Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wyniki badań

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
Avengerus

Avengerus

    Wczuwa się w forum

  • Użytkownicy
  • PipPip
  • 68 postów
  • Wiek: 24
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Wrocław
    Hej zrobiłem sobie badania po 3 tygodniach cyklu.
    Prop 100 e2d

    Testo >1500
    Estradiol 57 (norma 11-43)
    Prolaktyna 27,4 (norma 4-15,2)

    Z innych wyników wyszlo jeszcze
    OB. /ESR 31 (norma 0-10)

    Morfologia i mocz w normie.

    Czy przy tych wynikach powinienem już zbiajać estro i prolaktyne? Na estro mam w razie czego ari.

    Dodam, że z libido i erekcja nie mam problemów. Samopoczucie jest okej. Jedyne co, to suty mi strasznie sterczą. Ale nie swedzą i nie bolą.

    Z góry dziękuję za porady.
    • 0

    #2
    OnGear

    OnGear

      Wczuwa się w forum

    • Nowi na forum
    • PipPip
    • 160 postów
  • Wiek: 40
    • Płeć:Mężczyzna
    Stercza bo prl wysoko. E2 jest akceptowalne. Kombinuj cabaser (dostinex) i zacznij brać pół tebletki raz na tydzień (dostinex całą - 0,5mg kabergoliny). Za dwa tygodnie powtórz badanie, żeby sprawdzić czy to nie za dużo i nie uwalilo prl do dna. Poprawę poczujesz już na drugi dzień po pierwszym tabsie.
    • 0

    #3
    ourbentomvd589

    ourbentomvd589

      KFD Gold

    • KFD pro
    • PipPip
    • 160 postów
  • Wiek: 24
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 5lat
    A czy przed badaniem prolaktyny wstrzymałeś się od seksu/ masturbacji, alkoholu, ciężkiego treningu? Jeśli noc przed badaniem ostro podziałałeś z dziewczyną to PRL może być wywalone, a cabaserem zwalisz do zera.
    • 1

    #4
    Avengerus

    Avengerus

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 68 postów
  • Wiek: 24
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Wrocław
    Cabaser już zamówiony, niedługo powinien być. Suty stercza strasznie. NIe mam typowego gino cycka, klata jest okej tylko ten wredny sut.
    Seks był, ale rano dzień przed badaniem, wieczorem już nie.

    Na następne badanie brać progesteron dodatkowo?

    Bardzo dziękuję za odpowiedzi!
    • 0

    #5
    OnGear

    OnGear

      Wczuwa się w forum

    • Nowi na forum
    • PipPip
    • 160 postów
  • Wiek: 40
    • Płeć:Mężczyzna

    Ja progesteron juz dawno przestalem robic bo wplywu na niego nnie mam. Choc zanm takich co sie np zdecydowali leciec bez hcg zeby nie skakal, lub takich ktorym pomaga proviron.


    • 0

    #6
    Prezi

    Prezi

      KFD Gold

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2010 postów
  • Wiek: 32
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 10lat

    Jak dla mnie, źle przeprowadzone badanie. Coś musiało wpłynąć na to, że takie niskie estro ci wyszło. Przy dawce propa którą bierzesz i wyniku testosteronu, prawie nie możliwe jest mieć tak nisko estradiol.

    Zresztą poziom prolaktyny też mówi, że estro było o wiele wyżej w ostatnim czasie.

     

    Moja teoria taka, ciekawe czy prawdziwa. Wywaliło ci ciśnienie w kosmos, a ty nie mając inhibitorów aromatazy, odstawiłeś propa na pare dni. Ciśnienie się uspokoiło, wbiłeś dawkę propa i na drugi dzień poszedłeś na badania? Załatwiając w międzyczasie ari od dila.

    Zgadłem? :D


    • 0

    #7
    Avengerus

    Avengerus

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 68 postów
  • Wiek: 24
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Wrocław
    Nie zgadłeś 😁 miałem jakieś dziwne wahanie nastroju to wziąłem 2x 0,25 ari, na nastrój pomogło a 4 dni później robiłem badanie.
    • 0

    #8
    Prezi

    Prezi

      KFD Gold

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2010 postów
  • Wiek: 32
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 10lat

    Nie zgadłeś miałem jakieś dziwne wahanie nastroju to wziąłem 2x 0,25 ari, na nastrój pomogło a 4 dni później robiłem badanie.

    No to IA ci zbiło estro. Od razu mi nie pasował wynik estro do testosteronu i dawki którą bierzesz ;-) Będziesz musiał brać to ari dalej, tylko ustaw sobie jakas dawkę, żeby się fajnie czuć. Np 1/4 tabsa do strzała.

    Możesz też powtórzyć badania za jakis czas.


    • 0

    #9
    Avengerus

    Avengerus

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 68 postów
  • Wiek: 24
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Wrocław
    Badania powtórzę 2 tyg po użyciu cabasera, ciągle na niego czekam bo są delikatne opóźnienia 😑
    • 0

    #10
    Avengerus

    Avengerus

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 68 postów
  • Wiek: 24
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Wrocław
    Prezi jeszcze pytanie, ari brać razem ze strzałem czy dzień po albo parę godzin po?
    • 0

    #11
    Avengerus

    Avengerus

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 68 postów
  • Wiek: 24
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Wrocław
    Wziąłem pół tabsa cabaser i Prolaktyna spadła do 1,8 a estradiol aktualnie jest na 35 czyli w normie 👌
    Ciekawe jest tylko teraz to, że mam suche jak wiór czoło a podczas grzmocenia młodej mi narzędzie trochę zmiękło. Czyli ogólnie jest gorzej z wynikami dobrymi niż jak było wszystko ponad normę 🤤
    Na dodatek mam teraz na barkach Priscille, dermatolog mi jakąś maść przypisała. Dorzuciłem do tego cynk i essentoale forte na wątrobę

    Edytowany przez Avengerus, 06 wrzesień 2019 - 21:48 .

    • 0

    #12
    Prezi

    Prezi

      KFD Gold

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2010 postów
  • Wiek: 32
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 10lat

    libido sie traci przy za wysokim estradiolu i za niskim. Dopasuj tak estro żebyś się dobrze czuł,a najlepiej przejdź na długie estry testosteronu.

    Bo prop co 2 dni to wahania hormonów, a wahania źle wpływają na głowie.

     

    Nie wiem w ogole kto wymyślił, żeby propa brać co 2 dni. Takie estry bije się codziennie, a jak człowiek chce rzadziej to bije cypka.

     

    Jak dalej będzie lipa to dodaj proviron (2-3 tabsy dziennie), albo masteron (300-400mg tygodniowo) do 500-700mg teścia tygodniowo.


    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko