Skocz do zawartości

Zdjęcie

Michael Jai White

* * * * * 1 głosów

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#1
MrMiniMuscle

MrMiniMuscle

    Się rozkreca

  • Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 496 postów
  • Płeć:Mężczyzna
Michael Jai White (ur. 10 listopada 1967 w Nowym Jorku na Brooklynie) - amerykański aktor,mistrz sztuk walki

Pomimo,że MJW nie jest kulturystą to wygląda nieźle,więc postanowiłem przybliżyć Wam tą postać.Jest posiadaczem 7 czarnych pasów głownie z różnych odłamów Taekwondo oraz karate.Pierwszy zdobył w wieku 12 lat.Niestety znalezienie jego obecnego treningu jest wielkim problemem.Jedynie co udało mi się odkryć to amerykańskie forum,na którym ktoś napisał,że MJW ma podobny trening do Terrela Owens'a (gwiazdy NFL) oraz filmik z dawnych lat.

TRENING T.OWENS'a -> http://www.sportowie...g/terrell-owens

filmik ->

sceny walki z filmu Blood&Bone ->

Filmografia:

1989 – The Toxic Avenger Part II (Toksyczny mściciel II)
1992 – Universal Soldier
1995 – Tyson – Mike Tyson
1996 – Captive Heart: The James Mink Story – Elroy
1997 – Spawn – Al Simmons/Spawn
1998 – Ringmaster
1998 – Thick as Thieves (Złodziejski kodeks) – Pointy Williams
1999 – Universal Soldier: The Return – S.E.T.H.
2000 – Freedom Song
2001 – Soul Food – Russell Banks
2001 – Exit Wounds (Mroczna dzielnica) – Lewis Strutt
2002 – Trois 2: Pandora's Box (Trois 2: Puszka Pandory) – Hampton Hines
2004 – Kill Bill Vol. 2
2006 – Gridiron Gang (Gang z boiska)
2006 – Undisputed II: Last Man Standing – George Chambers
2007 – Why Did I Get Married – Marcus
2008 – Tyler Perry's House of Payne 3 episody – Bryan
2008 – The Dark Knight (Mroczny rycerz) – Gambol
2009 – Black Dynamite (Czarny dynamit) – Black Dynamite
2008 – The Legend of Bruce Lee (Legenda Bruce'a Lee) – Ali
2009 – Blood and Bone (Krew i kość) – Isaiah Bone
2009 – Spawn: The Animation (głos: Barrabas)
2010 – Why Did I Get Married Too? (Małżeństwa i ich przekleństwa)- Marcus

Załączone miniaturki

  • mjw4.jpg
  • MJW1.jpg
  • mjw2.jpg
  • mjw3.jpg
  • mjw5.jpg
  • mjw8.jpg
  • mjw6.jpg
  • mjw7.jpg

Edytowany przez MrMiniMuscle, 08 czerwiec 2011 - 20:03 .

  • 1

Doradca KFD

Doradca KFD
  • KFD pro

Siemka, sprawdź ofertę specjalną:




Poniżej kilka linków do tematów podobnych do Twojego:

#2
KrzysiekZM

KrzysiekZM

    Chyba zostanę tu na dłużej

  • Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 1044 postów
  • Wiek: 29
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 23
    Nie ten dział

    Edytowany przez KrzysiekZM, 08 czerwiec 2011 - 22:11 .

    • 0

    #3
    MrMiniMuscle

    MrMiniMuscle

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 496 postów
    • Płeć:Mężczyzna

    Nie ten dział



    Już zauważyłem
    • 0

    #4
    BTT

    BTT

      Nowy na pokładzie

    • Użytkownicy
    • Pip
    • 46 postów
  • Wiek: 22
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Motwica
    • Staż [mies.]: 5
    Dobry człowie... Najlepsza rola to Chyba Undisputed II :D
    • 0

    #5
    .Grafi.

    .Grafi.

      KFD Gold

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPipPipPip
    • 9635 postów
  • Wiek: 26
    • Płeć:Mężczyzna
    Brakuje jeszcze roli w "Never back down 2" Dodany obrazek dobry chłop Dodany obrazek
    • 0

    #6
    Ghost_

    Ghost_

      Magician

    • Mod
    • PipPipPipPipPipPipPip
    • 7472 postów
    • Płeć:Mężczyzna
    duży chłop cyc spory
    • 0

    #7
    kuba6699

    kuba6699

      KFD Premium

    • KFD pro
    • PipPipPipPip
    • 1068 postów
  • Wiek: 27
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Wrocław
    • Staż [mies.]: ***
    Undisputed II zmiażdżył, oglądałem chyba 4 razy. Wygląd kozacki.
    • 0

    #8
    mr.nobody

    mr.nobody

    • KFD pro
    • PipPipPip
    • 515 postów
    • Płeć:Mężczyzna
    Gość ma świetną sylwetkę :)
    Co do wymiarów:
    Wzrost: 183
    Waga: 95 kg
    Łapa: 45 cm

    To tyle co tam kiedyś wyczytałem, ale proszę się tym nie sugerować.

    Edytowany przez mr.nobody, 29 styczeń 2012 - 13:16 .

    • 0




    0 użytkowników czyta ten temat

    0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

     Zamknij okienko