
    truciak25

    truciak25

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 20 postów
  • Wiek: 25
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 3 lata
    Jeszcze co do tego arimidexu? Czy możliwe jest, że jednak nie jest to wyjebka a po prostu za mała dawka na tak duży poziom wyjściowy?
    • 0

    #15
    korowiow71

    korowiow71

      Wczuwa się w forum

    • Nowi na forum
    • PipPip
    • 123 postów
  • Wiek: 36
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 48
    Jak estro jeszcze poszło do góry, to nie ma się co oszukiwać. Daj po tabsie przez 3 dni i idź zbadać, ale w międzyczasie kołuj coś innego.
    • 0

    #16
    truciak25

    truciak25

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 20 postów
  • Wiek: 25
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 3 lata
    Właśnie tak zamierzam zrobić. Skoro i tak nie odczuwałem żadnej roznnicy to spróbuje jeszcze dwa ed lo tabsie i zbadać. Bo do ww środków będę miał dostęp za tydzień
    • 0

    #17
    czarny.rumun

    czarny.rumun

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 289 postów
  • Wiek: 36
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 18
    Nie kombinuj tylko kup letro od goryla. Dawkuj do każdego strzała odpowiednio dobraną ilość i będziesz miał święty spokój. IA bierze się cały czas a nie ze zbijesz i odstawiasz bo ci znowu wróci a najgorsze są wahania. Zbijesz estro to prolka sama spadnie ew jednorazowo pół tabl cabaseru i koniec.

    Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka


    • 1

    #18
    truciak25

    truciak25

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 20 postów
  • Wiek: 25
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 3 lata
    Wracam z kolejnym pytaniem. W sobotę powtorzylem badanie dla uprawnienia się jeszcze z tym arimidexem. W środę dla przypomnienia wyszły badania:
    Estradiol 225
    Prolaktyna 32 po dawkowaniu wcześniej przez dwa tyg. 0.5 tab x2/week
    Wyniki w sobotę:
    Estradiol 219
    Prolaktyna 30 - po dawkowaniu środa 0.5 czwartek 0.5 piątek 1 tab.
    W między czasie kombinuje oczywiście cabaser I letro/symex. Ale jest z tym kilka problemów.
    Więc pytanie się nasuwa czy badania potwierdzają, że ten arimidex to fejk?
    Drugie pytanie. Co wybrać symex czy letro biorąc pod uwagę możliwość podrobienia, bo tego się najbardziej boję, że znowu dostanę fejka, a mam czekać na to 2tyg jeszcze. A w między czasie libido mi padło praktycznie do 0.
    • 0

    #19
    MarcinG

    MarcinG

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 59 postów
  • Wiek: 41
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:poznań
    • Staż [mies.]: 72

    tak ktoś cie wyjebał na tym armidexie

    symex może nie działac na ciebie ,spróbować możesz przyjmuj z tłuszczami postaraj się o glandex z apteki

    letro mocne delikatnie z dawkowaniem


    • 1

    #20
    truciak25

    truciak25

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 20 postów
  • Wiek: 25
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 3 lata
    [UPDATE] jeśli kogoś zainteresuje to dziwna rzecz mnie spotkała...

    Wczoraj jakby już się lepiej poczułem, trochę jakby wody że mnie zeszło. Więc skoczylem na badania. Wyniki następujące;

    Estrogen - 160 (11-43)

    Czy jest to możliwe żeby sam z siebie spadł tyle? Chciałem dzisiaj ostatecznie się stwierdzić czy na 100% to był bubel i miałem nadzieję, że dalej będzie stał w miejscu poziom estro i wiedizalbym, żeby od tego dila nie kupować już nic. A teraz to mam metlik w głowie, bo pojutrze ma przyjść symex już...
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko