Jakie pieczywo będzie najlepszym rozwiązaniem na diecie masowej?

Pieczywo a dieta
Rozpoczęte przez
uzytkownik_66686
, sty 06 2013 19:00 (
4 odpowiedzi na ten temat
)
#1
Napisany 06 styczeń 2013 - 19:00

Doradca KFD
Siemka, sprawdź ofertę specjalną:

Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:
Dieta na masę dla 188 cm 70 kg
,
Dieta na redukcje
,
Dieta do korekty
,
Trening na masę + suplementy + dieta
| czy dobry plan? jakie suple do tego?
,
Dieta redukcyjna - pomoc w ułożeniu
#2
Napisany 06 styczeń 2013 - 19:06

Pełnoziarnisty,ogólnie ciemne pieczywo .
#3
Napisany 06 styczeń 2013 - 19:34

Chleb żytni albo orkiszowy oraz bulki razowe.
#4
Napisany 06 styczeń 2013 - 20:37

Chleb żytni pełnoziarnisty/razowy, bułki grahamki/orkiszowe/razowe.
#5
Napisany 06 styczeń 2013 - 20:41

Od siebie polecę Ci chleb poligonowy, bardzo smaczny jak i pełnowartościowy. Ostatnio też w Auchan można kupić ich produkcji tanio chleb razowy krojony (90% mąka razowa, 10% pszenna).