Skocz do zawartości

Zdjęcie

Pierś z kurczaka...

- - - - - piers kurczaka

  • Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany

#1
kolo333

kolo333

    Na KFD prawie jak w domu ;)

  • Aktywny user KFD
  • PipPipPipPipPip
  • 1882 postów
  • Wiek: 33
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 0
    Witam!
    Surowa pierś z kurczaka - 250g. Po usmażeniu - 171g. Której wersji mam się trzymać? Na surowo, czy po usmażeniu? Głupie pytanie, ale ważna sprawa. :-) Według teorii na surowo...
    Pozdrawiam!
    I jeszcze jedno: pierś z kurczaka, czy tuńczyk ma zostać spożyty przeze mnie po treningu? :-P Co lepsze?

    Edytowany przez kolo333, 05 maj 2006 - 18:09 .

    • 0

    Doradca KFD

    Doradca KFD
    • KFD pro

    Siemka, sprawdź ofertę specjalną:




    Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

    #2
    Paziu

    Paziu

      Na KFD prawie jak w domu ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPip
    • 1834 postów
  • Wiek: 34
    • Staż [mies.]: 10lat
    wszytskie dane w tabelach są podane jako produkt surowy...
    do do 2giego pytania to oboejetnie :)
    • 0

    #3
    .Lekki

    .Lekki

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 54 postów
    • Miasto:Beverly Drive - L.A
    Jeśli chodzi o 1 pytanie to j.w.
    W wyborze mięsa po treningu skusił bym się jednak na tuńczyka. %)
    • 0

    #4
    kolo333

    kolo333

      Na KFD prawie jak w domu ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPip
    • 1882 postów
  • Wiek: 33
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 0
    Jeżeli surowe mięso waży 250g, a po ugotowaniu 171g, to mam obliczać tak, jakbym jadł 250g? Trochę bez sensu, ale trudno. %)
    Dzięki za odpowiedzi.
    • 0

    #5
    Ridż

    Ridż

      Kosheck TEAM %)

    • Spamer ;)
    • PipPipPipPipPipPip
    • 4646 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:kfd.pl
    • Staż [mies.]: 55
    to jedz surową :)
    tuńczyk najlepszy jest na kolacje:)
    • 0

    #6
    kolo333

    kolo333

      Na KFD prawie jak w domu ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPip
    • 1882 postów
  • Wiek: 33
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 0

    to jedz surową :)
    tuńczyk najlepszy jest na kolacje:)


    250g = 50g białka. %) Coś mi się nie chcę wierzyć... chyba trzeba liczyć ugotowane/smażone mięcho.
    Co masz na myśli na kolację? Przed snem? Ja jem twaróg. %)
    • 0

    #7
    Paziu

    Paziu

      Na KFD prawie jak w domu ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPip
    • 1834 postów
  • Wiek: 34
    • Staż [mies.]: 10lat

    250g = 50g białka. %) Coś mi się nie chcę wierzyć... chyba trzeba liczyć ugotowane/smażone mięcho.
    Co masz na myśli na kolację? Przed snem? Ja jem twaróg. ;)

    no bez jaj %) dlaczego nikt mi już nie wierzy %)
    • 0

    #8
    .Lekki

    .Lekki

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 54 postów
    • Miasto:Beverly Drive - L.A
    hahahahha widze, że rozmowa toczy się na poważny temat to i ja się wypowiem %)

    Sam zjadam surowe mięso bo lepiej mi smakuje, to samo mam z rybami ;<>

    ... wkońcu misie nie maja patelni %)

    pierś z kurczaka
    250g = 90gB

    35,5 | 1,3 | 25,0 | 99 | 0,3 | 0,6
    • 0

    #9
    poziomas

    poziomas

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 187 postów
    • Staż [mies.]: 1?
    trzymaj sie pierwszej wersji czyli 250g (surowe) tak jak napisał Paziu %)
    a co do drugiego pytania to moim zdaniem po treningu lepsza jest pierś z kurczaka!

    Sam zjadam surowe mięso bo lepiej mi smakuje, to samo mam z rybami ;<>

    Podziwiam Cię .Lekki ja bym nie przełkną surowej piersi z kurczaka ani żadnej ryby surowej, w buzi by mi rosło %)
    • 0

    #10
    sofix26

    sofix26

      Chyba zostanę tu na dłużej

    • Bez aktywacji
    • PipPipPipPip
    • 877 postów
  • Wiek: 35
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:niewazne
    • Staż [mies.]: 23
    Pewnie,ze wartosci podaje sie dla produkow "suchych",czyli surowych.A po treningu obojetnie,czy piers,czy tunczyk,byle nie w oleju ta ryba.
    A co do posilku przed snem to dobrze,ze wybrales twarog,a nie tunczyka %) .
    • 0

    #11
    kolo333

    kolo333

      Na KFD prawie jak w domu ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPip
    • 1882 postów
  • Wiek: 33
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 0
    Rozumiem, ale chodzi mi tutaj cały czas o tego kuraka... Skubany zmniejsza się, no... %)
    Liczę surowe - koniec kropka.
    • 0

    #12
    .Lekki

    .Lekki

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 54 postów
    • Miasto:Beverly Drive - L.A

    w buzi by mi rosło ;)

    każdy robi to co lubi %) %)


    %)

    Edytowany przez .Lekki, 06 maj 2006 - 00:50 .

    • 0

    #13
    Gorgio

    Gorgio

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 176 postów
  • Wiek: 31
    • Miasto:Kraków
    • Staż [mies.]: 3
    No kumpel miał podobny problem,tyle że z ryżem i tyle że w drugą stronę.Ryż przed ugotowaniem miał 100g,a po ugotowaniu mial bodajże 170...I co teraz,kurna? %)
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko