Skocz do zawartości

Zdjęcie

Sos do ryby

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
akro

akro

    Się rozkreca

  • Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 332 postów
  • Wiek: 33
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 24
    Czy mozna robic sos bez fileta? Bo chcialbym go osobno robic bo jak go pokroje w kawałki to potem to sie jakos kurczy. Ten filet co mialem zjesc 3 razy dziennie to zjadlem go w jednym posiłku.
    Sos robie, woda, maką pszena, kefir, sól, peiprz. No a po za tym sie zastanawiam co dodac do tego sosu żeby smak mial?
    I jescze jedno. Bo 100g ryżu ma tam ok. 70g wegli i mąką tez ma tam z dajmy 60g wegli, to nie za duzo bedzie?
    • 0

    Doradca KFD

    Doradca KFD
    • KFD pro

    Siemka, sprawdź ofertę specjalną:




    Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

    #2
    arshalo

    arshalo

      Na KFD prawie jak w domu ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPip
    • 1304 postów
  • Wiek: 30
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 12
    ten sos sie nie nadaje. make pszenna sie raczej unika
    • 0

    #3
    akro

    akro

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 332 postów
  • Wiek: 33
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 24
    Czemu sie nie nadaje? To jak inaczej zrobić?
    • 0

    #4
    Malgas

    Malgas

      Chyba zostanę tu na dłużej

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPip
    • 993 postów
  • Wiek: 31
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Lublin
    • Staż [mies.]: 6 lat
    Jesc bez sosu %-)
    • 0

    #5
    ~Majkel

    ~Majkel

      Na KFD prawie jak w domu ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPip
    • 1728 postów
  • Wiek: 33
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Stąd

    Jesc bez sosu %-)


    Kolego nie gadaj głupot. Nie jesteśmy zwierzętami! Jedzenie trzeba sobie urozmaicać.
    Urozmaicać można sobie np. przyprawami (poczytaj o tym, jest tutaj obszerny art o niuch i to bardzo ciekawy!) oraz sosami. Ja od czasu do czasu do ryżu i kuraka robię sobie sos pomidorowo-paprykowy. Dajesz przecier z pomidorów (99% pomidory anie jakiś syfiasty), papryka, cebula, ząbek czosnku + przyprawy i masz dobry sos, oczywiście wszytko w swojej kolejności na patelnie daje.
    • 0

    #6
    rudi_1980

    rudi_1980

      Chyba zostanę tu na dłużej

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPip
    • 1113 postów
  • Wiek: 41
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Wroclaw
    • Staż [mies.]: 46

    Kolego nie gadaj głupot. Nie jesteśmy zwierzętami! Jedzenie trzeba sobie urozmaicać.
    Urozmaicać można sobie np. przyprawami (poczytaj o tym, jest tutaj obszerny art o niuch i to bardzo ciekawy!) oraz sosami. Ja od czasu do czasu do ryżu i kuraka robię sobie sos pomidorowo-paprykowy. Dajesz przecier z pomidorów (99% pomidory anie jakiś syfiasty), papryka, cebula, ząbek czosnku + przyprawy i masz dobry sos, oczywiście wszytko w swojej kolejności na patelnie daje.

    Ja kupuje w sloiku sos chinski i czasem do ryzu lub tunczyka dodaje 1 lyzke. Jest pyszne. %-)
    • 0

    #7
    akro

    akro

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 332 postów
  • Wiek: 33
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 24
    Hey kto zmienił moj temat? Jaki sos do ryby? Mi nie chodziło o rybe, tylko ryż albo makaron.
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników