Skocz do zawartości

Zdjęcie

Mocny ból sutków

- - - - -

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
cichy 10001

cichy 10001

    Chyba zostanę tu na dłużej

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 1238 postów
  • Wiek: 30
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 72

    Chłopaki mam problem, leciałem:

    30mg ed mety 

    250mg cypio(alpha) e3d

    400mg tren e e4d

     

    zaczęły mnie boleć lekko suty, ale to olałem, bo to u mnie normalne, ale po jakimś czasie ból był ogromny, więc zszedłem z mety i dałem cypio 250mg e4d

     

    zrobiłem badania,

     

    PRL 23,05 [57-357] 
    ESTR 196 [7,6-43] 

    Dodatkowo też zrobiłem: 
    AST 177,3 [<35] 
    ALT 334,4 [<45] 
     

    Widać jak Tren wpływa na wątrobę.

     

     prl poniżej normy (idzie bromergon), estro ponad normę, więc dałem ari 1mg ed po 3 dniach suty się uspokoiły, więc zmniejszałem dawkę do 0,5mg ed a później 0,5mg e2d i niestety ból powrócił i to bardzo mocny

     

    aktualnie cykl wygląda tak:

     

    400mg tren E e4d

    250mg cypio e4d

     

    O co tu chodzi? Przy tak małej dawce testa tak ogromny ból i to mimo podawania ari ? Co robić, może lepiej zejść z cyklu albo zamienić cypio na propa ?


    Edytowany przez cichy 10001, 21 styczeń 2014 - 23:19 .

    • 0

    #2
    Electrohunter

    Electrohunter

      Ryjówkarz Kokardo-Aksamitny

    • Mod Ogólny
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • 18027 postów
  • Wiek: 44
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Czarnobyl
    • Staż [mies.]:

    Ari obniża estrogen, ale przy obecnej dawce nie robi tego wystarczająco wydajnie. Część estrogenu nadal krąży we krwi i tworzy się problem. Warto też wiedzieć że jeśli gruczoły zostaną dostatecznie pobudzone to gino ma zielone światło często nawet jeśli poziom estradiolu jest niezbyt wysoki.


    • 0

    #3
    bbmass

    bbmass

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 267 postów
  • Wiek: 36
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Siłownia
    • Staż [mies.]: 48+

    obstawiam ze masz podwyższony progesteron...


    • 0

    #4
    cichy 10001

    cichy 10001

      Chyba zostanę tu na dłużej

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPip
    • 1238 postów
  • Wiek: 30
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 72

    progesteron, ale zwiększenie dawki ari powoduje ustąpienie bólu

     

    Pójdę jutro na badania i zbadam też progesteron

     

    To co mam teraz zrobić ? Może zejść na mostek, to znaczy b. nisko teść, żeby te sutki się uspokoiły, bo skoro zostały "pobudzone", to jak inaczej je "uśpić"? 


    • 0

    #5
    cichy 10001

    cichy 10001

      Chyba zostanę tu na dłużej

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPip
    • 1238 postów
  • Wiek: 30
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 72

    Chłopaki, podbijam temat, bo z sutkami jest tragicznie. Doszły 2 nowe grudki i nieustępliwy bó, od dziś zamierzam podawać ari 1mg ed, bo nie mam zamiaru zostać ginomanem ;)

     

    Może femara będzie tu najlepsza ? Tylko, że do femki dostępu nie mam. Mam tyko ari. 

    Może całkowicie zejść z testa?


    • 0

    #6
    Dzonty Bravo

    Dzonty Bravo

      Wczuwa się w forum

    • Zbanowany
    • PipPip
    • 99 postów
  • Wiek: 30
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 60

    Chłopaki, podbijam temat, bo z sutkami jest tragicznie. Doszły 2 nowe grudki i nieustępliwy bó, od dziś zamierzam podawać ari 1mg ed, bo nie mam zamiaru zostać ginomanem ;)

    leć do lekarza. kiedys mialem bolący sutek lekarz zrobi biopsje (czyli pobral tkanke na badania) i sam gózek zniknoł... DO dnia dzisiejszego nie mam zadnych problemow a tez bolał...


    • 0

    #7
    lMAGO

    lMAGO

      Oligarcha

    • Mod
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • 27784 postów
    • Płeć:Mężczyzna

    1 tren fałszuje wyniki badań hormonalnych w szczególności estro

    2 progesteron sam w sobie nie odpowiada za gino, dopiero gdy zmieni się na prolaktyne i ona już może wywalić cycki, ale do tego może tylko dojść przy podwyższonym poziomie estradiolu, gdy ten jest trzymany w ryzach progesteron będzie, ale prolaktyny nam nie wywali ;)

    min dla tego zawsze proponuje małą dawkę testa przy trenie, pamiętajmy także o innych sajdach prl ;)



    teraz nie pozostaje Ci chyba nic innego jak zbicie estro, aczkolwiek niech lepiej się wypowie ktoś kto miał podobny problem ;)


    • 0

    #8
    cichy 10001

    cichy 10001

      Chyba zostanę tu na dłużej

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPip
    • 1238 postów
  • Wiek: 30
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 72

    zbijam własnie podając ari 1mg ed (już 3ci dzień taka dawka idzie) 

    jeżeli wszystko wypali, to będę miał femare i ona już chyba powinna pomóc

    podobno może nawet cofnąć "świeże" gino 

     

    wejdę teraz na mostek na 200mg cypio ew i spróbuję zrobić porządek z hormonami

    dobrze myślę? czy zostac jeszcze miesiąc na trenie? tyle właśnie mi planowanego cyklu zostało 


    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko