Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odblok po 2,5 roku - wyniki badań

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#21
Carrington3

Carrington3

    Się rozkreca

  • Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 283 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    Udało mi się podzielić letro na 8 części więc zarzucę 1/8. Zrobię badania i się okaże o ile zbilo
    • 0

    #22
    xmenx

    xmenx

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 214 postów
  • Wiek: 32
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:kuj-pom
    • Staż [mies.]: 12

    mi kiedyś  1/8  letro  upierdzieliło  e2 z 80  na 13 pg :), ale kazdy  jest inny 


    • 0

    #23
    Carrington3

    Carrington3

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 283 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna

    Bardziej tego nie potne. Nie chce też kupować symexu bo będzie leżeć nie wiadomo ile. 


    • 0

    #24
    kravmaga

    kravmaga

      KFD to mój dom ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 4562 postów
  • Wiek: 35
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:KFD
    • Staż [mies.]: 15 lat
    Jak już 12 tyg to kończ,
    • 0

    #25
    KKKCZ

    KKKCZ

      Wczuwa się w forum

    • Nowi na forum
    • PipPip
    • 119 postów
  • Wiek: 40
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 72

    Bardziej tego nie potne. Nie chce też kupować symexu bo będzie leżeć nie wiadomo ile.

    Rozpuść w alkoholu następnie rozcięczasz i już. 😜
    • 0

    #26
    Carrington3

    Carrington3

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 283 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    Wziąłem w sobotę 1/8 letro tak jak mówiłem. Dziś badania, a wyniki ponizej.

    Bylo:
    Estradiol 82,90 Norma 11,80 - 39,80

    Jest:
    Estradiol 48,20 Norma 11,80 - 39,80

    Ładnie zbiło jak na 1/8 wyjściowej dawki (2,5mg). Zeszło w zaokrągleniu 35pg.
    Nic już więcej nie będę zbijać. Taki wynik jak dla mnie jest ok.
    Za miesiąc powtórzę wszystkie badania.
    • 0

    #27
    kabas7

    kabas7

      KFD to mój dom ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2621 postów
  • Wiek: 26
    • Płeć:Mężczyzna

    ja bym mimo wszystko zbił do środka normy na odbloku po odstawieniu sermów nie zaszkodzi ci a może trochę pomóc ,chociaż normy są różne, do ~20pg jakbyś jeszcze zjechał to byłoby idealnie,  ale jak tam chcesz


    Edytowany przez kabas7, 03 luty 2020 - 22:24 .

    • 0

    #28
    Carrington3

    Carrington3

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 283 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    Odkroiłem wczoraj chyba 1/20 i wziąłem tak na wszelki wypadek hehe sądzę że zejdzie już do widelek. Badania powtórzę za miesiąc i w razie co będę działać jeśli coś będzie nie tak
    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko