Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wyniki badań. Co Robic?

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
Olli18

Olli18

    Się rozkreca

  • Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 299 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 5 lat

    Hej. Odebrałem wyniki z lab.

    Test 123,30 [2.8-8.0]
    Prolka 29,08 [4.10-18.40]
    Estro 81,63 [7.36-42.60]

    leci enan z nexiuma e4d 375mg i deka z nexiuma 200mg e4d. Leci też exe leciałem pół tabsa e7d ale od 2 tygodni zwiekszylem czestotliwosc na pol tabsa e4d. Jakieś porady co robić? Na prolke tylko profilaktycznie witamina b6 od poczatku cyklu leciala 100mg ed. Od kilku tygodni zwiekszyłem do 150mg.


     

    • 0

    #2
    lysykoks

    lysykoks

      Nowy na pokładzie

    • Użytkownicy
    • Pip
    • 47 postów
  • Wiek: 26
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 40
    Odpusc witamine b6, nieznacznie pomaga, a zainwestuj w cabaser. Estro bez tragedi.
    Jak samopoczucie I libido przy takiej prolce u Ciebie?
    • 0

    #3
    Paweł_

    Paweł_

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 421 postów
  • Wiek: 42
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:śląsk
    • Staż [mies.]: 15 lat

    ja utrzymuje cały czas utrzymuje estro i prolkę w widełkach. Zresztą Piotrkowicz też uważa że powinno się utrzymywać te parametry w widełkach cały cykl. Ja bym zbijał. Na prolkę wystarczyło by ci max 2 tabl cabaseru i by było po sprawie. Pół co 5 dni. Exe daj pół tabsa co 2 dni. Po 3 połówce cabaseru powtórz badania. Jak widać jesteś podatny i exe stale pół tabs co 2-3 dni powinna lecieć. Wtedy prolki też nie będzie wywalać. Tak czy inaczej co jakiś czas rób badania.


    • 0

    #4
    Olli18

    Olli18

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 299 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 5 lat

    Dzięki. Libido i samopoczucie ok przy takiej prolce u mnie. Dzięki Pany.


    • 0

    #5
    nowy2800

    nowy2800

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 181 postów
  • Wiek: 31
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:szczecin
    • Staż [mies.]: 76

    witam panowie ja juz miecha po babce i poniedzialek skonczylem clom i nolwe a w wtorek badania zrobilem chyba trocxhe za szybko ale wyniki nastepujace 

    FSH 7,99 norma 1,5-12,40

    LH 30,46 norma 1,7-8,60

    estradiol 62 norma 7,63-42

    prolaktyna 24,11 norma 4-15

    progesteron 0.30 norma 0,10-0,20

    test 790 norma 280-800 

    co o tym myslicie poczekac z tydzien i powtórzyc badania czy brac cos na zbicie symex moze i nalwe

     


    • 0

    #6
    lysykoks

    lysykoks

      Nowy na pokładzie

    • Użytkownicy
    • Pip
    • 47 postów
  • Wiek: 26
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 40
    Zaloz swoj wlasny temat. Powtorz badania za tydzien, ale obstawiam bloka
    • 0

    #7
    lysykoks

    lysykoks

      Nowy na pokładzie

    • Użytkownicy
    • Pip
    • 47 postów
  • Wiek: 26
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 40
    Sermy jeszcze kreca, stad w miare dobre badania.
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko