Skocz do zawartości

Zdjęcie

Pierś z kurczaka

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
Sammuel

Sammuel

  • Aktywny user KFD
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3586 postów
  • Wiek: 29
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Strzelno
    • Staż [mies.]: 02/12r
    Jak wygląda pierś z kurczaka przygotowana przez was? Lepsza jest w panierce czy smażona na patelni?

    Edytowany przez Sammuel, 04 kwiecień 2012 - 20:49 .

    • 0

    Doradca KFD

    Doradca KFD
    • KFD pro

    Siemka, sprawdź ofertę specjalną:




    Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

    #2
    Ezzioek

    Ezzioek

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 168 postów
  • Wiek: 29
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 13
    pieczona,grillowana,smazona na oliwie,duszona. w zaleznosci od techniki rozne przyprawy i marynaty.
    dla lepszego smaku mozesz zrobi sos np. czosnkowy. jogurt naturalny+ czosnek granulowany.
    • 0

    #3
    Sammuel

    Sammuel

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3586 postów
  • Wiek: 29
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Strzelno
    • Staż [mies.]: 02/12r
    Sęk w tym, że jak robię na patelni to ona się strasznie kurczy.

    Edytowany przez Sammuel, 04 kwiecień 2012 - 20:55 .

    • 0

    #4
    Ezzioek

    Ezzioek

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 168 postów
  • Wiek: 29
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 13
    pewnie dlatego ze woda odparowuje.
    • 0

    #5
    Sammuel

    Sammuel

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3586 postów
  • Wiek: 29
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Strzelno
    • Staż [mies.]: 02/12r
    Dużo wówczas traci na wadze?
    • 0

    #6
    Adrianek(L)

    Adrianek(L)

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 589 postów
  • Wiek: 29
    • Płeć:Mężczyzna
    Do diety liczysz wage przed obrobka termiczna nie po,wiec nie ma znaczenia czy duzo traci na wadze
    • 1

    #7
    Sammuel

    Sammuel

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3586 postów
  • Wiek: 29
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Strzelno
    • Staż [mies.]: 02/12r
    Ma znaczenie, bo nie wiem ile wrzucić na patelnię.
    • 0

    #8
    .rev

    .rev

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 722 postów
  • Wiek: 28
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 13
    to zakup sobie wage
    durne pytania
    • 0

    #9
    Żaba945

    Żaba945

    • KFD pro
    • PipPipPip
    • 716 postów
  • Wiek: 28
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Włocławek
    • Staż [mies.]: 0
    Przecież Adrianek Ci napisał, że przed obróbka termiczną (smażeniem,duszeniem, itd..) ważysz, więc nie patrz na to ,że się kurczy.
    • 1

    #10
    Sammuel

    Sammuel

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3586 postów
  • Wiek: 29
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Strzelno
    • Staż [mies.]: 02/12r
    Źle przeczytałem. :) Dzięki.
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko