Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wysoka prolaktyna i estro

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
Hades22

Hades22

    Nowy na pokładzie

  • Nowi na forum
  • Pip
  • 5 postów
  • Wiek: 21
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Kraków
    • Staż [mies.]: 57

    Witam,
    Miałem zaczynać cykl od poniedziałku enan 1-20 i poszedłem sobie zrobić dzisiaj badania
    a tu wyniki takie:
    Prolaktyna 21,38 z przedziału 2,64 - 13,13 H
    Estradiol 36,9 z 0 - 31,5 H
    Testosteron całkowity 4,96 z 1,75 - 7,81
    LH 6,2 z przedziału 1,24 - 8,62
    FSH 3,7 z 1,27 - 19,26
    TSH 2,62 z 0,68 - 3,35
    SHBG 23,00 z 13,3 - 89,5
    Morfologia w normie
    Mam sie obawiać tą prolaktyną i estradiolem czy wbijac i podczas cyklu zbić to symexem i tamoxifenem?
     


    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko