oto plan kotry ulozyłem i prosze o ewentualne skorygowanie:
. Posilek godz. 8.30
- 100g platkow owsianych B: 46g (w tym 33g pochodzenia zwierzecego)
- 300ml mleka 2% W: 117g
- 3 jaja cale gotowane T: 28g
- 100ml soku z marchewki kcal: 904
- maly banan
2. Posilek godz. 12.00
- 100g szynki z piersi kurczaka B: 36g (w tym 31g pochodzenia zwierzecego)
- 140g pieczywa razowego W: 80g
- 30g sera zoltego T: 21g
- 10g masła kcal: 653
- salata, pomidor
3. Posilek godz. 15.00
- 100g ryzu brazowego B: 39g (w tym 32g pochodzenia zwierzecego)
- 150g piersi kurczaka W: 85g
- salatka warzywna T: 18g
- 15g oliwy z oliwek kcal: 658
4. Posilek godz. 18.30 (przedtreningowy)
- 100g ryzu brazowego B: 47g (w tym 32g pochodzenia zwierzecego)
- 150g piersi kurczaka W: 90g
- salatka warzywna T: 18g
- 30g orzechow ziemnych niesolonych kcal: 710
Godzina 20.30-21.30 trening.
5. Posilek potreningowy (bezposrednio po treningu)
- 200ml mleka+ 2 bialka jajka+2 łyzki miodu = shake (nieiwem ile to wyjdzie)
6. Posilek godz. 22.30
- 125g twarogu chudego B: 25g
- 10g oliwy z oliwek W: 4g
T: 10g
kcal: 206
Razem:
B: 200g - 3,5g na kg masy
W: 376g - 6,7g na kg masy
T: 95g - 1,7g na kg masy
kcal: 3465
Prosze o ewentualne zmiany pomijając jakies wymyślane dania;) dodam ze jakies poł roku temu mialem operacje usuniecia woreczka żółciowego przez co teraz bardziej obciązona jest watroba. a wydaje mi sie ze za duzo bialka tez obciaza watrobe;) słucham waszych wypowiedzi;]
Edytowany przez whistler24, 07 sierpień 2006 - 13:54 .