Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem z telefonem

- - - - - telefon komorkowy

  • Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany

#1
spartan91

spartan91

    Się rozkreca

  • Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 728 postów
  • Wiek: 28
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 8
    Jestem posiadaczem Noki 6300 w sieci Era, ostatnio sprawdzałem różne zastosowania niektórych klawiszy i po dłuższym naciśnięciu klawisza "0" pod znaczkiem baterii i zasięgu pojawił się napis "...raomnix.pl" i zaczęło się jakieś ładowanie które po chwili anulowałem, od tego momentu pod znaczkiem baterii i zasięgu cały czas widoczny jest napis "nie działa" wie ktoś może co trzeba zrobić żeby zniknął ?
    • 0

    Doradca KFD

    Doradca KFD
    • KFD pro

    Siemka, sprawdź ofertę specjalną:




    Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

    #2
    dzyrek

    dzyrek

      Nowy na pokładzie

    • Użytkownicy
    • Pip
    • 42 postów
  • Wiek: 28
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Poniatowa
    • Staż [mies.]: ~8 + 3
    Mój znajomy ma to samo na Nokii 5200. Po wyjęciu i włożeniu baterii powinno być OK ;)
    • 0

    #3
    Pump

    Pump

      ███KFD team███ ٿ

    • Mod
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • 15218 postów
  • Wiek: 31
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Jelenia Góra
    • Staż [mies.]: 7 lat
    zadzwoń do biura obsługi oni tobie to zrobią
    • 0

    #4
    SonyeR

    SonyeR

      Who is the Best ?

    • Aktywny użytkownik
    • PipPipPipPipPipPipPipPip
    • 11262 postów
  • Wiek: 36
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Barcelona
    • Staż [mies.]: XX
    a ja mam 6300 i nie miałem takiego problemu a często przytrzymywałem klawisze w tym 0 ;)
    • 0

    #5
    Pump

    Pump

      ███KFD team███ ٿ

    • Mod
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • 15218 postów
  • Wiek: 31
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Jelenia Góra
    • Staż [mies.]: 7 lat
    Moze sony jesteś w innej sieci ;)
    • 0

    #6
    dzyrek

    dzyrek

      Nowy na pokładzie

    • Użytkownicy
    • Pip
    • 42 postów
  • Wiek: 28
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Poniatowa
    • Staż [mies.]: ~8 + 3
    Ale w Plusie jest to samo xD
    • 0

    #7
    spartan91

    spartan91

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 728 postów
  • Wiek: 28
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 8

    Po wyjęciu i włożeniu baterii powinno być OK ;)


    Niestety ten manewr nie pomaga, tak samo jak całkowite rozładowanie telefonu i naładowanie go ponownie. Mam nadzieję że w biurze obsługi coś mi doradzą.
    • 0

    #8
    zaq123

    zaq123

      KFD Premium

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPip
    • 4996 postów
  • Wiek: 33
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:z wioski
    u mnie tez raz sie to cudo pojawiło ale to raczej cos z siecia dzown do biura obsługi i bedzie po prowblemie
    u mnie raz tez sie pojawiło nie działa ale wyłaczyłem i włączyłem baterie i było oki
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko