#1
Posted 02 July 2013 - 18:50 PM

Dokładnie chodzi mi o ilości tłuszczu.
Liczę przeważnie B/T/W 21,80 / 3,70 / 0,00
Znalazłem też takie makro B/T/W 21,50 / 1,30 / 0,00
Nie wiem jak teraz liczyć.
#2
Posted 02 July 2013 - 18:58 PM

Także stosuje te: B/T/W 21,80 / 3,70 / 0,00
Nigdy nie wyliczysz dokładnie - zależy jaki towar się trafi
#3
Posted 02 July 2013 - 19:00 PM

to i tak są niepełno wartościowe tłuszcze : P wiec nie ma sensu : P
#4
Posted 02 July 2013 - 19:34 PM

to i tak są niepełno wartościowe tłuszcze : P wiec nie ma sensu : P
Co nie ma sensu? Jak tłuszcze niepełnowartościowe?
#5
Posted 02 July 2013 - 20:15 PM

Licz pierwszą opcję.
#6
Posted 02 July 2013 - 20:16 PM

Ja w ogóle piersi nie liczę.
#7
Posted 02 July 2013 - 20:26 PM

nie wliczaj tłuszczu z kurczaka do bilansu bo jest go praktycznie pozbawiona
#8
Posted 02 July 2013 - 20:28 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users