Witam, otóż mam uczulenie na mleko krowie, w związku z tym nie mogę używać białka serwatkowego, a więc czy białko wołowe, białko sojowe będzie godny zastępcom ? . Dietę już podległa ocenie i wszystko gra, jednakże po treningu ... przydałoby się :)
#1
Napisany 11 kwiecień 2015 - 14:44

#2
Napisany 11 kwiecień 2015 - 15:27

Białko wołowe to syf, bo ma dużo kolagenu, a soja wiadomo, też lipa. Chodzi o uczulenie na laktozę? Są WPI/WPH bez laktozy :)
#3
Napisany 11 kwiecień 2015 - 15:29

Białko wołowe to syf, bo ma dużo kolagenu, a soja wiadomo, też lipa. Chodzi o uczulenie na laktozę? Są WPI/WPH bez laktozy :)
chodzi o konkretne uczulenie na krowie mleko, pojawia mi się wysypka, raczej wątpie że chodzi o laktoze
#4
Napisany 11 kwiecień 2015 - 17:09

Akurat izolat soi nie jest lipą.
Tu masz ciekawy artykuł Layne'a Nortona dla MD (gościa chyba nie trzeba przedstawiać)
http://forums.muscul...-Norton/page422
Także nie taki diabeł straszny i jest to jakieś wyjście z sytuacji.
#5
Napisany 11 kwiecień 2015 - 17:43

BCAA.
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników