Skocz do zawartości

Zdjęcie

prolongatum testosteron + HCG + tamoxifen

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#21
kabas7

kabas7

    KFD to mój dom ;)

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2248 postów
  • Wiek: 26
    • Płeć:Mężczyzna
    Skombinowałbym na twoim miejscu arimidex lub symex i trzymał pod ręką
    • 1

    #22
    Cuba92

    Cuba92

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 211 postów
  • Wiek: 27
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:P-Ń
    • Staż [mies.]: 60

    Kabas7 - może estradiol wyskoczyć , pomimo brania tamoxifenu ?


    • 0

    #23
    kabas7

    kabas7

      KFD to mój dom ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2248 postów
  • Wiek: 26
    • Płeć:Mężczyzna
    Nie wiem po co wgl ten tamoxifen, lekarz zapewne nie wie że lepiej nie blokowac estro a zbijac je inhibitorem
    Fajnie że Ci wypisał ale htz na twoim miejscu ukladalbym sobie sam

    Niski wolny testosteron , a całkowity jak tam ?
    Reszta badań jak shbg ,prl , prg, estradiol , dht
    LH, fsh masz ?

    Edytowany przez kabas7, 27 luty 2019 - 14:58 .

    • 1

    #24
    Kamil.de

    Kamil.de

      Nowy na pokładzie

    • Użytkownicy
    • Pip
    • 45 postów
  • Wiek: 32
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 3 lata

    Dlaczego nie oplaca sie blokowac estrogenu tamoxem przy dawkach HTZ? Przeciez taki poziom estro raczej nie odbije.


    • 1

    #25
    Cuba92

    Cuba92

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 211 postów
  • Wiek: 27
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:P-Ń
    • Staż [mies.]: 60

    SHBG 48,6 nmol/l  norma 14,5-48,4
    Testtosteron 17,5 nmol/l norma 9,9-27,8

    wolny 36% norma 33,8-106

    prolaktyna 11,8ng /ml norma 3,5-19,4

    HCG mam napisane tylko <2,30 UJEMNY 

    Kortyzol 7,6 ug/dL  nroma 3,7-19,4

    TSH 1,28 uIU/dl  0,27-4,2

    Estrdiol 22 pg/mL norma 11-44


    Edytowany przez Cuba92, 27 luty 2019 - 15:15 .

    • 0

    #26
    kabas7

    kabas7

      KFD to mój dom ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2248 postów
  • Wiek: 26
    • Płeć:Mężczyzna

    Dlaczego nie oplaca sie blokowac estrogenu tamoxem przy dawkach HTZ? Przeciez taki poziom estro raczej nie odbije.


    Przypisał mu 2.5k hcg co 5 dni , chociaż nie wiem ile autor zamierza brać to i tak sklanialbym się ku IA zamiast tamoxa
    • 1

    #27
    kabas7

    kabas7

      KFD to mój dom ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2248 postów
  • Wiek: 26
    • Płeć:Mężczyzna

    SHBG 48,6 nmol/l norma 14,5-48,4
    Testtosteron 17,5 nmol/l norma 9,9-27,8
    wolny 36% norma 33,8-106

    prolaktyna 11,8ng /ml norma 3,5-19,4
    HCG mam napisane tylko <2,30 UJEMNY
    Kortyzol 7,6 ug/dL nroma 3,7-19,4
    TSH 1,28 uIU/dl 0,27-4,2
    Estrdiol 22 pg/mL norma 11-44

    Myślę że można było pokombinować bez htz ,shbg , kortyzol rano też niski , po badaniach widać że są jakieś czynniki które mają zły wpływ na twoje hormony
    Ale jak już zacząłeś to rób to htz , może poprawi ci to jakość życia , chociaż widać że probelm lezy gdzie indziej
    ten kortyzol jest najbardziej niepokojący

    Edytowany przez kabas7, 27 luty 2019 - 15:42 .

    • 1

    #28
    Cuba92

    Cuba92

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 211 postów
  • Wiek: 27
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:P-Ń
    • Staż [mies.]: 60

    htz ? tzn ?

    z tym kortyzolem sam jestem zdziwiony mam dość mocno stresującą prace i byłem pewien że będzie wysoko ...  


    • 0

    #29
    kravmaga

    kravmaga

      KFD to mój dom ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 4025 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:KFD
    • Staż [mies.]: 15 lat

    htz ? tzn ?

    z tym kortyzolem sam jestem zdziwiony mam dość mocno stresującą prace i byłem pewien że będzie wysoko ...

    Hormonalna terapia zastępcza,
    Patrząc na twoje wyniki to wg mnie się nie kwalifikujesz do htz, mozna było jeszcze inaczej podziałać, tym bardziej że tak jak mówisz głównym powodem jest stres, testosteron całkowity masz w połowie normy, wolny jak byś dziś zbadał to wynik mógłby być całkiem inny,
    • 0

    #30
    Cuba92

    Cuba92

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 211 postów
  • Wiek: 27
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:P-Ń
    • Staż [mies.]: 60
    Badam się co roku lub dwa razy w roku . Wolny mam zawsze w tej samej granicy a nawet z roku na rok coraz mniej .

    Waszym zdaniem co zorbic bo się glubie
    Nie ukrywam ze widziałem ze z tym lekarzem można to ogarnąć i tez chciałem aby to zapisał
    • 0

    #31
    kravmaga

    kravmaga

      KFD to mój dom ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 4025 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:KFD
    • Staż [mies.]: 15 lat
    Czemu chcesz się zdecydować na htz? To decyzja na całe życie, nie twierdzę że błędna być może słuszna, co było powodem? Odczuwasz skutki tego niższego testosteronu, czy twoja jakość życia się pogorszyła? Samopoczucie, libido?
    • 1

    #32
    kabas7

    kabas7

      KFD to mój dom ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2248 postów
  • Wiek: 26
    • Płeć:Mężczyzna
    Wszystko sprowadza się do stylu życia , stresy, kiepskie odżywianie, niska lub brak aktywności i czynniki genetyczne z różnymi skłonnościami
    trochę czasu ci zajmie zanim odpowiednio ustawisz sobie htz , dawki tescia , hcg i IA - wszystko to razem
    • 1

    #33
    Cuba92

    Cuba92

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 211 postów
  • Wiek: 27
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:P-Ń
    • Staż [mies.]: 60
    Decyzja na całe życie ? Po 6-8 miesiącach , zrobię odblok i myśle ze dopiero po jakimś czasie wrócę do SAA

    Co mnie skłoniło , brak progresu od dłuższego czasu , ciagle zmęczenie , brak dobrej regeneracji . Trenuje ok 7-8 lat , aktywny jestem min 4-5 razy w tyg siłownia , kalistenika , bjj+ boks .

    Dieta trzymana cały rok 80-90% w okresie redukcji 100% .

    Naprawdę starałem się dużo aby progresowac ale od ostatnich dwóch lat ciężko to idzie dlatego zdecydowałem się iść do lekarza który jest w temacie aby trochę iść do przodu . Każdy zrozumie co stoi w miejscu a zapoerdla na 110% ... mówienie ze dieta kuleje to przerabiałem to naprawę wiele razy mam taki organizm , kiedy zaczęłam trenować ważyłem 62 kg 192 cm wzrostu . Przez 4 lata masowałem ostro (nigdy nie byłem bardzo zalany ) doszedłem do wagi ok 93 kg zjechałem do 86 podczas redukcji i od tego czasu czy jak robie masę do 95 i późnej redukcje nie ma żadnych zmian . Jedynie co to brzuch mi rośnie , dlatego taka decyzja . Z roku na rok masa redukcja a wygadam tak samo brak przyrostów ...

    Edytowany przez Cuba92, 27 luty 2019 - 22:10 .

    • 0

    #34
    kabas7

    kabas7

      KFD to mój dom ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2248 postów
  • Wiek: 26
    • Płeć:Mężczyzna
    To znaczy że robisz coś źle , ten endogenny testosteron ma się nijak do przyrostow , są i tacy co robią postępy mając go nawet poniżej normy
    aczkolwiek niski będzie źle wpływał na ogólną dyspozycję a to będzie przekladalo się na inne

    coś jest nie tak, pewnie się przetrenowujesz i dodatkowo te stresy , może śpisz też nie najlepiej albo praca zmianowa na noc ?
    • 1

    #35
    Cuba92

    Cuba92

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 211 postów
  • Wiek: 27
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:P-Ń
    • Staż [mies.]: 60
    Praca to własna działaności dlatego tyle stresu , sen staram się aby 7-8 h snu było .


    Może coś robie zle , robie trening aktualnie od dłuższego czasu pon sr pt i sobotę mata (3h)

    Zobaczę czy to co przepisał będzie dawać jakiekolwiek efekty
    • 0

    #36
    kravmaga

    kravmaga

      KFD to mój dom ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 4025 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:KFD
    • Staż [mies.]: 15 lat
    Z tego co ja widzę to ty potrzebujesz bomby a nie trt, 100mg teścia na tydzień nic tu nie zmieni, jakość życia jeżeli wiesz o czym mówię może się polepszy ale ty szukasz przyrostow, przełamania stagnacji, jeżeli masz plan za pół roku schodzić to wal normalna bombę 250cypio/enan e3d to wtedy zobaczysz różnice
    • 0

    #37
    Cuba92

    Cuba92

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 211 postów
  • Wiek: 27
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:P-Ń
    • Staż [mies.]: 60
    Jeśli chodzi o libido nigdy nie było problemów . Wręcz nadmiar zawsze ;Dv

    Ogólnie tak myślałem ze to będzie mała dawka , dam dwie fiolki na początek , będzie ok ?
    • 0

    #38
    kabas7

    kabas7

      KFD to mój dom ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2248 postów
  • Wiek: 26
    • Płeć:Mężczyzna
    Możesz zacząć sobie od trt a później normalnie już dawki jak w dopingu

    Edytowany przez kabas7, 28 luty 2019 - 00:04 .

    • 0

    #39
    Cuba92

    Cuba92

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 211 postów
  • Wiek: 27
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:P-Ń
    • Staż [mies.]: 60
    Ok dzięki Panowie za cała pomoc ! ;)
    • 0

    #40
    kravmaga

    kravmaga

      KFD to mój dom ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 4025 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:KFD
    • Staż [mies.]: 15 lat


    Możesz zacząć sobie od trt a później normalnie już dawki jak w dopingu


    Ale w jakim celu? Moim zdaniem szkoda czasu, lepiej od razu zacząć te 200mg e3/4d
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko