Witam, chciałem zapytać czy istnieje coś takiego jak utlenianie się białka w odżywce białkowej. Chodzi mi o to że kolega ma Peak Whey Protein 2260 g która w prawdzie datę ma jeszcze długą ale od ponad pół roku jest otwarta (zjadł tylko parę porcji), czy to białko jest pełnowartościowe??
#1
Napisany 05 marzec 2012 - 17:04

#2
Napisany 05 marzec 2012 - 17:07

jak stało zamknięte i ma dobrą datę to powinno być dobre
#3
Napisany 07 marzec 2012 - 00:09

ewentualnie wilgoć mogło złapać, ale to poznasz jeśli się zrobi skorupa lub gdy białko nie będzie jednolitego koloru.
Edytowany przez StunterSTC, 07 marzec 2012 - 17:01 .
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników