Skocz do zawartości

Zdjęcie

Obróbka termiczna

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
uzytkownik_922210

uzytkownik_922210

    KFD Silver

  • KFD pro
  • PipPip
  • 62 postów

Temat wiele razy wałkowany, ale ciężko mi znaleźć odpowiedź w internecie. Uprzedzam pytania typu " a pierś z kurczaka to jesz surowo ? " Nie chodzi mi o mięso,a białko.WPC/Isolat.

 

Jak to wychodzi podczas gotowania/smażenia/pieczenia, wiadomo, że jest to "proszek" , a nie nieprzetworzona żywność jak pierś czy inne mięso. Więc ma inne właściwości, dlatego postanowiłem zadać to pytanie... 

Jak to ma się do gotowania np. kaszy manny + dodania białka, czy podczas obróbki występują jakieś ubytki itp ? 


  • 0

Doradca KFD

Doradca KFD
  • KFD pro

Siemka, sprawdź ofertę specjalną:




Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego: