DZIEŃ TRENINGOWY
I posiłek godz. 12.00
130g płatków owsianych
B : 15g W: 81g T: 9g 476kcal
+
30g odżywki białkowej Hi Tec C-6
B: 25g W: 1g T: 0,5g 109kcal
+
sałatka warzywna
ŁĄCZNIE: B: 40g W: 82g T: 9,5g 585kcal
II posiłek godz. 14.30
250g piersi z kurczaka
B: 54g W: 0g T: 3g 248kcal
+
50g ryżu brązowego
B: 4g W: 34g T: 1g 161kcal
ŁĄCZNIE: B: 58g W: 34 T: 4g 409kcal
III posiłek godz. 20.00
250g piersi z kurczaka
B: 52g W: 0g T: 3g 248kcal
+
100g ryżu brązowego
B: 7g W: 68g T: 2g 322kcal
+
250g twarogu chudego
B: 50g W: 9g T: 1g 248kcal
+
25ml oliwy z oliwek
B: 0g W: 0g T: 25g 221kcal
ŁĄCZNIE: B: 109g W: 77g T: 31g 1039kcal
Bezpośrednio po skończonym treningu:
1 porcja BCAA (przed aero)
B: 8g W:0g T: 0h 30kcal
+
30g odżywki białkowej Hi Tec C-6
B: 25g W: 1g T: 0g 109kcal
ŁĄCZNIE: B: 33g W: 1g T: 0g 139 kcal
B: 240g (2,72g/1kg)
W: 194g (2,20g/1kg)
T: 44,5g (0,5g/1kg)
KALORIE: 2172 kcal
DZIEŃ NIETRENINGOWY
I posiłek godz. 12.00
130g płatków owsianych
B : 15g W: 81g T: 9g 476kcal
+
30g odżywki białkowej Hi Tec C-6
B: 25g W: 1g T: 0,5g 109kcal
+
3 jajka
B: 18g W: 1g T: 14g 196 kcal
+
40g orzechów włoskich
B: 6g W: 1g T: 26g 262kcal
ŁĄCZNIE: B: 64g W: 84g T: 49,5g 1043kcal
II posiłek godz. 16.00
250g piersi z kurczaka
B: 52g W: 0g T: 3g 248kcal
+
25ml oliwy z oliwek
B: 0g W: 0g T: 25g 221kcal
+
30g odżywki białkowej Hi Tec C-6
B: 25g W: 1g T: 0,5g 109kcal
+
sałatka warzywna
ŁĄCZNIE: B: 77g W: 1g T: 28,5g 578kcal
III posiłek godz. 20.00
200g makreli wędzonej
B: 41g W: 0g T: 31g 442kcal
ŁĄCZNIE: B: 41g W: 0g T: 31g 442kcal
B: 182g (2,06g/1kg)
W: 85g (0,96g/1kg)
T: 109g (1,23g/1kg)
KALORIE: 2063kcal
Pracuję od 7.30-15.30. Ćwiczę w pon/śr/pt. Trening zaczynam ok 16.30 który trwa max 1,5h i potem wykonuję 50min aerobów (rower stacjonarny w zimę lub bieganie w lato). Postanowiłem więc tak ułożyć dietę leangains:
DT:
I posiłek godz. 12.00 (20% zapotrzebowania)
II posiłek godz. 14.30 (20% zapotrzebowania)
III posiłek (potreningowy) godz. 20.00 (60% zapotrzebowania)
DNT:
I posiłek godz. 12.00 (60% zapotrzebowania)
II posiłek godz. 16.00 (20% zapotrzebowania)
III posiłek godz. 20.00 (20% zapotrzebowania)
Co o tym myślicie ? Proszę o wstępną akceptację abym mógł się zabrać za dokładną rozpiskę diety. Pzdr.
Edited by GIZIU, 12 January 2012 - 14:05 PM.