Skocz do zawartości

Zdjęcie

Tarczyca?

- - - - - tarczyca

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
kochamjesc

kochamjesc

    Wczuwa się w forum

  • Użytkownicy
  • PipPip
  • 156 postów
Cześć. Od pewnego czasu nękają mnie każdego ranka zawroty głowy, jestem nadpobudliwy, mam drętwienie ręki, drżenie dłoni i ogólne osłabienie.Lekarz podejrzewał związek tych objawów z tarczycą. Zrobiłem badania. Wyniki są jednak w normie oto one:ft3- 5,12, ft4- 10,61, TSH- 1,17. Jakie badania powinnam jeszcze wykonać, gdzie się zgłosić i do kogo? Morfologia, mocz, glukoza-prawidłowe; OB-11. ft4- 10,61--->norma: 9,0-20,0ft3- 5,10---->norma: 4,0- 8,3TSH- 1,17--->norma:0,25-5,00. Co mi jest w takim razie?
  • 0

Doradca KFD

Doradca KFD
  • KFD pro

Siemka, sprawdź ofertę specjalną:




Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

#2
mal01

mal01

    Wczuwa się w forum

  • Użytkownicy
  • PipPip
  • 131 postów
Jeśli to nie tarczyca to może skutki uboczne jakichś leków. Ja stosowałam przez tydzień antybiotyk i każdego dnia tak się źle czułam. Brzuch mnie bolał ,jeść mi się nie chciało nic. wyniki masz wporządku, tylko wydaje mi się,ze glukoza masz za niska, ale to nie szkodzi,ja tez mam. Czasami osłabienia organizmu, czy tez braki witamin moga sie objawiać zawrotami głowy.
  • 0

#3
polaris99

polaris99

    Wczuwa się w forum

  • Użytkownicy
  • PipPip
  • 133 postów
Ja miałem podobne objawy i okazało się,ze mam nadczynność tarczycy. Moja nadpobudliwość i nerwowość wpływa również i na bliskich mi ludzi. Musiałem dwa razy robić badania, żeby potwierdzić diagnozę. Spróbuj powtórzyć badania;-) Pozdrawiam!
  • 0




0 użytkowników czyta ten temat

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

 Zamknij okienko