Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odmrazanie jedzenia

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
romi1236

romi1236

    Wczuwa się w forum

  • Użytkownicy
  • PipPip
  • 130 postów
  • Wiek: 41
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:wysepka
    • Staż [mies.]: 2
    Pewnie banalne ale nie wiem :
    Czy piers z kurczaka ugotowana po odmrozeniu ma tyle samo bialka gdybym tego nie zamrazal tylko swieza ugotowal ????
    Latwiej mi jest kupic raz na tydzien i pozamrazac

    pozdro
    • 0

    Doradca KFD

    Doradca KFD
    • KFD pro

    Siemka, sprawdź ofertę specjalną:




    Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

    #2
    Ania

    Ania

      Na KFD prawie jak w domu ;)

    • Aktywny użytkownik
    • PipPipPipPipPip
    • 1840 postów
  • Wiek: 38
    • Płeć:Kobieta
    • Miasto:Olsztyn / UK
    Było juz podobne pytanie:

    http://www.kfd.pl/we...onie-42045.html
    • 0

    #3
    Lorek

    Lorek

      Nowy na pokładzie

    • Użytkownicy
    • Pip
    • 30 postów
  • Wiek: 37
    • Staż [mies.]: 6 lat
    Białko ma bardzo delikatną strukturę i każdy proces termiczny ją zmienia. Ilość białka pozostaje ta sama, zmienia się natomiast jego przyswajalność - im bardziej przetworzony produkt tym gorsza przyswajalność przez nasz organizm, dlatego dieta powinna składać się ze świeżych produktów.

    Edytowany przez Lorek, 06 wrzesień 2008 - 17:37 .

    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko