Skocz do zawartości

Zdjęcie

Rozchwiana morfologia na cyklu

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
Booyaches

Booyaches

    Wczuwa się w forum

  • Użytkownicy
  • PipPip
  • 97 postów
  • Wiek: 31
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Wrocław
    • Staż [mies.]: 10 lat
    Jestem w 7 tygodniu pierwszego cyklu prop 100 eod. Cel redukcja. Dorzucam jeszcze 1/4 ari eod i HCG 500 e5d. Dieta low carb. Samopoczucie bdb. Jak widać na załączniku moje morfo jest dość czerwone. RDW-SD i MCV mialem podwyższone przed cyklem. Co do RDW-SD to może to być ponoc spowodowane suplementacja witaminy B12. Estro też było kilka tyg temu niższe przy tej samej dawce ari.

    Proszę o ocenę tego morfo i czy powinienem się martwic i jak mogę podziałać?

    Co robić dalej z tym estro biorąc pod uwagę, że jestem na redukcji i jestem zalany bf 20%. Czy takie estro może spowolnić redukcję?

    Załączone pliki


    • 0

    #2
    SilverSky

    SilverSky

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 522 postów
  • Wiek: 25
    • Płeć:Mężczyzna
    Witamina b12 może mieć wpływ na morfo ale to nie są złe wyniki możesz śmiało lecieć dalej.
    Estro staraj się trzymać w widłach.

    Edytowany przez SilverSky, 10 lipiec 2019 - 00:38 .

    • 1

    #3
    Booyaches

    Booyaches

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 97 postów
  • Wiek: 31
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Wrocław
    • Staż [mies.]: 10 lat

    Czy ten hematokryt nie jest jakiś podejrzanie wysoki jak 7 tydzień cyklu? W innych wątkach widzę, że chłopaki traktują sprawę bardzo poważenie już przy 55%. Czytam, że Acard można dodać do profilaktyki, czy coś jeszcze?


    • 0

    #4
    kravmaga

    kravmaga

      KFD to mój dom ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3898 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:KFD
    • Staż [mies.]: 15 lat

    masz to podniesione przez tescia ktory zwieksza ilosc czerwonych krwinek, nie ma narazie strachu ale juz trzeba suplementacje zapodac na poprawe krwi bo zaraz ci wywali, pisałem ostatnio jaki stack ja stosuje, acard narazie zbedny, on ci wyników nie poprawi

    estro na redu bym trzymal nizej, blizej dolnej normy, napewno ułatwi redu


    Edytowany przez kravmaga, 10 lipiec 2019 - 08:01 .

    • 1

    #5
    Booyaches

    Booyaches

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 97 postów
  • Wiek: 31
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Wrocław
    • Staż [mies.]: 10 lat

    Dodam w takim razie suplementację.

    Co do estro to wiem, że nikt mi tu nie powie ile mam dokładnie zarzucić ari żeby wejść w widły może chociaż jakaś podpowiedź:
    Wyniki estro:

    - przed cyklem: 22 pg/ml 11,30 43,20
    - 2 tydzień: 87 pg/ml 11,30 43,20

    - po tym dodałem 1/4 ari do każdego strzała propa

    - 3 tydzień: 38 pg/ml 11,30 43,20

    - 7 tydzień: 61 pg/ml 11,30 43,20 (cały czas ta sama dawka ari, jeszcze w 2 tygodniu doszło HCG 500-700 e5d)

    Ile dalibyście ari? 1/2 tabsa do każdego strzała?


    Edytowany przez Booyaches, 10 lipiec 2019 - 08:34 .

    • 0

    #6
    kravmaga

    kravmaga

      KFD to mój dom ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3898 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:KFD
    • Staż [mies.]: 15 lat

    tak 1/2 daj i zbadaj za 2 tyg


    • 1

    #7
    Petros

    Petros

      KFD Silver

    • KFD pro
    • PipPip
    • 126 postów
  • Wiek: 32
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 20+12

    Dodam w takim razie suplementację.

    Co do estro to wiem, że nikt mi tu nie powie ile mam dokładnie zarzucić ari żeby wejść w widły może chociaż jakaś podpowiedź:
    Wyniki estro:
    - przed cyklem: 22 pg/ml 11,30 43,20
    - 2 tydzień: 87 pg/ml 11,30 43,20
    - po tym dodałem 1/4 ari do każdego strzała propa
    - 3 tydzień: 38 pg/ml 11,30 43,20
    - 7 tydzień: 61 pg/ml 11,30 43,20 (cały czas ta sama dawka ari, jeszcze w 2 tygodniu doszło HCG 500-700 eod)

    Ile dalibyście ari? 1/2 tabsa do każdego strzała?

    Ja myślę że za dużo hcg. Wal 250 co 3 dni albo 500 co 5.
    Jesli masz nie walowane hcg to estro spadnie trochę.
    Możesz spróbować 1/4 tabsa ed. Coś zawsze zmieni.
    • 1

    #8
    kravmaga

    kravmaga

      KFD to mój dom ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3898 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:KFD
    • Staż [mies.]: 15 lat

    dokładnie hcg zmniejsz na 500 tygodniowo, jak masz apteke styknie a jak undera daj 2x500


    • 1

    #9
    Booyaches

    Booyaches

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 97 postów
  • Wiek: 31
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Wrocław
    • Staż [mies.]: 10 lat

    masz to podniesione przez tescia ktory zwieksza ilosc czerwonych krwinek, nie ma narazie strachu ale juz trzeba suplementacje zapodac na poprawe krwi bo zaraz ci wywali, pisałem ostatnio jaki stack ja stosuje, acard narazie zbedny, on ci wyników nie poprawi

    estro na redu bym trzymal nizej, blizej dolnej normy, napewno ułatwi redu

     

    Jeszcze dopytam o ten stack na krew dla pewności:

    z Twojego wątku: "stack na poprawe krwi leci nadal, ip,natto,acard zmniejszam do 75"

    Acard - u mnie nie

    Natto - tu chodzi o sfermentowaną soję?

    Ip - nie mogę się doszukać co to jest


    • 0

    #10
    kravmaga

    kravmaga

      KFD to mój dom ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3898 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:KFD
    • Staż [mies.]: 15 lat

    https://www.aptekage...x-120-kaps.html

    https://www.witaminy...AiABEgLJzPD_BwE

    ja biore accard bo miałem hematokryt 56, jak ci dojdzie do 54 to tez dodaj


    • 2

    #11
    Booyaches

    Booyaches

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 97 postów
  • Wiek: 31
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Wrocław
    • Staż [mies.]: 10 lat
    Mam pytanie co do mojego estro. Po tygodniu odkąd
    zwiększyłem dawkę ari do 1/2 tabsa eod zaczałem się czuć co raz gorzej. Najpierw znikło libido, potem zacząłem się robić ospały. Myslalem, że to może od niskich węgli ale w wknd w końcu nie wytrzymałem, podjąłem sporo węgli przez 2 dni i wcale nic się nie poprawiło. Na tą chwilę czuję się jak pień. Humor do bani, zero energii, zero libido Jutro z rana lecę na badania więc będzie wiadomo ale czy to wgl możliwe żeby z zbic bardzo estro 1/2 tabsa ari co drugi dzień? Zbadam estradiol, prolke i zrobię pełne morfo. Coś jeszcze w związku z objawami jakie opisałem?

    Edytowany przez Booyaches, 22 lipiec 2019 - 20:05 .

    • 0

    #12
    Prezi

    Prezi

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPip
    • 1972 postów
  • Wiek: 32
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 10lat

    Ip - nie mogę się doszukać co to jest

     

    potocznie inhibitor prolaktyny, formalnie agonista receptora dopaminowego


    • 0

    #13
    SilverSky

    SilverSky

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 522 postów
  • Wiek: 25
    • Płeć:Mężczyzna


    potocznie inhibitor prolaktyny, formalnie agonista receptora dopaminowego


    Jemu chodziło o ten suplement ip6;)
    • 0

    #14
    Hellscream

    Hellscream

      KFD Gold

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPipPipPip
    • 12076 postów
  • Wiek: 28
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Kielce

    Inhibitor prolaktyny to błędna nazwa, podobnie jak kaloryka jako kaloryczność. Jedno z drugim gówno ma wspólnego, a i tak się klepie, bezmyślnie. 

     

    A i tutaj chodziło o Inozytol. Szczerze - dla mnie to gówno, kupiłem 100g, jadłem 2x250mg, 3x250, 2x500mg i nic. Nattokinaze za to 2-3x 100-200mg i robi swoje. Mimo, że z morfo problemów nie miałem i tak zbiło mi hematokryt. 


    • 0

    #15
    Prezi

    Prezi

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPip
    • 1972 postów
  • Wiek: 32
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 10lat

    Jemu chodziło o ten suplement ip6;)

     
    aaa :-) nie czytalem całego wątku.
     

    Inhibitor prolaktyny to błędna nazwa, podobnie jak kaloryka jako kaloryczność. Jedno z drugim gówno ma wspólnego, a i tak się klepie, bezmyślnie. 
     
    A i tutaj chodziło o Inozytol. Szczerze - dla mnie to gówno, kupiłem 100g, jadłem 2x250mg, 3x250, 2x500mg i nic. Nattokinaze za to 2-3x 100-200mg i robi swoje. Mimo, że z morfo problemów nie miałem i tak zbiło mi hematokryt.

     
    Może i błędna, ale jestem ją w stanie zaakceptować. Ogólnie łatwiej zrozumieć, co dana rzecz robi. Bo nie każdy ogarnie czym jest agonista receptora dopaminowego D2 :-) Ale kij z tym, i tak chodziło o co innego :D


    • 0

    #16
    kravmaga

    kravmaga

      KFD to mój dom ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3898 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:KFD
    • Staż [mies.]: 15 lat

    u mnie IP zrobiło robote ale to z jarrow bo to nie jest zwykły inosytol tylko heksafosforan inozytolu i dzianie ma inne na krew,

     

    PS. ulubione teksty Hella

    Inhibitor prolaktyny

    100 gram

    krótka deka

    kaloryczność

    %) 


    • 2

    #17
    Booyaches

    Booyaches

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 97 postów
  • Wiek: 31
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Wrocław
    • Staż [mies.]: 10 lat

    Dobra jestem po badaniach i zdaje się, że to od niskich węgli mi troche odwala ;) Dodałem natto i IP6 i hematokryt wrócił w widły. 1/2 ari eod też ogarnęło estro w widły.

     

    https://pasteboard.co/Ipq12q3.png

     

    Ospałość jest najprawdopodobniej od michy. Bez soków jakoś lepiej znosiłem low carb ale przy tych BTW waga stoi a w pasie leci więc szkoda mi z tego rezygnować. Dalej nie kumam co z moim libido. 2 tyg temu było wręcz zbyt wysokie teraz niższe niż przed cyklem. Czy na redu powinienem zbijać estro jeszcze niżej czy starczy?


    • 0

    #18
    kravmaga

    kravmaga

      KFD to mój dom ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3898 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:KFD
    • Staż [mies.]: 15 lat

    nie musisz estro niżej zbijać jak schodzi fat, trzymaj w widłach, libido od diety tez moze siedziec


    • 1

    #19
    Rogalddl

    Rogalddl

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 2 postów
    Jeżeli chodzi o to nattokinase to jak to dawkowac? Według ulotki? Na opakowaniu pisze ze 100 mg dziennie czyli 1 tabletka.
    • 0

    #20
    kravmaga

    kravmaga

      KFD to mój dom ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3898 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:KFD
    • Staż [mies.]: 15 lat

    200 minimum , 300-400 mozna dawać bez problemu


    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko