Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odblok po 2 latach

- - - - - Moj odblok

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
W-P

W-P

    KFD Silver

  • KFD pro
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3163 postów
  • Wiek: 24
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 36

    Witam wszystkich

    Zmuszony przez problemy życiowe jestem trochę zmuszony robić odblok.

     

    Start z propem miałem w listopadzie 2017 roku 0,5ml co 2 dzień potem zwiększyłem do 1ml co 2 dzień, do tego inhibitory (raz symex raz ari) na pałe bez badan i HCG.

    Potem HCG (VIR/Ovigil) okresowo po 1000j co 2 dni.

    Leciało tez wino, t3 , clen ,meta ale krotko na początku przygody z propm 

     

    Ale ogarnąłem się ze wszystkim, badania ( wszystko sprawdzane okresowo) wszystko było dobrze w normie poza testem :-D HCG Pregnyl 250j co 4 dni do tego Aromek (letro) z rozpuszczenia według kolegi preziego.

    Estro środek normy trzymany.

     

    Pod koniec roku 2019 konkretna redukcja do sucha :-D prop 1ml co 2 dzien , 40 wina, 80 clenu, Joha. Novo jak byl dostęp potem przejście na T3 samo ( ft3 góra normy trzymane )

    Po redukcji podbitka kcal i wejście na plus z KCAL prop podbitka na 1,25ml co 2 dzień

     

    Aktualnie kcal na plus/zero, cardio , treningi caly czas.

     

    Leci prop kończę ostatni flakon, do tego cały czas jestem na T3 dziś odstawiam

     

    Plan mam taki ze kończę Propa i 3 dni po strzale propa 1000j Prgnylu co 2 dzień do momentu az teść nie będzie wzrastał

     

    Potem Clomid + tamoks 

     

    Badania co tydzień/dwa 

     

    Pytania to czy 3 dni po propie startować z pregnylem 1000j?

     

    Czy to ze tez odstawiam teraz T3 ma znaczenie?

     

    I czy do kontroli estro nada się letro ? tylko jako to dobrać ? W jakich proporcjach rozcieńczyć? 

    Po tygodniu na prgnylu badania i dopiero dodać inhibitor ? 

     

    Bede tutaj opisywał jak idzie, wszystkie uwagi i podpowiedzi chętnie przyjmę.

    Kilku kolgow już mi tutaj pomagało na priv jak pytałem, to liczę tez tutaj na to

    pozdrawiam

     

     

     


    • 0

    #2
    kravmaga

    kravmaga

      KFD to mój dom ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 4565 postów
  • Wiek: 35
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:KFD
    • Staż [mies.]: 15 lat

    jest tyle tematów na forum o odbloku ze wystarczy poczytać


    • 1

    #3
    kabas7

    kabas7

      KFD to mój dom ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2683 postów
  • Wiek: 27
    • Płeć:Mężczyzna

    odpisałem ci tam co nieco , hcg/sermy odstawiasz jak zatrzyma sie tendencja wzrostowa i tyle, poradzisz sobie ,ale wrzucaj badania jak bedziesz miał , zawsze to dla obserwujących jakieś kolejne doświadczenia , wytrwałości życze bo bywają słabsze momenty ;D


    • 1

    #4
    W-P

    W-P

      KFD Silver

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3163 postów
  • Wiek: 24
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 36

    Dzięki za rady Kabas i Krav :-D

    Aktualnie już jestem na HCG Pregnyl co 2 dni 1000j na razie bez IA za tydzień badania zobaczę co będzie.


    • 0

    #5
    W-P

    W-P

      KFD Silver

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3163 postów
  • Wiek: 24
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 36

    Po tygodniu sprawy maja się tak

    1000j co 2 dni Prgnylu ( 9dni od ostatnio strzału propa)

     

    Testosteron 5,92 ng/ml norma 3,00  10,60 

    Prolaktyna 13.18 ng/ml norma 3.60  18.00

    Estradiol 42,70 pg/ml   norma 11.30  43.20

     

    Samopoczucie i ogólne odczucia dobre, siła na treningach jest.

    Badanie po około 24 godzinach po strzale HCG na razie bez żadnego IA.

    Na razie chyba bić dalej i obserwować badania, jedyne co to czy dołożyć coś na estro czy zobaczyć jak będzie na jakies 10dni?


    • 0

    #6
    kravmaga

    kravmaga

      KFD to mój dom ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 4565 postów
  • Wiek: 35
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:KFD
    • Staż [mies.]: 15 lat
    Bij dalej pregnyl, 1/4 ari możesz dać
    • 0

    #7
    W-P

    W-P

      KFD Silver

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3163 postów
  • Wiek: 24
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 36
    Witam mija 4 tydzień na HCG Pregnyl 1000j co 2 dzień.
    Wyniki następująco wygladają.
    Wbiłem już ponad 10tyś jednostek HCG
    Co dalej mam jeszcze jedno opakowanie z którego bije aktualnie, jeszcze 3 strzały z tego opakowania mam, zamawiać kolejne ? Czy już wbijać na clom + tamox.

    Poza tym to tydzien przed odstawieniem testa odstawiłem T3 wyniki jak widać.
    Z czasem się może poprawi czy robić coś z tym?

    Estro tez ponad normę pasuje zejść w widełki mam tylko letro postaram sie rozpuścić

    Odczucia to czuje zejście z testa.
    Nie ma tej pompki.
    Ogolnie czuje ze czegos brakuje
    Kcal na plusie.
    Treningi cały czas ale po treningu to czuje zmeczenie następniego dnia.
    Ogólnie taka cipkowatość troche jest, spokojniejszy i wyjebane na takie pierdoły mało istotne, mniej się po prostu wkurwiam i irytuje.

    Ogolnie nie jest źle, tylko co radzicie dalej?
    Może z opakowanie jeszcze walnąć lub 2?

    Załączone pliki


    • 0

    #8
    kravmaga

    kravmaga

      KFD to mój dom ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 4565 postów
  • Wiek: 35
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:KFD
    • Staż [mies.]: 15 lat
    Estro zbij do widelek, dokończ ten flakon hcg i wbijaj na sermy, jak długo byłeś na bombie?
    • 1

    #9
    W-P

    W-P

      KFD Silver

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3163 postów
  • Wiek: 24
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 36
    Ponad 2 lata dokładnie to 26 miesięcy
    • 0

    #10
    kravmaga

    kravmaga

      KFD to mój dom ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 4565 postów
  • Wiek: 35
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:KFD
    • Staż [mies.]: 15 lat

    no to clomid 100mg tamox 40mg przez miesiac i badania


    • 1

    #11
    kabas7

    kabas7

      KFD to mój dom ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2683 postów
  • Wiek: 27
    • Płeć:Mężczyzna

    postaraj się przytrzymać taką dawke , na bank będzie ci mniej lub bardziej nie przyjemnie , to indywidualne ale zagryź zęby bo warto , to jest bardzo fajne mocne je*nięcie w sygnalizacje, jeżeli wyrobi ci z czasem tolerancja to nawet zostawiłbym taką dawke do końca , potem lekki tapering jeśli nie będzie już tendencji wzrostowej i tyle , proste nie ?


    • 1

    #12
    W-P

    W-P

      KFD Silver

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3163 postów
  • Wiek: 24
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 36
    No to leci clom+tamox
    Rano clom 50 + tamox 20
    Wiwczorem clom 50 + tamox 20

    Zostawic tak czy lepiej wszystko w jednej dawce?

    Puki co to sam nie wiem jak jest bo sporo mam problemów w zyciu ostatnio i ogolnie humor sredni. A tak to libido jest i to nawet spore treningi cały czas.
    Zobacze z czasem jak bedzie
    • 0

    #13
    kabas7

    kabas7

      KFD to mój dom ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2683 postów
  • Wiek: 27
    • Płeć:Mężczyzna

    No to leci clom+tamox
    Rano clom 50 + tamox 20
    Wiwczorem clom 50 + tamox 20

    Zostawic tak czy lepiej wszystko w jednej dawce?

    Puki co to sam nie wiem jak jest bo sporo mam problemów w zyciu ostatnio i ogolnie humor sredni. A tak to libido jest i to nawet spore treningi cały czas.
    Zobacze z czasem jak bedzie


    a ile już bierzesz ? od 2 tyg będzie kumulacja i może ci być gorzej, jak masz teraz jakieś problemy to zarzucić sobie ashwagandhe na lepsza tolerancję stresu, dodatkowo wpływa też dodatnio na LH
    • 0

    #14
    W-P

    W-P

      KFD Silver

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3163 postów
  • Wiek: 24
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 36

    4 dzień dopiero ,ashwaganda leci cały czas na noc.


    • 0

    #15
    W-P

    W-P

      KFD Silver

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3163 postów
  • Wiek: 24
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 36

    Panowie mam problem, biorąc clomid 100mg + 40g tamoxa na dzień moich zapasów starczy mi na 2 tygodnie. (clomid 30tab + tamox 30tab tyle miałem łącznie sermów apteka )

     

    Problem w tym że urwał mi się kontakt do apteki :-( i nie wiem co robić.

    Mam jedynie dostęp do underów.

     

    Czy zmniejszyć dawkę do clomid 50mg + 20g tamoxa na dzień? 

    Czy lecieć tym co mam (apteka) clomid 100mg + 40g tamoxa na dzień i potem undery?

     

    Co doradzicie? 

    O golnie tydzień na sermach czuć skutki clomidu 


    • 0

    #16
    kabas7

    kabas7

      KFD to mój dom ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2683 postów
  • Wiek: 27
    • Płeć:Mężczyzna
    niestety nie pociesze cie ale po 2 tyg bedzie jeszcze gorzej :)
    postaraj się przetrzymać taka dawkę minimum 2 tyg a najlepiej 4, tamoxifen nie widziałem żeby podrabiali a jeśli udałoby ci się ogarnąć clomid anfarm to też byłoby dobrze bo działa
    • 1

    #17
    W-P

    W-P

      KFD Silver

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3163 postów
  • Wiek: 24
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 36

    No to lece ta aptekę co mam do końca potem nie apteka.

     

    I tak ogólnie to libido słabe, miękki wacek, humor tak średnio, ogólnie to czasem robi mi się niedobrze.

     Taki przejebany człowiek jest.Taki warzywo

    No i treningi slabo bardzo mało sil słaba pompa i ogólnie czucie mieśniowe.

    Apetyt też jakiś słabszy.

     

    Jak to przez clomid to zaciskam zęby i lece tak dalej.

    Ale zastanawiam się czy to nie jakiś wirus do tego, bakteria itp.

     

    Wiem że może być gorzej i to nie czas na super samopoczucie.

     

    Robić badania teraz czy bez sensu ?


    • 0

    #18
    kabas7

    kabas7

      KFD to mój dom ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2683 postów
  • Wiek: 27
    • Płeć:Mężczyzna
    badania co 2 tyg styka , jedynie pod końcówkę możesz zrobić co tydzień pod rząd żeby sprawdzić czy już dalej nie wzrasta, wtedy lekko schodzisz z dawki i koniec

    spokojnie, początek jest najgorszy, później skoczą Ci androgeny, organizm wyrobi trochę tolerancji na skutki uboczne ,zejdziesz z clomidu na 50 , tamox dalej 2x 40mg i będzie lepiej.
    no i pamiętaj że to co przebolejesz to nie na darmo i napewno przełoży się na lepsze wyniki

    jeżeli będzie ci bardzo źle to po 3 tyg zejdź z clomidu na 50, jeden już masz za sobą więc te dwa jeszcze przeżyjesz, zleci szybko
    pamiętaj tylko żeby znaleźć sobie jakieś zajęcie żeby se nie wkręcać jakichś smutów, ja np zbijałem czas serialami komediowymi ;D

    2 lata bomby to nie tak wiele ale już na tyle że mocne jebniecie się przyda

    Edytowany przez kabas7, 07 marzec 2020 - 19:03 .

    • 2

    #19
    W-P

    W-P

      KFD Silver

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3163 postów
  • Wiek: 24
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 36
    Dziś o 7 odebrałem wyniki a badania robione w czwartek.(21 dni na sermach)

    Jestem załamany.

    LH 2.85 mIU/ml norma 1,70 - 8,60
    FSH 1,40 mIU/ml norma 1,7 - 12
    Prolaktyna 13.64 ng/ml norma 3.60- 18
    Testosteron 2.04 ng/ml norma 3.00 - 10,60
    Estradiol 8.22 mIU/ml norma 11.30- 43,20

    Słabe libido, mieka faja.
    Ogolnie to hujowo jest.
    Taka lekka depresja jakby, cipkowatość.
    Farma spadła bardzo flak ze mnie.
    Tylko co teraz?
    Ja jestem załamany.
    Sermy undery mam do czwartku biore 100mg clomid 40 mg tamox
    • 0

    #20
    kravmaga

    kravmaga

      KFD to mój dom ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 4565 postów
  • Wiek: 35
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:KFD
    • Staż [mies.]: 15 lat

    moze tylko leciec dalej na sermach ale jak to undery to chuj wie czy tam cos siedzi


    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko