Skocz do zawartości

Zdjęcie

Około 40 miesięcy na teściu: odblok i problemy

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
CornFlakes

CornFlakes

    Nowy na pokładzie

  • Nowi na forum
  • Pip
  • 3 postów
  • Wiek: 24
    • Płeć:Mężczyzna

    Siemanko, niestety zapomniałem hasła do starego konta i musiałem stworzyć nowe.. Ale przechodząc do sedna sprawy.

     

    Byłem na cyklu od początku lipca aż do teraz. Leciał u mnie teść w dawce nie przekraczającej 250mg enana e4d lub propa 100mg e2d (nigdy nie byłem na większej). Okresowo może z 2,3 razy wleciała meta też w niewielkich dawkach do 30mg ed. Raz byłem też na trenie około 5 tygodni po czym niestety uszkodziłem się na treningu. Można powiedzieć, że przez te 3 lata byłem około roku na mostku samym (w różnych okresach czasu)

     

    HCG starałem się zawsze podawać co jakiś czas (około 8 tyg)

     

    Teraz tak zejście wyglądało tak:

     

    do 05.11.18 teścia podawałem normalnie 250mg e4d

     

    i od 05.11.18 wszedłem na 250mg e7d

    12.11.18 poszedł ostatni shot 250mg

     

    HCG szło tak mniej więcej:

     

    25.10, 27.10, 29.10 - fiolka podzielona na 3 iniekcje

    05.11, 08.11, 10.11- fiolka podzielona na 3 iniekcje

     

    i 12.11, 17.11 około 500iu podane jak na razie

     

    Problem polega na tym, że nabawiłem się jakiś problemów ze wzwodem już od początku roku, a teraz zacząłem coś z tym robić dopiero... (wzwód jest, ale to po czasie długim i nie maksymalny gdzie w moim wieku to jest śmieszne)

     

    wczoraj byłem na badaniu krwi i tu się zaskoczyłem bo myślałem, że te wyniki będą znacznie wyższe

     

    estradiol 65 11-44 (jak dla mnie to lab chyba podał mi tu zły wynik... bo to niemożliwe)

    progesteron 0,20 0,10-0,20

    prolaktyna 14,53 3,46-19.40

     

    wczoraj zarzuciłem też exe 12,5mg ponieważ zacząłem mocno czuć sutka (zawsze tak mam podczas podawania HCG)

     

    I pytanie co robić skoro wyniki się tak prezentują? jak uratować libido- provironem?

    i z jajami się dzieją dziwne rzeczy w ciągu dnia, raz się kurczą raz rosną i tak żyją swoim życiem


    • 1

    #2
    CornFlakes

    CornFlakes

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 3 postów
  • Wiek: 24
    • Płeć:Mężczyzna

    Byłem na cyklu od początku lipca aż do teraz. - od początku lipca 2015 - mała poprawka, bo nie mam możliwości edycji.


    • 0

    #3
    kabas7

    kabas7

      KFD to mój dom ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2688 postów
  • Wiek: 27
    • Płeć:Mężczyzna
    Kolejny :D

    Póki nie rozwiązesz problemu że wzwodem możesz się ratować cialisem 10mg c2d - pomoże
    • 0

    #4
    blue-chees

    blue-chees

      indestructible madman:)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPipPipPip
    • 8600 postów
  • Wiek: 43
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:london
    • Staż [mies.]: 7lat

    Kolejny :D

    Póki nie rozwiązesz problemu że wzwodem możesz się ratować cialisem 10mg c2d - pomoże

    spokojnie moze dawac 5mg i bedzie zadowolony on i kobieta , mowa o ori cialis


    • 0

    #5
    kabas7

    kabas7

      KFD to mój dom ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2688 postów
  • Wiek: 27
    • Płeć:Mężczyzna

    spokojnie moze dawac 5mg i bedzie zadowolony on i kobieta , mowa o ori cialis


    Prawda ,też mi się wydaje że i 5mg by stykło
    Nie próbowałem bo nie wygodnie mi już było bardziej dzielić tabletki
    • 0

    #6
    LuckyLook

    LuckyLook

      Się rozkreca

    • Nowi na forum
    • PipPipPip
    • 488 postów
  • Wiek: 36
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 120
    Tego samego dnia rano brałeś exe i szedłeś badać estro ? Dobrze rozumiem ?
    • 0

    #7
    Prezi

    Prezi

      KFD Gold

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2123 postów
  • Wiek: 33
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 10lat
    tym co jest od poczatku roku, to nikt ci nie pomoze, bo nie masz badan z tego okresu.
    Więc zajmijmy się tym co jest teraz:
    - Testosteron egzogenny już opuścił ciało,
    - hcg nie wiadomo czy zadziałało i odbiło teścia endogennego, bo nie wykonałeś badania.
    - nawet gdyby hcg podbiło teścia, to z taką proporcją tescia do estrogenu bedzie kaplica

    Tymczasowo ratuj się cialisem (5-10mg godzine przed stosunkiem, albo jak nie wiesz kiedy bedzie bzykanko, to dzienne o tej samej porze) i provironem, mozesz proviron (1 tab ed) brać przez cały odblok.


    Hcg ładuj w dawce 1000jm e2d, idz na badania, zbadaj testosteron calkowity. Za 2 tygodnie kolejne badania, zbadaj teścia i LH. Teściem i LH zweryfikujemy czy hcg działa.

    Estro kontroluj na hcg, bierz 1/4 tabsa exe co 2 dzien, albo codziennie jak bedzie mało.

    Tyle teraz, reszta za 2 tygodnie
    • 0

    #8
    CornFlakes

    CornFlakes

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 3 postów
  • Wiek: 24
    • Płeć:Mężczyzna

    Dzięki Panowie za odzew.

     

     

    Tego samego dnia rano brałeś exe i szedłeś badać estro ? Dobrze rozumiem ?

    Niee, najpierw się zbadałem a później wziąłem exe. Na wieczór już ustąpił ból.

     

     

    tym co jest od poczatku roku, to nikt ci nie pomoze, bo nie masz badan z tego okresu.
    Więc zajmijmy się tym co jest teraz:
    - Testosteron egzogenny już opuścił ciało,
    - hcg nie wiadomo czy zadziałało i odbiło teścia endogennego, bo nie wykonałeś badania.
    - nawet gdyby hcg podbiło teścia, to z taką proporcją tescia do estrogenu bedzie kaplica

    Tymczasowo ratuj się cialisem (5-10mg godzine przed stosunkiem, albo jak nie wiesz kiedy bedzie bzykanko, to dzienne o tej samej porze) i provironem, mozesz proviron (1 tab ed) brać przez cały odblok.


    Hcg ładuj w dawce 1000jm e2d, idz na badania, zbadaj testosteron calkowity. Za 2 tygodnie kolejne badania, zbadaj teścia i LH. Teściem i LH zweryfikujemy czy hcg działa.

    Estro kontroluj na hcg, bierz 1/4 tabsa exe co 2 dzien, albo codziennie jak bedzie mało.

    Tyle teraz, reszta za 2 tygodnie

     

    Jak dla mnie to lab mi złe wyniki dał, tzn maksymalne swoje parametry.. Następnym razem pójdę do innego labu.

    HCG właśnie działa, bo to apteka. I zawsze czuję sutka podczas brania. Tylko dziwne jest to, że nadal mam jaja wielkości fistaszków.

     

    Czy od zbyt wysokiego progesteronu możliwe jest słabe libido i problemy ze wzwodem? Wyczytałem tak gdzieś dlatego chciałem się upewnić bardziej kumatych.

     

    I znalazłem też wyniki z przed wejścia na cykl, z 2015

     

    Estradiol 29.5 10,7-39.8

    LH 4.8 1,5-9,3

    FSH 3.0 1.4-18.1

    Testosteron wolny 20.11 4,5-42

    Prolaktyna 11.4 2.1-17.7


    • 0

    #9
    Prezi

    Prezi

      KFD Gold

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2123 postów
  • Wiek: 33
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 10lat

    Dzięki Panowie za odzew.


    Niee, najpierw się zbadałem a później wziąłem exe. Na wieczór już ustąpił ból.



    Jak dla mnie to lab mi złe wyniki dał, tzn maksymalne swoje parametry.. Następnym razem pójdę do innego labu.
    HCG właśnie działa, bo to apteka. I zawsze czuję sutka podczas brania. Tylko dziwne jest to, że nadal mam jaja wielkości fistaszków.

    Czy od zbyt wysokiego progesteronu możliwe jest słabe libido i problemy ze wzwodem? Wyczytałem tak gdzieś dlatego chciałem się upewnić bardziej kumatych.

    I znalazłem też wyniki z przed wejścia na cykl, z 2015

    Estradiol 29.5 10,7-39.8
    LH 4.8 1,5-9,3
    FSH 3.0 1.4-18.1
    Testosteron wolny 20.11 4,5-42
    Prolaktyna 11.4 2.1-17.7


    Jak masz apteke to lh nie musisz w 2 badaniu dodawac. Ja mam progesteron 5x norma a libido mam dobre. Nie wiem czemu ten progesteron taki wywalony, moze od hcg ktore biore regularnie.
    • 0

    #10
    bst

    bst

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 691 postów
  • Wiek: 42
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: ~7 lat
    Ustalmy, robisz odblok, wbijasz hcg 500iu co 5 dni i masz slabe libido?
    A jakis tamoxifen do tego bierzesz czy samo hcg tylko?
    Jak samo to nic dziwnego ze libido w dupie.
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko