#41
Napisany 05 wrzesień 2009 - 09:17

Ja obtaczam takie kotleciki w otrębach owsianych i smażę na PAMie.Wychodzą jak takie domowe kotleciki.
Zdr.
#42
Napisany 05 wrzesień 2009 - 16:21

Bułke tartą możesz robić z pieczywa żytniego/orkiszowego.
Do wypowiedzi odnośnie obtaczania w przyprawach: macie racje smakuje wyśmienicie,ale nie uzyskamy efektu panierki jak przy obtaczaniu w bułce tartej.
#43
Napisany 05 wrzesień 2009 - 16:48

No na pewno, ale coś za coś.
Do wypowiedzi odnośnie obtaczania w przyprawach: macie racje smakuje wyśmienicie,ale nie uzyskamy efektu panierki jak przy obtaczaniu w bułce tartej.

#44
Napisany 05 wrzesień 2009 - 20:59

przy okazji tak zapytam
ja myślę też przyszłościowo, jak się wie co jest zdrowe, właściwe to zastanawiam się jak będę karmić swoją rodzinę, swojego faceta. Wyobrażam sobie, że jak będę go miała pod swoją opieką

Ciężko będzie mi na obiad robic kotlety ociekające tłuszczem.
ARTURO7511 Ty już masz Rodzinę, jak to jest u Ciebie? Ty swoje, żona swoje. Jeśli tak to masz z tym problem ze względu na świadomość? Bo ja już mówie do mojego - ale jaka śmietana, co to jest śmietana

#45
Napisany 05 wrzesień 2009 - 21:58




#46
Napisany 05 wrzesień 2009 - 22:32

ja chyba za bardzo się przejmuje bliźnimi bo zaraz bym chciała dla nich jak najlepiej, a wiadomo jaką wdzięcznością sie to kończy

#47
Napisany 05 wrzesień 2009 - 22:48

#48
Napisany 06 wrzesień 2009 - 07:03

Smak rewelacja.
#49
Napisany 07 wrzesień 2009 - 12:55

Sorrki Kasiu że dopiero dziś odpisuję na nurtujące Ci pytanie dotyczące przygotowania posiłków u mnie.Tak jak piszesz, ja przygotowuję dla siebie, a moja żona dla siebie i syna. Na początku ciężko było jej się przestawić (moja PAni lubi przebywać w kuchni i coś robić). Trochę ją już nauczyłem jak i co robić aby było zdroweARTURO7511 Ty już masz Rodzinę, jak to jest u Ciebie? Ty swoje, żona swoje. Jeśli tak to masz z tym problem ze względu na świadomość?


Pytanko:jak się ma kasza kuskus do redukcji, tzn.czy można ja używać?
#50
Napisany 07 wrzesień 2009 - 15:56

#51
Napisany 07 wrzesień 2009 - 19:36

z tego co mi wiadomo to kuskus robiony jest z maki takze nie bardzoPytanko[/u]:jak się ma kasza kuskus do redukcji, tzn.czy można ja używać?

#52
Napisany 07 wrzesień 2009 - 19:57


#53
Napisany 12 wrzesień 2009 - 17:34

Pozdrawiam
#54
Napisany 12 wrzesień 2009 - 19:21

Witam, co jesli zawsze przed treningiem jem SMAZON piers z kurczaka na OLEJU ? Czy to bardzo zle? Czy moge dalej ja smazyc ? (wolalbym zeby tak bylo)
Pozdrawiam
Posiłek nie spełni swojej roli, może nie zostać wykorzystany tak jak powinien podczas treningu
#55
Napisany 15 wrzesień 2009 - 18:35


paczka ryzu , 200-300gr kury i sos do potraw chinski .... pychota a sos jest wrecz boski , do tego jakas suroweczka i danie gotowe w 20min

#56
Napisany 15 wrzesień 2009 - 21:19

#57
Napisany 15 wrzesień 2009 - 21:44


#58
Napisany 15 wrzesień 2009 - 21:56

powiem ci szczerze ze sam tego nie robilem bo akurat obiad zawsze mi matka robi albo babcia ale jak widac na zdj to jest dosyc gesty , powiedzialbym nawet ze dzisiaj byl za gesty wiec pewnie za duzo wody dajesz
Dałem tyle co na opakowaniu napisali

#59
Napisany 15 wrzesień 2009 - 23:14

może dłużej potrzymaj na patelni na małym ogniu to woda wyparuje :)Dałem tyle co na opakowaniu napisali
#60
Napisany 15 wrzesień 2009 - 23:28

może dłużej potrzymaj na patelni na małym ogniu to woda wyparuje :)
Takich rzeczy mi nie musisz mówić, zarabiałem pewien czas kucharzeniem


0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników