Skocz do zawartości

Zdjęcie

Pierś z kurczaka - wątpliwości

- - - - - Kurczak pierś z kurczaka ważenie kuchnia

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
Modlitewnik93

Modlitewnik93

    Wczuwa się w forum

  • Użytkownicy
  • PipPip
  • 137 postów
  • Wiek: 26
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 9
    Mam takie pytanie, na stronce Filety z piersi kurcząt jest pokazane, że 1 porcja (200g) zawiera 48g białka, mam pytanie, jak to jest po zesmażeniu ? wiadomo, że kura straci te kilkadziesiąt gramów, ale czy wtedy do diety mam uwzględniać wagę mięsa po przygotowaniu, czy przed ?
    • 0

    Doradca KFD

    Doradca KFD
    • KFD pro

    Siemka, sprawdź ofertę specjalną:




    Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

    #2
    Goku-SSJ4

    Goku-SSJ4

      KFD Silver

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPipPip
    • 6105 postów
  • Wiek: 26
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Gdańsk
    waga przed gotowaniem / pieczeniem / smażeniem
    • 1

    #3
    TomusXXX

    TomusXXX

      Running is my life

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3356 postów
  • Wiek: 27
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Bydgoszcz
    • Staż [mies.]: 19
    Proszę, tylko nie dyskusja znowu o tym, jak się waży...ważymy przed.Po obróbce kurak ma po prostu mniej wody.
    • 1




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko