#1
Napisany 02 lipiec 2013 - 18:50

Dokładnie chodzi mi o ilości tłuszczu.
Liczę przeważnie B/T/W 21,80 / 3,70 / 0,00
Znalazłem też takie makro B/T/W 21,50 / 1,30 / 0,00
Nie wiem jak teraz liczyć.
#2
Napisany 02 lipiec 2013 - 18:58

Także stosuje te: B/T/W 21,80 / 3,70 / 0,00
Nigdy nie wyliczysz dokładnie - zależy jaki towar się trafi
#3
Napisany 02 lipiec 2013 - 19:00

to i tak są niepełno wartościowe tłuszcze : P wiec nie ma sensu : P
#4
Napisany 02 lipiec 2013 - 19:34

to i tak są niepełno wartościowe tłuszcze : P wiec nie ma sensu : P
Co nie ma sensu? Jak tłuszcze niepełnowartościowe?
#5
Napisany 02 lipiec 2013 - 20:15

Licz pierwszą opcję.
#6
Napisany 02 lipiec 2013 - 20:16

Ja w ogóle piersi nie liczę.
#7
Napisany 02 lipiec 2013 - 20:26

nie wliczaj tłuszczu z kurczaka do bilansu bo jest go praktycznie pozbawiona
#8
Napisany 02 lipiec 2013 - 20:28

0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników