Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wyniki badań - prośba o instrukcję

- - - - - badania prolaktyna astat watroba wino

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
swierzy100

swierzy100

    Na KFD prawie jak w domu ;)

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1335 postów
  • Wiek: 41
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Hoderlakowo Olbrzymie
    • Staż [mies.]: up
    Witajcie

    Schodze wlasnie z cyklu:

    1 - 28 prolo 375 e3d
    1 - 6 meta 30 ed
    12 - 27 deka 125 e3d
    15 - 23 wino 30 ed
    24 - 27 wino 50 ed

    jestem na wakacjach, diete trzymam, cwicze kilka razy w tygodniu, odblok zaczynam za okolo 7 dni, bo tamox i hcg lezy w domu

    Bede jeszcze kilka dni w Polsce, zerknijcie prosze na moje wyniki, jesli jest dramat i powinienem pojsc do lekarza, to zrobie to.
    Moze jednak nie bedzie takiej potrzeby, dostosuje sie do Waszych rad, wypisze to co jest niewlasciwe


    NEUT 7,4 (2,5-7,2)

    WSPOLCZYNNIK LICZBOWY ANIZOCYTOZY 14,7 (11,5-14,5)

    CHOLESTEROL CALKOWITY 140 (140-200)

    CHOLESTEROL LDL 217,6 (00-135)

    MOCZNIK 60 (15-39)

    ASPAT 91 (5-34)

    ALAT 239 (10-35)

    PROLAKTYNA 989,4 (86-324)

    ESTRIADOL 258 (7,63-42,6)

    TESTOSTERON >15 bije samge tescia od tygodnia, jeszcze 2 strzaly e4d i robie odblok


    Najlepsze jest to, ze zrobilem calkiem sowite zakupy na kolejny cykl a chyba bedzie z tego dupa :(

    Piszcie prosze co robic, prolaktyna jest masakryczna, bede musial kupic dostinex? Ogolny jak litra mu dam wypisze recepte?

    pozdrawiam
    • 0

    #2
    Electrohunter

    Electrohunter

      Ryjówkarz Kokardo-Aksamitny

    • Mod Ogólny
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • 18027 postów
  • Wiek: 42
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Czarnobyl
    • Staż [mies.]:
    Domyślam się że badania na cyklu a nie po cyklu robiłeś głównie ze względu na to że jesteś w kraju i było to przy okazji. ;) Badania odnośnie enzymów wątrobowych, mocznika, cholesterolu wyszły bardzo źle bo przez 13tyg brałeś winstrol...masz zawałowy cholesterol i wątrobę na progu zatrucia. U każdego by tak wyszły, tylko mało kto w to wnika! Dlatego są jakieś widełki odnośnie czasu przyjmowania orali. Nic się raczej nie stanie, ale sam widzisz jak to jest. %) Regeneruj wątrobę. Musisz zrobić długie PCT. Tamox daj przynajmniej na 6tyg to estradiol spadnie do normy. Natomiast jeśli chodzi o prolaktyne to inhibitor prolaktyny będzie absolutnie konieczny. Prolaktyna z takiego poziomu sama nie spadnie. Po cyklu zrób kilka miesięcy przerwy i zrób badania jeszcze raz. Powinno być ok.
    • 0

    #3
    swierzy100

    swierzy100

      Na KFD prawie jak w domu ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPip
    • 1335 postów
  • Wiek: 41
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Hoderlakowo Olbrzymie
    • Staż [mies.]: up
    masz racje, badania zrobilem, bo pozniej nie bede mial takiej mozliwosci za bardzo

    jest jakis sensowny inhibitor dostepny bez recepty?
    • 0

    #4
    minikox

    minikox

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3464 postów
  • Wiek: 29
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Wrocław
    • Staż [mies.]: 2
    b6 %) hehehe nie no polewam, niema takowego to silne leki i all na recke
    • 0

    #5
    Electrohunter

    Electrohunter

      Ryjówkarz Kokardo-Aksamitny

    • Mod Ogólny
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • 18027 postów
  • Wiek: 42
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Czarnobyl
    • Staż [mies.]:

    masz racje, badania zrobilem, bo pozniej nie bede mial takiej mozliwosci za bardzo

    jest jakis sensowny inhibitor dostepny bez recepty?

    Za wysoki poziom prolaktyny we krwi. Tutaj jest potrzebna silna farmakologia. Jeśli nie Dostinex czy inna Cabergolina to od biedy możesz kupić Bromergon. W twoim przypadku leki są konieczne. Pomyśl...jak nie wyprosisz w aptece to może trzeba iść do prywatnego ginekologa i tam załatwić. Są różne sposoby a radzę nie zlekceważyć tematu bo przy takim poziomie prolaktyny po cyklu złapiesz doła.
    • 0

    #6
    swierzy100

    swierzy100

      Na KFD prawie jak w domu ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPip
    • 1335 postów
  • Wiek: 41
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Hoderlakowo Olbrzymie
    • Staż [mies.]: up
    mini nie badz szyderczy - nie wiem, to pytam

    chcialem ominac lekarzy, bo nie raz tu czytalem ze sa problemy

    o 16 uderzam do sportowego znachora, moze mnie uratuje

    dziekuje za informacje

    watroba ucierpiala, ale okablowanie pierwsza klasa ;)

    PS ile potrzebuje dostinexu, ewentualnie Cabergoliny?

    Edytowany przez swierzy100, 26 lipiec 2012 - 12:01 .

    • 0

    #7
    minikox

    minikox

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3464 postów
  • Wiek: 29
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Wrocław
    • Staż [mies.]: 2
    nie stresuj sie napisalem na pyt. czy jest cos bez recki, potem normalnie ci odpisalem, widac humoru chyba nie masz na niskim bf :) ja tak samo na rzezbie nie mam
    • 0

    #8
    Electrohunter

    Electrohunter

      Ryjówkarz Kokardo-Aksamitny

    • Mod Ogólny
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • 18027 postów
  • Wiek: 42
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Czarnobyl
    • Staż [mies.]:

    PS ile potrzebuje dostinexu, ewentualnie Cabergoliny?

    Opakowanie 8 x 0.5mg powinno wystarczyć, ale na wszelki wypadek weź 2.
    • 0

    #9
    swierzy100

    swierzy100

      Na KFD prawie jak w domu ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPip
    • 1335 postów
  • Wiek: 41
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Hoderlakowo Olbrzymie
    • Staż [mies.]: up
    wybacz mini, w takim razie zle odebralem Twoja wypowiedz ;) z humorem nie jest zle, ale pewnie dopiero sie zacznie

    do lekarza jednak nie pojde, kumpla wyslal na badania i mnie pewnie tez wysle, a nie mam na to czasu

    zalatwilem recepte na Bromergon, tylko ile tego mi potrzeba i jak to zjadac

    4 paczki po 30 sztuk wystarczy?

    Edytowany przez swierzy100, 26 lipiec 2012 - 12:45 .

    • 0

    #10
    Electrohunter

    Electrohunter

      Ryjówkarz Kokardo-Aksamitny

    • Mod Ogólny
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • 18027 postów
  • Wiek: 42
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Czarnobyl
    • Staż [mies.]:
    Zacznij od 1.25mg(pół tabletki) przed snem i 2 x 1.25mg rozłożone w ciągu dnia. W dzień staraj się nie brać całej tabletki na raz. Ten lek to silny zamulacz. Po tygodniu dawkę zwiększ i dawaj 2.5mg przed snem + 2 x 1.25mg rozłożone w ciągu dnia. Bierz 4-5tyg. Staraj się wykupić lek i zacząć go brać jak najszybciej.
    • 0

    #11
    swierzy100

    swierzy100

      Na KFD prawie jak w domu ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPip
    • 1335 postów
  • Wiek: 41
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Hoderlakowo Olbrzymie
    • Staż [mies.]: up
    dziekuje, jeszcze tylko z ciekawosci - po takich wynikach raczej koniec z dopingiem, czy bedzie to za jakis czas duzo lepiej wygladac?

    zapomnialem zapytac - dolozyc arimidex na adbloku? tamox stala dawka od poczatku 20, czy pierwszyy tydzien 40 uderzyc?
    • 0

    #12
    Electrohunter

    Electrohunter

      Ryjówkarz Kokardo-Aksamitny

    • Mod Ogólny
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • 18027 postów
  • Wiek: 42
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Czarnobyl
    • Staż [mies.]:

    dziekuje, jeszcze tylko z ciekawosci - po takich wynikach raczej koniec z dopingiem, czy bedzie to za jakis czas duzo lepiej wygladac?

    zapomnialem zapytac - dolozyc arimidex na adbloku? tamox stala dawka od poczatku 20, czy pierwszyy tydzien 40 uderzyc?

    Pamiętaj że arimidexu(anastrozol) nie łączy się z tamoxifenem. Oba środki wzajemnie się "utylizują". ;)
    • 0

    #13
    swierzy100

    swierzy100

      Na KFD prawie jak w domu ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPip
    • 1335 postów
  • Wiek: 41
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Hoderlakowo Olbrzymie
    • Staż [mies.]: up

    Pamiętaj że arimidexu(anastrozol) nie łączy się z tamoxifenem. Oba środki wzajemnie się "utylizują". ;)


    nie wiedzialem oczywiscie :) ale nic nie napisaliscie, to nie zaczynalem spozywac ;)

    a przy okazji

    czy kondycja weza swiadczyc moze o bloku? tzn jezeli 20 dni po ostatnim strzale nie ma problemu ze wzwodem, czy to oznacza, ze organizm produkuje testosteron? oczywiscie libido nie jest takie wysokie jak na cyklu, ale zastanawiam sie czy moze byc to jakis wyznacznik?

    Edytowany przez swierzy100, 13 sierpień 2012 - 11:22 .

    • 0

    #14
    swierzy100

    swierzy100

      Na KFD prawie jak w domu ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPip
    • 1335 postów
  • Wiek: 41
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Hoderlakowo Olbrzymie
    • Staż [mies.]: up
    musze podbic, moze ktos sie wypowiedziec :huh:
    • 0

    #15
    swierzy100

    swierzy100

      Na KFD prawie jak w domu ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPip
    • 1335 postów
  • Wiek: 41
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Hoderlakowo Olbrzymie
    • Staż [mies.]: up
    lekarz odradzil mi uzywanie lekow na zbicie prolaktyny. nie moge sie zbadac, nie jestem w Polsce. Wyniki mialem slabe, prolaktyna wynosila 900, norma 300. Jestem 35 dni po ostatnim strzale tescia. Jak jest z ginekomstia? nie mam tendencji, ale tutaj moze sie pojawic ginekomastia progesteronowa. Ile czasu powinienem sie martwic?
    • 0

    #16
    Electrohunter

    Electrohunter

      Ryjówkarz Kokardo-Aksamitny

    • Mod Ogólny
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • 18027 postów
  • Wiek: 42
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Czarnobyl
    • Staż [mies.]:
    Ja powiem jedno. Nie słuchaj lekarza w tej kwestii.
    Jeśli nie jest to ogarnięty endokrynolog tylko zwykły rodzinny wie mniej niż ty.
    • 0

    #17
    swierzy100

    swierzy100

      Na KFD prawie jak w domu ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPip
    • 1335 postów
  • Wiek: 41
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Hoderlakowo Olbrzymie
    • Staż [mies.]: up
    zdaje sobie sprawe, dlatego chce z wami pogadac, bo bagaz doswiadczen macie wiekszy

    jak to jest z tym gino pro? prolaktyna moze sie podniesc jeszcze jesli nie bede jej zbijal. Czy gino pro tez ima sie bardziej ludzi przy kosci? jezeli 35 dni po ostatnim strzale enana nic mi nie dolega i czuje sie dobrze, czy moge sobie tlumaczyc, ze wszystko idzie w dobrym kierunku?

    paniki nie sieje i wiem, ze wrozyc ciezko, ale kazda informacja bedzie cenna, bo stycznosci z jakimkolwiek gino nie mialem

    Edytowany przez swierzy100, 28 sierpień 2012 - 18:31 .

    • 0

    #18
    Electrohunter

    Electrohunter

      Ryjówkarz Kokardo-Aksamitny

    • Mod Ogólny
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • 18027 postów
  • Wiek: 42
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Czarnobyl
    • Staż [mies.]:
    Wysoka prolaktyna teraz już ci raczej nie podskoczy, ale może się utrzymywać przez długi czas, dlatego powinieneś ją zbijać. Odnośnie gino to już byś czuł że jest coś nie halo jeśli by miało być źle, ale nawet i tu na forum były przypadki gdzie ta reguła się nie sprawdziła. Warto pamiętać o tym że prolaktyna to hormon wywołujący laktacje a żeby do niej doszło to musi się wykształcić odpowiedniej wielkości gruczoł sutkowy który w teorii a często i w praktyce rośnie u mężczyzn właśnie przez stymulowanie go wysokim poziomem prolaktyny.
    • 0

    #19
    kwp19

    kwp19

      Chyba zostanę tu na dłużej

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPip
    • 858 postów
  • Wiek: 28
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: troche
    na estro atd/exemenstane
    • 0

    #20
    swierzy100

    swierzy100

      Na KFD prawie jak w domu ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPip
    • 1335 postów
  • Wiek: 41
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Hoderlakowo Olbrzymie
    • Staż [mies.]: up

    Wysoka prolaktyna teraz już ci raczej nie podskoczy, ale może się utrzymywać przez długi czas, dlatego powinieneś ją zbijać. Odnośnie gino to już byś czuł że jest coś nie halo jeśli by miało być źle, ale nawet i tu na forum były przypadki gdzie ta reguła się nie sprawdziła. Warto pamiętać o tym że prolaktyna to hormon wywołujący laktacje a żeby do niej doszło to musi się wykształcić odpowiedniej wielkości gruczoł sutkowy który w teorii a często i w praktyce rośnie u mężczyzn właśnie przez stymulowanie go wysokim poziomem prolaktyny.



    ciesze sie :rolleyes:

    estriadol tez mialem chyba wybitny - 40 dopuszczalne a mialem 240

    20 dni uzywam tamox, 20ed, kuska zyje i gino mnie nie atakuje - dolozyc arimidex(akurat mam), czy juz nie ma sensu?

    Edytowany przez swierzy100, 28 sierpień 2012 - 19:56 .

    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko