
#1
Napisany 14 maj 2012 - 15:17


#2
Napisany 14 maj 2012 - 15:19

#3
Napisany 14 maj 2012 - 15:24

#4
Napisany 14 maj 2012 - 15:31

A jakbym uciął troszke tłuszczy ze wcześniejszego posiłku a na następny zamiast piersi wrzucił np udko ?
a moze jedz bez tej skórki takiej? ;D
#5
Napisany 14 maj 2012 - 16:00


#6
Napisany 14 maj 2012 - 16:37

no to gitNo właśnie samo mięcho bez skóry bo jej nie lubie

#7
Napisany 14 maj 2012 - 16:40


Edytowany przez Bad92, 14 maj 2012 - 16:40 .
#8
Napisany 14 maj 2012 - 16:45



#9
Napisany 14 maj 2012 - 16:56



#10
Napisany 14 maj 2012 - 17:00

#11
Napisany 14 maj 2012 - 17:04


#12
Napisany 14 maj 2012 - 18:39

Białko:
Tuńczyk w wodzie 21gB (opakowania najczęściej zawierają 120g ryby, 25gB)
Dorsz wędzony 22gB
Pstrąg 19gB
Pierś z kurczaka 21gB
Wołowina 21gB
Cielęcina 20g
Wątróbka 20gB-okazjonalnie jako urozmaicenie
Jaja kurze 12,5gB (jedno jajko wazy ~60g, 8gB)
Ser twarogowy chudy 20gB-opcjonalnie tylko w ost. posiłku
Serek wiejski 12,5gB- opcjonalnie tylko w ostatnim posiłku
#13
Napisany 14 maj 2012 - 18:41

ja też lubię czasem przerzucić się z cycuszków do ud, if you know what i meanudka bez skóry jak najbardziej mogą byc sam czasem zastępuje nimi cycka

#14
Napisany 14 maj 2012 - 19:56



#15
Napisany 14 maj 2012 - 20:08

Oczywiście, że nie. Masz tutaj urywek z podwieszonego tematu:
Powiedział człowiek, który waży 50kg ...
Ogarnij.
#16
Napisany 14 maj 2012 - 21:47

Powiedział człowiek, który waży 50kg ...
Ogarnij.
O co Ci chodzi? Staram się pomagać, nie wiem w czym widzisz problem? W tym, że mam niską wagę i odpowiedam w dziale "dieta na mase", czy co, bo nie rozumiem?
#17
Napisany 14 maj 2012 - 21:50

O co Ci chodzi? Staram się pomagać, nie wiem w czym widzisz problem? W tym, że mam niską wagę i odpowiedam w dziale "dieta na mase", czy co, bo nie rozumiem?
chyba wiem o co mu chodzi. o to że piszesz wszędzie, byle dużo, a w gruncie rzeczy, no cóż.. twoja wiedza jest mikroskopijna.
#18
Napisany 14 maj 2012 - 21:57

O co Ci chodzi? Staram się pomagać, nie wiem w czym widzisz problem? W tym, że mam niską wagę i odpowiedam w dziale "dieta na mase", czy co, bo nie rozumiem?
Bo tylko powielasz schematy. Przeczytałeś coś i twoja wiedza wyłącznie się opiera na teorii.
#19
Napisany 14 maj 2012 - 21:58

#20
Napisany 14 maj 2012 - 22:02

Bo tylko powielasz schematy. Przeczytałeś coś i twoja wiedza wyłącznie się opiera na teorii.
Może i tak, a to dlatego, iż dopiero zdobywam wiedzę z zakresu kulturystyki. Jednak podstawy znam i się ich trzymam, to prawda. Ale jednak jakieś normy są, nieprawdaż? Myślisz, że popełniłem jakiś błąd wklejając mu alternatywy dla piersi z kurczaka? Po prostu chciałem pomóc, ale oczywiście zawsze znajdzie się szanowny, wielmożny pan kulturysta... Przepraszam Pana bardzo, naprawdę nie chciałem Pana urazić...

0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników