Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wyniki ft3, ft4 i tsh

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
slonik1990

slonik1990

    Nowy na pokładzie

  • Nowi na forum
  • Pip
  • 7 postów
  • Wiek: 30
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 72

    Witam,

    Chciałbym aby ktoś zinterpretował moje wyniki tarczycy:

    FT3                            3,28 pg/ml   (norma: 2,02-4,43)

    FT4                            1,50 ng/dl    (norma: 0,93-1,71)

    TSH 3 GENERACJI     3,23 ulU/ml  (norma: 0,27-4,20)

    Czy to są dobre wyniki?


    • 0

    Doradca KFD

    Doradca KFD
    • KFD pro

    Siemka, sprawdź ofertę specjalną:




    Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

    #2
    Deficente

    Deficente

      KFD Silver

    • KFD pro
    • PipPipPipPip
    • 948 postów
  • Wiek: 28
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Trójmiasto :)
    • Staż [mies.]: 2007r

    Witaj z tego co widać to wszystko u Ciebie się mieści w normie więc jest ok . ;)


    • 0

    #3
    slonik1990

    slonik1990

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 7 postów
  • Wiek: 30
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 72

    Pytam dlatego ponieważ odczuwam lekki ucisk w oklicach gardła i takie jakby zdrętrwienie juz od jakiegoś tygodnia, lekarz zlecił mi zrobienie badań tarczycy.


    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko