

PONIEDZIAŁEK
KLATKA
Wyciskanie sztangi, skos górny 3 serie 8-12 pow
Wyciskanie sztangi na ławce poziomej leżąc 3 serie 8-12 pow
Wyciskanie sztangi, skos dolny 3 serie 8-12 pow
Rozpiętki na ławce poziomej 3 serie 8-12 pow
BICEPS
Uginanie przedramion ze sztangą podchwytem 3 serie 8-12 pow
Uginanie przedramienia ze sztangielką w oparciu o kolano 3 serie 8-12 pow
Uginanie przedramion ze sztangielkami stojąc z supinacją 3 serie 8-12 pow
ŚRODA
PLECY
pociaganie na drązku 3 x max
Wiosłowanie sztangielką 3 serie 8-12 pow
Wiosłowanie końcem sztangi 3 serie 8-12 pow
Martwy ciąg 3 serie 8-12 pow
Wznosy barków "szrugsy"3 serie 8-12 pow
TRICEPS
wyciskanie francuskie lezac do czola 3 serie 8-12 pow
Prostowanie przedramion ze sztangielkami w opadzie tułowia 3 serie 8-12 pow
Wyciskanie francuskie hantla jednorącz 3 serie 8-12 pow
PIATEK
NOGI
Przysiad ze sztangą na barkach 4 serie 8-12 pow
Uginanie leżąć 4 serie 8-12 pow
przysiady ze sztangą trzymaną Z przodu 4 serie 8-12 pow
wspiecia 3s wspiecia i odwrotne 8-12 pow
BARKI
Wyciskanie sztangielek 4 serie 8-12 pow
Podciąganie sztangi do brody 3 serie 8-12 pow
Unoszenie sztangielek w opadzie 3 serie 8-12 pow
PRZEDRAMIE
Zwis na drążku z zaciśniętymi dłońmi.3 serie max
Uginanie nadgarstków z sztangą lub sztangielkami nachwytem 3 serie max
Uginanie nadgarstków z sztanga lub sztangielkami podchwytem 3 serie max
SOBOTA
BRZUCH
Ćwiczenie 1 ; Wypchnięcia nóg : 15 srednio
Ćwiczenie 2 ; unoszenie barków przy uniesionych i zgiętych nogach : 25 wolno
1s przerwy
Ćwiczenie 1 ; Wypchnięcia nóg : 10 srednio
Ćwiczenie 2 ; unoszenie barków przy uniesionych i zgiętych nogach : 20 srednio
Dieta
7:00
Platki owsiane 100g + 200ml mleka
3 jaja kurze całe
B: 41g (30g zwierzęce) W: 81g T: 27g
10:35
chleb żytni 150g
3 jajka
słonecznik 20g.
B: 20g W: 80g T: 10g
13:30
Chleb żytni pełnoziarnisty 150g
Makrela wędzona 100g albo pierś 100g + słonecznik albo oliwa
B: 41g (31g zwierzęcego) W: 81g T: 25g
16:00
Ryz brazowy 80g
Piers z kurczaka 100g
B: 27g (22g zwierzęcego) W: 62g T: 3g
17:30-18:30
Trening
18:30
60g Carbo
B: 0g W: 56g T: 0g
19:10
ryż brązowy100g
piers 100g
B: 27g W: 54g T: 2g
22:00
ser biały 100g
Oliwa z oliwek 10ml
B: 20g W: 4g T: 10g
Razem - podsumowanie
- białko 143 g
- tłuszcz 77 g
- węglowodany 418 g
- kalorie 2937 kcal
Edytowany przez krislepk, 26 czerwiec 2010 - 18:06 .