Witam zastanawiam się które mięso jest lepsze te z piersi czy z uda niby nogami kurak cały czas pracuje :)
piszę tak bo mam darmowy dostęp do nóg z kuraka :)

Pierś czy udo z kurczaka
Rozpoczęte przez
uzytkownik_386564
, wrz 04 2010 14:06 (
5 odpowiedzi na ten temat
)
#1
Napisany 04 wrzesień 2010 - 14:06

Doradca KFD
Siemka, sprawdź ofertę specjalną:

Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:
Białko do shake'a z płatkami owsianymi - Hi Tec Whey C-6 czy Hi Tec Micellar Casein?
,
JAK OBLICZYĆ DZIENNE SPOŻYCIE KALORII?
,
Na co można zamienić pierś z indyka/kurczaka na diecie Low Carb?
,
Czy jabłczan kreatyny można łączyć z sokiem z cytryny?
,
deca 250mg/ml argentina organon
| deca argentina organon czy daje efekty czy nic nie zadziala. bral ktos
#2
Napisany 04 wrzesień 2010 - 14:15

hehe...bardziej praktyczna jest piers a to dlatego ze jest bez kosci i latwiej ja przygotowac
#3
Napisany 04 wrzesień 2010 - 14:23

No tak ale czy mięso się czymś różni? bo to czy są kości nie przeszkadza i przygotować też nie trudniej ^^
#4
Napisany 04 wrzesień 2010 - 14:29

Piers , nie ma skory i latwiej zwarzyc. Pozatym udo zawiera tluszcz i mozesz stosowac SPORADYCZNIE..
Edytowany przez Pomocny, 04 wrzesień 2010 - 14:30 .
#5
Napisany 04 wrzesień 2010 - 17:18

IMO lepsze z piersi. Więcej białka, mniej tłuszczu i kalorii...
Oto mi chodziło wielkie dzięki!