Skocz do zawartości

Zdjęcie

Pierś kurczaka wędzona

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
xxxlisxxx

xxxlisxxx

    Wczuwa się w forum

  • Użytkownicy
  • PipPip
  • 167 postów
  • Wiek: 35
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:100-lica
    • Staż [mies.]: 60
    Witam , w sklepie mam ( Piers wedzona z kurczaka ) taka do krojenia np na kanapki
    Czy taka piers ma dobre własciwosci odżywcze ?? Bo jest dosc tania ( 16 zł / kg )
    Ktos może wie?:)
    • 0

    Doradca KFD

    Doradca KFD
    • KFD pro

    Siemka, sprawdź ofertę specjalną:




    Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

    #2
    StoneHead

    StoneHead

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 159 postów
  • Wiek: 40
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 50
    Zakładając że jest wędzona tradycyjną metodą dymną drewnem bez domieszek, myślę, że lepiej niż smażona, bo jest bez oleju i innych tego typu. Gorzej jesli jest wędzona metodą zanurzeniową bo to jakaś chemia jest.

    Sam jem taką z dyskontu pod żółto-czerwoną banderą i jest wypasiona w smaku. Soczysta i smaczna. Samo białko:)
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko