Skocz do zawartości

Zdjęcie

odblok po roku

- - - - - odblok testosteron

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
nadomowoo

nadomowoo

    Się rozkreca

  • Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 489 postów
  • Wiek: 22
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: Rośnie

    Witam, bylem rok na cyklu od maja ubieglego roku do maja tego roku, w miedzy czasie lecial enan, npp, masteron, meta. Natomiast w tym roku od stycznia tylko enan 250e3d.

    Odblok zaczalem 1 Maja 1250hcg e3d oraz 50mg clomid codziennie

    Badania:

                   Testosteron: 663,64 (47,01-980,56)

                   Lh 2,67  (1.14-8,75)

                   Fsh 3,67 (0,95-11,95)

     

    Estro i prolaktyna w normie. Jak to oceniacie i jak to dalej ciagnac? 

    Z gory dzieki za pomoc

                 


    • 0

    #2
    kabas7

    kabas7

      KFD to mój dom ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2678 postów
  • Wiek: 27
    • Płeć:Mężczyzna

    słabo , badania zrobiłeś dzień po strzale hcg ? szkoda że pregnylu i clomidu nie brałeś osobno , miesiąc na gonadotropinie po rocznym cyklu to za mało , chyba że ładnie od poczatku do końca bomby brałeś je w małych dawkach

    dopiero jak zejdziesz z pct to bedziesz widział jak jądra przerabiają ci sygnał a jest on niestety jeszcze niski , dlatego nie łączymy hcg z sermami


    • 0

    #3
    nadomowoo

    nadomowoo

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 489 postów
  • Wiek: 22
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: Rośnie
    Tak, dzień po strzale z hcg robiłem badania, myślisz że dobrym rozwiązaniem będzie odstawic już hcg i lecieć sam clomid? Czy jak radzisz to dalej pociągnąć?
    A w ciągu cyklu tak mniej więcej co jakiś czas wbijalem po 500ui e3d ale nie regularnie niestety

    Edytowany przez nadomowoo, 01 czerwiec 2020 - 20:47 .

    • 0

    #4
    kabas7

    kabas7

      KFD to mój dom ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2678 postów
  • Wiek: 27
    • Płeć:Mężczyzna

    no teraz to najlepiej zostać już na samym clomidzie bo on tez troche rozkręci ci te jądra poprzez wzrost fsh , rozpatrzyłbym też dodanie 20mg tamoxifenu aby wzmocnić odpowiedz ze sprężenia , aczkolwiek to też ci nie zagwarantuje że one ci będą dobrze pracowały po zejściu z sermów 


    • 1

    #5
    nadomowoo

    nadomowoo

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 489 postów
  • Wiek: 22
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: Rośnie
    A jest jakiś czas jaki można być na sermach czy można to brać aż to lh I fsh wywinduje do góry?
    • 0

    #6
    kabas7

    kabas7

      KFD to mój dom ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2678 postów
  • Wiek: 27
    • Płeć:Mężczyzna
    do momentu aż przestaną dalej wzrastać, wtedy powoli schodzisz, ale u ciebie z racji tych słabo pracujących jaj myślę że powinieneś zostać dłużej
    przynajmniej jeszcze 6 tyg

    jak okaże się lipa z jądrami to możesz zostać np na 25mg clomidu e2d do momentu aż ogarniesz trądzik, chociaż u mnie clomid powodował właśnie wypryski, nie wiem jak u Ciebie

    nie lepiej ci było zostać na dawkach htz do ogarnięcia tego problemu ?
    • 0

    #7
    nadomowoo

    nadomowoo

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 489 postów
  • Wiek: 22
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: Rośnie
    Właśnie u mnie nie wiem czemu problem się zaczął jak zszedlem z ilości i zrobiłem mostek. To zejdę z hcg teraz, jutro ogarnę tamoxifen i dociagne tak parę tygodni. Dzięki
    • 0

    #8
    nadomowoo

    nadomowoo

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 489 postów
  • Wiek: 22
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: Rośnie
    Czy też na clomidzie mieliście mega mdłości i brak apetytu?
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko