Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ważenie piersi z kurczaka

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
artver

artver

    Się rozkreca

  • Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 361 postów
  • Wiek: 32
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 35
    Witam jak to jest z ważeniem piersi ? Przed przygotowaniem czy po ? Załóżmy że muszę zjeść 300g mierze przed smażę i po wychodzi ze jest 210g.
    Ryż np mierzy się przed gotowaniem
    • 0

    Doradca KFD

    Doradca KFD
    • KFD pro

    Siemka, sprawdź ofertę specjalną:




    Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

    #2
    stiepan19pl

    stiepan19pl

      KFD Premium

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPip
    • 1538 postów
  • Wiek: 25
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Wielgie
    • Staż [mies.]: 12+

    Wszystko waz przed obróbka termiczna jak jest surowe :)


    • 0

    #3
    Massive`

    Massive`

      Extreme Bodybuilding

    • Mod Ogólny
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • 63867 postów
  • Wiek: 33
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Trójmiasto
    • Staż [mies.]: 13 lat

    Wszystkie produkty ważys przed obróbką


    • 0

    #4
    MacTen

    MacTen

      Nowy na pokładzie

    • Użytkownicy
    • Pip
    • 36 postów
  • Wiek: 29
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 10
    Tak jak wyżej ;) przed obróbka cieplna
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko