trzeba ja smazyc , gotowac czy piec??
#1
Napisany 01 marzec 2009 - 14:52

Doradca KFD
Siemka, sprawdź ofertę specjalną:

Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:
Jak zmienić staż, wiek, wagę itp?
| ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
,
Jakie suplementy wybrać?
,
Jaka dieta dla mnie?
,
Jaka dieta po cyklu kreatynowym?
,
poprawne wyciskanie na klatke piersiową
#2
Napisany 01 marzec 2009 - 15:18

Obojętnie. Ja obecnie robię w piekarniku. 15 minut na 200 stopni i jest miód.
#3
Napisany 01 marzec 2009 - 15:26

albo na patelni z oliwa z oliwek-pokrojona piers sobie robisz albo jak Tankiel w piekarniku!
pamietaj zeby dorzucic ziół prowansalskich pod koniec gotowania..nie dosc ze bedzie aromat to jeszcze zdrowej!
pamietaj zeby dorzucic ziół prowansalskich pod koniec gotowania..nie dosc ze bedzie aromat to jeszcze zdrowej!
#4
Napisany 01 marzec 2009 - 15:31

ja smaze na oliwie z oliwek i jest zarabista z ryzem:D
#5
Napisany 01 marzec 2009 - 17:47

W piekarniku o tyle lepiej ze nie robisz na tłuszczu i masz suchutkie mięsko.
#6
Napisany 01 marzec 2009 - 19:19

ja gotuje z warzywkiem albo ziarenkami smaku i też jest dobre.
Edytowany przez kielars, 01 marzec 2009 - 19:19 .
#7
Napisany 01 marzec 2009 - 19:31

ziarenka smaku???bleeeeech
dla mnie najlepszy smak to zioła i pieprz cayen!!!
ostro i smacznie
dla mnie najlepszy smak to zioła i pieprz cayen!!!
ostro i smacznie
#8
Napisany 01 marzec 2009 - 22:50

Jest odpowiedni dział, można podpatrzyć

0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników