Skocz do zawartości

Zdjęcie

Obróbka termiczna

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
WaTPer

WaTPer

    KFD Silver

  • KFD pro
  • PipPip
  • 59 postów
  • Wiek: 20
    • Płeć:Mężczyzna

    Temat wiele razy wałkowany, ale ciężko mi znaleźć odpowiedź w internecie. Uprzedzam pytania typu " a pierś z kurczaka to jesz surowo ? " Nie chodzi mi o mięso,a białko.WPC/Isolat.

     

    Jak to wychodzi podczas gotowania/smażenia/pieczenia, wiadomo, że jest to "proszek" , a nie nieprzetworzona żywność jak pierś czy inne mięso. Więc ma inne właściwości, dlatego postanowiłem zadać to pytanie... 

    Jak to ma się do gotowania np. kaszy manny + dodania białka, czy podczas obróbki występują jakieś ubytki itp ? 


    • 0

    Doradca KFD

    Doradca KFD
    • KFD pro

    Siemka, sprawdź ofertę specjalną:




    Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:



    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko