Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wasz przepis na dobry twaróg

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
TheDyszel

TheDyszel

    Nowy na pokładzie

  • Użytkownicy
  • Pip
  • 48 postów
  • Wiek: 35
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Kielce
    • Staż [mies.]: 11
    witam. dzisiaj postanowiłem zjeść chudego twarożku (250 gram) ale sam z chlebem to nie jest zbyt dobry. szybko można się zapchać, więc ja mam pytanie. ;d jak dobrze wykorzystać twaróg i aby było w nim najwięcej białka i jak to możliwe najmniej tłuszczu .;d
    • 0

    Doradca KFD

    Doradca KFD
    • KFD pro

    Siemka, sprawdź ofertę specjalną:




    Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

    #2
    karvi

    karvi

      Chyba zostanę tu na dłużej

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPip
    • 1000 postów
  • Wiek: 29
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 15
    http://www.kfd.pl/tw...ycje-49852.html

    lub bierzesz kostke twarogu, 5 białek jaj, proszek do pieczenia, to wszystki mielisz w blenderze na gładką mase, dodajesz do tego jakies bakalie typu migdały itp. , wsadzasz do piekarnika na 20 minut i masz smaczny sernik %)
    • 0

    #3
    Skipp3r

    Skipp3r

      KFD Premium

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2467 postów
  • Wiek: 28
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:silownia
    • Staż [mies.]: 30
    a jakie wartrosci ma 100g takiego sernika ?
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko