Aktualnie trenuje na vita sport a ty? :)

#21
Napisany 28 wrzesień 2014 - 12:37

#22
Napisany 28 wrzesień 2014 - 12:51

Ja w podziemiu trenuje (Tytan)
#23
Napisany 28 wrzesień 2014 - 13:18

Haha i wszystko jasne ! :) szczerze mówiąc nigdy tam nie byłem :D
#24
Napisany 28 wrzesień 2014 - 13:58

Wiem co sobie pomyślałeś jak przeczytałeś "Tytan" xD Ale spokojnie ja nie z tych ^^. Co do siłowni jak dla mnie spoko bo dużo ciężaru wiec można robić dużo ćwiczeń na wolnych ciężarach i maszyny które są potrzebne bez udziwniania No nie wspominając o cenie + fakt ze już tam znam parę osób więc zawsze można z kimś pogadać coś komuś doradzić i samemu się nauczyć
#25
Napisany 28 wrzesień 2014 - 18:05

Musimy sie zgadac na trening :) najlepiej nóg bo widzę że podobnie cwiczymy i podobny cieżar :)
#26
Napisany 28 wrzesień 2014 - 19:55

Musimy sie zgadac na trening :) najlepiej nóg bo widzę że podobnie cwiczymy i podobny cieżar :)
Mi dwa razy powtarzać nie trzeba akurat teraz staram się skupić nad tą partią mięśniową bardziej niż kiedyś. A takie pytanie przy siadach ass to grass ?
#27
Napisany 28 wrzesień 2014 - 19:59

Tylko ass to grass :) a ty? i czy robisz na wolnym czy smith
#28
Napisany 29 wrzesień 2014 - 08:39

Nigdy nie robiłem inaczej niż ASS TO GRASS ! Smith jest dobry jak dla mnie na skos górę w wyciskaniu ^^ Jak siadać to tylko na wolnym, bez tej małej adrenalinki, że te 120 kilo może mnie przygnieść nie ma zabawy :D
#29
Napisany 29 wrzesień 2014 - 09:23

#30
Napisany 29 wrzesień 2014 - 10:23

No można się kiedyś zgadać na jakiś wspólny trening
A tak wygląda moje 2300 kcal podzielone na 3 posiłki (288W , 51T, 173B)
Posiłek 1:
Posiłek 2:
Posiłek 3:
#31
Napisany 29 wrzesień 2014 - 10:42

#32
Napisany 29 wrzesień 2014 - 12:20

Szczerze mówiąc kiedyś jadłem tak że dzieliłem na 5 posiłków i jedyna różnica to taka ze nigdy nie byłem głodny a 3 posiłki dlatego że tak wygodniej i szybciej :p
#33
Napisany 30 wrzesień 2014 - 07:10

#34
Napisany 30 wrzesień 2014 - 09:17

Wczoraj przed treningiem wpadła cała saszetka Dorian Yeates NOX PUMP - Fruit Punch, mam małe doświadczenie w przedtreningówkach ale powiem tak myślałem że mnie coś na tym treningu rozerwie skupienie, siła, pompa bardzo duży plus i smak też spoko bo jak oranżada. Po prostu zakochałem się w niej
A co do treningu wyglądał on następująco:
Klatka
- Wyciskanie sztangi na ławeczce płaskiej 4 x 10-8 ( 80 kg, 90 kg, 100 kg, 105 kg)
- Wyciskanie sztangielek na ławeczce skos góra 4 x 10 ( 28,5 kg, 33 kg, 36 kg, 40 kg)
- Wyciskanie sztangielek wąsko na ławeczce skos góra (środek klatki) 4 x 10 ( 20 kg, 20 kg, 25 kg, 25 kg)
- Brama góra 4 x 12 (22 kg, 25 kg, 25 kg, 25 kg)
- Pompki z obciążeniem 4 x 15 ( bez obciążenia, 10 kg, 15 kg, 20 kg)
Dieta
Smakołyki
Panowie i Panie ostatnio przypomniało mi się o jednej naprawdę pysznej rzeczy do jedzenia a mianowicie Good Food Wafle Ryżowe Karmelowe. Znajdziecie je na pewno w Auchanie niestety ale nigdzie indziej ich nie widziałem jak by ktoś coś wiedział PISAĆ ! Wyglądają one tak (jest ich tylko 6 w paczce cena nieco ponad 2 PLN)
Makro w 100g [WW 79,5 g (w tym cukry 20,5g) T 4,9 g B 5,6 g]
#35
Napisany 30 wrzesień 2014 - 10:19

#36
Napisany 30 wrzesień 2014 - 10:43

Hahaha, akurat klatka to jedna z moich najmocniejszych partii ale wyglądowo chciał bym ją poprawić dlatego myślę czy w czwartek nie robić drugi raz klatki jak będę miał wolny dzień od zajęć wtedy by wychodziły 2 treningi w ciągu dnia xD
#37
Napisany 30 wrzesień 2014 - 11:25

#38
Napisany 30 wrzesień 2014 - 13:27

Chyba aż tak tragicznie nie jem? :P Wtedy klatka mi będzie wypadać poniedziałek, czwartek chce ją rozbudować tym drugim treningiem bardziej do środka niż w szerz albo do przodu bo mam wrażenie jak by zaczynała się rozjeżdżać i robił się pusty środek a dwa dni na oddech raczej jej wystarczą z czego czytałem i słuchałem ludzi
Teraz szamie taki dobry obiadek pepsi max obowiązkowo
A o kolacyjce już nie wspomnę
Trochę dzisiaj tłuszcze przekroczyłem ale starałem się obciąć z węglowodanów, żeby nie odbiło się to w żaden sposób na białku
#39
Napisany 30 wrzesień 2014 - 13:43

Co to za mięsko ?:D
#40
Napisany 30 wrzesień 2014 - 13:46

Wołowina a dokładnie tatar wołowy
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników