Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem z libido. Pomocy !

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
lotnikk

lotnikk

    Nowy na pokładzie

  • Nowi na forum
  • Pip
  • 2 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Staż [mies.]: 36

Witam, leciałem cykl 8tyg na proipie 100mg e2d. Już na poczatku cyklu libido mi zanikało i erekcje były coraz slabsze. Obecnie zerowe libido i zero wzwodów.

 

Odblok - hcg 5000j, clomid 24 tabs obecnie poszły, proviron dawałem od 6 dni 50-75mg i cynk

 

Co zrobić żeby mi libido wróciło ? Strasznie dołuje mnie ta sprawa.

 

Oto wynik z dziś

 

Prolaktyna (PRL) 5,0 ng/ml 2,1 — 17,7
Estradiol ­ 48,6 pg/ml 0,0 — 39,8
Folikulotropina (FSH) 9,0 mIU/ml 1,4 — 18,1
Luteotropina (LH) 14,1 mIU/ml
kobiety:
ciezarne
faza folikularna
faza owulacyjna
faza lutealna
wiek menopauzy
mezczyzni:
.
<0,1 - 1,5 mlU/ml
1,9 -12,5 mIU/ml
8,7 - 76,3 mIU/ml
0,5 - 16,9 mIU/ml
15,9 - 54 mIU/ml
1,5 - 9,3 mIU/ml
Progesteron (N55) ­ 2,64 ng/ml 0,28 — 1,22
Testosteron ­ 1044 ng/dl 241 — 827


  • 0

#2
bodywalxxl

bodywalxxl

    Zbanowany

  • Zbanowany
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2696 postów
  • Wiek: 38
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:MetroFlex Gym
    • Staż [mies.]: xxxx
    Najpierw regulamin ! Uzupełnij profil wiek itp
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko