Skocz do zawartości

Zdjęcie

udko z kurczaka

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
siła26

siła26

    Wczuwa się w forum

  • Użytkownicy
  • PipPip
  • 193 postów
  • Wiek: 25
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 12

    siema. ile przyjmujecie KALORI ze ma 100g miesa z udka pieczonego spożytego bez skory ?


    • 0

    Doradca KFD

    Doradca KFD
    • KFD pro

    Siemka, sprawdź ofertę specjalną:




    Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

    #2
    dusiax

    dusiax

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 641 postów
  • Wiek: 27
    • Płeć:Kobieta
    • Miasto:Dąbrowa Górnicza
    • Staż [mies.]: 18

    sprawdź w tabelach kalorycznych


    • 0

    #3
    siła26

    siła26

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 193 postów
  • Wiek: 25
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 12

    roznie jest podawane


    • 0

    #4
    RadekSikorski

    RadekSikorski

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 84 postów
  • Wiek: 29
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 1

    jak na wadze masz 100g udka to bez kości ma ok.85g czyli 106kcal
    100g bez kości - 125kcal


    Edytowany przez RadekSikorski, 26 październik 2014 - 13:54 .

    • 1

    #5
    siła26

    siła26

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 193 postów
  • Wiek: 25
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 12

    jak na wadze masz 100g udka to bez kości ma ok.85g czyli 106kcal
    100g bez kości - 125kcal

    ale do pieczonego mam tak stosowac?


    • 0

    #6
    RadekSikorski

    RadekSikorski

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 84 postów
  • Wiek: 29
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 1

    tak


    • 0

    #7
    siła26

    siła26

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 193 postów
  • Wiek: 25
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 12

    dzieki :D


    • 0

    #8
    Massive`

    Massive`

      Extreme Bodybuilding

    • Mod Ogólny
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • 63869 postów
  • Wiek: 36
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Trójmiasto
    • Staż [mies.]: 13 lat
    Jednak licz wartosci btw w odniesieniu do produktow przed obrobka
    • 0

    #9
    siła26

    siła26

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 193 postów
  • Wiek: 25
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 12

    do udka zbytnio sie nie da


    • 0

    #10
    lMAGO

    lMAGO

      Oligarcha

    • Mod
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • 27784 postów
    • Płeć:Mężczyzna

    a to niby czemu nie?

    ważysz przed obróbką, smażysz, jesz i ważysz ile kości zostało, tym samym wiesz ile mięsa zjadłeś

     

     

    tu poczytaj, głównie opisy na dole http://www.ilewazy.pl/udko-z-kurczaka


    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko