Skocz do zawartości

Zdjęcie

Pomoc w cyklu na 12 miesięcy + rady

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
Kprz123

Kprz123

    Nowy na pokładzie

  • Nowi na forum
  • Pip
  • 4 postów
  • Wiek: 26
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Warszawa
    • Staż [mies.]: 28

    Witam wszystkich :)

     

    Panowie, prośba z pomocą w ułożeniu cyklu na rok czasu, lecz pierwsze po krótce opis sytuacji...

     

    Jestem po cyklu, który trwał, od września 2018 do maja 2019, później leciał most (kontuzja) i niefortunnie musiałem pilnie wyjechać, niestety towaru na szybko nie mogłem szybko załatwić i wziąłem to co miałem, suma wszystkiego, 29.07 przybiłem ostatni strzał propa (końcówka mostka na propie...), w trakcie tego cyklu leciało: meta, npp, susta,deka,bold, końcowka to enan +master (pechowo w pewny momencie dostalem jakies zle butelki, i wbilame 500mg master...ale mniejsza), przechodząc do meritum, w trkacie cyklu nie przybijałem hcg, chce już wejśc na cykl bo mostek to nie ma sensu, więc moje pytania:

     

    1. Jak ugryźć temat hcg i jajek, musze im przypomniec ze istnieja, jak to pogodzic z wejsciem na tescia?

    2. Cykl na rok czasu

     

    Widzę to tak:

     

    1-4 metka 40mg ed

    1-20 cypionat (pierwszy raz)  

    1-20 deka  

     

    dawki do ustalenia, myslem o zwiekszaniu dawki co 8 tyg, tyle ze teraz nie wiem czy przyjąć opcję ze dziele deke na 2 shoty i razem z tesciem co e4d, czy moze e5d deka, tesc e4d

     

    po 20 tyg, most 4 tyg

     

    pozniej:

     

    24-28 antek 

    24-36 susta + masteron

     

    most 1 miech

     

    40-48

     

    prop + wino

     

    Z wazniejszych informacji, nie mam problemu z estro az takiego, najwyzszy pułap jaki miałem w poprzednim cyklu to 105, w bodajze okolicach stycznia, czyli 13tyg na suscie i dece (600 susty, 300 deki). Polecialo 2 tabsy ari i po klopocie, pozniej nie bylo problemu.

     

    Obecnie jestem na 5 miechu izoteku ;) (problem zaczal sie przed bomba, ale dopiero leczenie cyst ropnych izotekiem dalo swietny efekt)

     

    Wyniki badań mam bardzo dobre, wątraba itp...

     

    Na temat e2, prolki itp sie nie wypowiem, nie robilem obecnie, bo to nie ma sensu, wiem jak sie czuje, a efekt nie był by wymierny skoro i tak chce już wejść... 

     

    Chciałbym, żeby ten temat był pomocny dla mnie i nie tylko, więc nie krytykujcie mnie, że nie zrobilem odbloku (nie sądziłem, że tak mi sie to potoczy), że nie biłem hcg...nie tak to miało wyglądać, ale cóż :(

     

    Z góry dziękuje za pomocne wpisy :) Odpowiem na pytania...btw 

     

    Firma Fusion, taki lab na pierwszy rzut dostaje, kojarzy ktoś, do wyboru mam też Uber :)


    • 0

    #2
    kabas7

    kabas7

      KFD to mój dom ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2222 postów
  • Wiek: 26
    • Płeć:Mężczyzna
    naprawdę chcesz zaplanować cały cykl na rok ? ;D
    układaj sobie na bieżąco bo nigdy nie wiesz co może się wydarzyć
    • 0

    #3
    OnGear

    OnGear

      Wczuwa się w forum

    • Nowi na forum
    • PipPip
    • 160 postów
  • Wiek: 40
    • Płeć:Mężczyzna

    Plany dobra rzecz, ale zycie wszystko weryfikuje. Przwal to hCG 5000jm na dwa trzy srzaly co 3 dni chwile przed lub rowno z wejsciem na cykl. Pozniej juz obierz jakis schemat - male dawki po kilkaset 2* ew, lub 5000 raz na 4-6 tygodni w 2-3 strzelach i tak jedz. Osobiscie to skalniam sie teraz do bicia malych dawek co 3 dni, bo to sensowniejsze dla mnie, ale tez musze zaznaczyc ze przez dwa lata na 5000jm co pare tyg tez mi nic nie ubylo (a i sperme na mostku badalem).

    Co do cyklu to poczetek moze byc. Jasna sprawa, ze dd i teste bijesz w jednej lotce, a nie jedno co 4, drugie co 5 dni. Co do dawek to zagadka bo nie wiadomo ile czego lecialo wczesniej. Druga czesc cyklu (DHT+DHT) dla mnie to by bylo zabojstwo hdl'u, ale tez nie wiadomo jak ty sobie z tym radzisz. Poza tym to ten master w jakim celu tam mialby byc?


    • 0

    #4
    Kprz123

    Kprz123

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 4 postów
  • Wiek: 26
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Warszawa
    • Staż [mies.]: 28
    Odnośnie dawek jakie leciały, były to stałe dawki 300 susty e3d i bold i deka po 400 e5d, nie mialem nadto problemu z estro :)

    Co do Masteronu, ogolnie rzecz biorąc bedzie to powolne podejście do redukcji, ogolnie nastawiam sie ze sezon masowy bede trzymal miche czysto, wyroslem z cukru, ale.nadywzke kaloryczna bede mial zwiekszona wiec spodziewam sie podlania, nawet fakt ze jestem ekto nie sprawia ze mi sie tluszcz nie pptrafi odlozyc :)

    Jeśli chodzi o hdl to akurat dzisiaj mam dermatologa, izotek sie skończyły no i wizyta kontrolna, wczoraj robiłem pod to badania;

    AST 28 (10-37)
    ALT; 31 (10-41)

    Cholestelor całkowity 245 (115-190)
    Cholestelor hdl w surowicy 44 >40
    Triglecerdy 207. <150

    Cholesterol Ldl wyliczany 160
    Nie HDl 201

    Nie wiem w jakim stopni przyczynił się izotek do wyników, przyjęte pelnych 5 opakowac po 60 tabsow po 20mg jedna

    Mogę poprosić Panią dermatolog o przypisanie czegos ;)
    • 0

    #5
    OnGear

    OnGear

      Wczuwa się w forum

    • Nowi na forum
    • PipPip
    • 160 postów
  • Wiek: 40
    • Płeć:Mężczyzna
    To na start słabym 30mg mety ed. Test 500mg, plus dd 400/week. Czyli dwa strzały 250+200 pn i cz czy jak tam Ci pasuje co te umowne "3,5" dnia. Kwestie zwiększenia dawki jak i planów z masterem to zostaw otwarte. Zobaczysz jak będzie szło z dd i na ile czysto zrobisz masę to będziesz myślał dalej.
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko