#21
Napisany 20 luty 2015 - 19:48

#22
Napisany 20 luty 2015 - 19:54

#23
Napisany 21 luty 2015 - 17:25

#24
Napisany 23 luty 2015 - 14:09

myslalem ze czosnkowy wlasnej roboty
#25
Napisany 23 luty 2015 - 17:36

Własnie dzisiaj robiłem podaje przepis
jogurt naturalny light 3 ząbki czosnku łyżeczka cukru sól pieprz bazylia i oredono życze smacznego.
#26
Napisany 23 luty 2015 - 19:25

II śniadanie
#27
Napisany 24 luty 2015 - 13:07

to ja polecam do tego sosu dodac koperek
#28
Napisany 24 luty 2015 - 19:43

#29
Napisany 24 luty 2015 - 22:59

to ja polecam do tego sosu dodac koperek
Podpisuje się pod tym Raz kiedyś wpada u mnie dużo jogurtu naturalnego, nie jest jakoś dramatycznie kaloryczny, a ryż z kurczakiem z warzywami polany sosikiem z czosnkiem i koperkiem szybciej znika z talerza
#30
Napisany 24 luty 2015 - 23:17

Witam Kasiu ja kupuje ten jogurt w tesco jest to jogurt naturalny light w 100g jest 41 Kcal 6g W 4,1g B 0.1g T i jest petarda ja wogóle go nie wliczam do bilansu.Pozdrawiam
#31
Napisany 25 luty 2015 - 13:20

duzo tej soi jesz... na niej bedziesz opieral te swoje przygotowania??
#32
Napisany 25 luty 2015 - 21:33

Hej co do kotletów sojowych jem tylko 100g dziennie nie widzę w tym nic dziwnego 50 g soi posiada 25g białka 0.45g Tłuszczu zdania na temat soi są podzielone... .
#33
Napisany 26 luty 2015 - 15:20

no wiesz mleko tez ma duzo ale tutaj raczej chodzi o przyswajanie bialka i aminogram
#34
Napisany 26 luty 2015 - 18:49

#35
Napisany 26 luty 2015 - 19:39

Zaliczamy soję do roślin strączkowych, należących do rodziny bobowatych. Jest to rodzaj rośliny jednorocznej, której pochodzenie przypisuje się południowo-wschodniej części Azji. Jest szczególnie powszechnie używana w diecie wegetariańskiej jako źródło białka. Zawiera wiele aminokwasów, w tym już omawianą lizynę. Działa przeciwko osteoporozie, a także przeciwnowtworowo, dzięki zawartości izoflawonów. Najbardziej powszechnym produktem uzyskiwanym z soi jest tofu – sojowy twarożek, który wywodzi się z kuchni chińskiej. Powstaje w procesie koagulacji mleka sojowego. W zależności od dalszej obróbki uzyskuje się wiele odmian, np. naturalny, wędzony, marynowany. Produkt obfituje w wartościowe białko, nienasycone kwasy tłuszczowe, minerały i witaminy: sole żelaza, fosforu, potasu, sodu, witamin z grupy B, choliny i witaminy E. Samo tofu nie ma smaku, dlatego łatwo przejmuje smak przypraw. Wykorzystywane do wielu potraw: kotletów, sałatek, farszów, zapiekanek, stanowi również doskonały zamiennik serów z mleka odzwierzęcego.
#36
Napisany 27 luty 2015 - 17:54

#37
Napisany 28 luty 2015 - 15:08

#38
Napisany 28 luty 2015 - 15:59

Obiadek 100g ziemniak , 100g szpinak , 100g kotlet z grila
posiłek po treningowy.
#39
Napisany 28 luty 2015 - 16:10

daj fotki w pozach, jestem ciekawy formy
#40
Napisany 01 marzec 2015 - 17:13

0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników