Skocz do zawartości

Zdjęcie

Luźne tematy w dopingu, krótkie pytania, krótkie odpowiedzi

* * * * - 23 głosów

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#40481
marku25

marku25

    Wczuwa się w forum

  • Nowi na forum
  • PipPip
  • 67 postów
  • Wiek: 39
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 100

    ponoć provi dobre z andro, brał Ktoś ostatnio ?


    • 0

    #40482
    Kamral

    Kamral

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 318 postów
  • Wiek: 33
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 50

    Under niestety bije ale jutro ide do rodzinnego myslisz ze przepisze ..
    A co myslicie o Ben Tells ktos u niego bral porady warto czy nie ???


    on albo Dominik Mnich najlepsi w polsce od hormonów


    • 0

    #40483
    Diabel-Tasmanski

    Diabel-Tasmanski

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 419 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Bydgoszcz
    • Staż [mies.]: 12lat

    Siemano koksy!!!

    Pare tyg temu gdy przebywalem jeszcze w ZK znaleziono u mnie sustanon ,,,wzieli go podobno na testy i wykazalo im MDMA     %)  WTF?

    Wrabiaja mnie czy sustanon ma jakis zwiazek ze na ich dziwnych testach moze tak wykazac ?

    PROSZE POMOZCIE


    • 0

    #40484
    metadon

    metadon

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 36 postów
  • Wiek: 37
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:CK
    Po jakim czasie czuć provi w kwestii samopoczucia i libido? I ile dawać? 3xed po 12.5 czy po 25? Z boom mam jak coś
    • 0

    #40485
    marku25

    marku25

      Wczuwa się w forum

    • Nowi na forum
    • PipPip
    • 67 postów
  • Wiek: 39
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 100

    Po jakim czasie czuć provi w kwestii samopoczucia i libido? I ile dawać? 3xed po 12.5 czy po 25? Z boom mam jak coś

    To sprawdzone, jakaś nowa firma ?


    • 0

    #40486
    marku25

    marku25

      Wczuwa się w forum

    • Nowi na forum
    • PipPip
    • 67 postów
  • Wiek: 39
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 100

    Dwa pytania do znawców:

    andro jest polskim produktem ?

    co trzeba zrobić, aby działały wiadomości prywatne ?


    • 0

    #40487
    SilverSky

    SilverSky

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 558 postów
  • Wiek: 25
    • Płeć:Mężczyzna

    Dwa pytania do znawców:

    andro jest polskim produktem ?

    co trzeba zrobić, aby działały wiadomości prywatne ?

    Tak andro jest klepane w polsce,prywatne wiadomości chyba od jakiejś ilości postów działają(pewny nie jestem).


    • 0

    #40488
    piratjack

    piratjack

      Wczuwa się w forum

    • Nowi na forum
    • PipPip
    • 102 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 17lat

    Witam szukam dobreg provironu i oxydrolonu zastanawiam się nad tymi labami BAŁKAN(drogo wychodzi),SQUIBB ,ZPHC brał ktoś ?


     


    • 0

    #40489
    marku25

    marku25

      Wczuwa się w forum

    • Nowi na forum
    • PipPip
    • 67 postów
  • Wiek: 39
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 100

    Tak andro jest klepane w polsce,prywatne wiadomości chyba od jakiejś ilości postów działają(pewny nie jestem).

    Andro jest trudono dostepny, jakoś mam problem z kontaktem


    • 0

    #40490
    SilverSky

    SilverSky

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 558 postów
  • Wiek: 25
    • Płeć:Mężczyzna

    Witam szukam dobreg provironu i oxydrolonu zastanawiam się nad tymi labami BAŁKAN(drogo wychodzi),SQUIBB ,ZPHC brał ktoś ?


     

    Squibb cały asortyment 1 klasa.


    • 0

    #40491
    SapereAude

    SapereAude

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 5 postów
  • Wiek: 35
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:B-B
    • Staż [mies.]: 180

    Witam

    CZy te wyniki są ok? 7 tyg po  odbloku z hcg 30000 i clomid 28 dni. cykl 250mg e5d cypio 16 tyg:

    estradiol   59,40 norma 7,63-42,60

    testosteron 4,78 norma 2,49-8,36

    prolaktyna  10,20    nomr  4,04-15,20

    fsh 2,30 norma 1,50-12,40

    lh 4,08 nomr 1,70-8,60

    shbg 22,15 nomra 13,50-71,40

     

    Wszystko jest w miarę tylko libido trochę kuleje.  Chęci w miarę są ale problem  z utrzymaniem erekcji :/. Co powiecie?


    • 0

    #40492
    marku25

    marku25

      Wczuwa się w forum

    • Nowi na forum
    • PipPip
    • 67 postów
  • Wiek: 39
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 100

    Witam

    CZy te wyniki są ok? 7 tyg po  odbloku z hcg 30000 i clomid 28 dni. cykl 250mg e5d cypio 16 tyg:

    estradiol   59,40 norma 7,63-42,60

    testosteron 4,78 norma 2,49-8,36

    prolaktyna  10,20    nomr  4,04-15,20

    fsh 2,30 norma 1,50-12,40

    lh 4,08 nomr 1,70-8,60

    shbg 22,15 nomra 13,50-71,40

     

    Wszystko jest w miarę tylko libido trochę kuleje.  Chęci w miarę są ale problem  z utrzymaniem erekcji :/. Co powiecie?

     

    problem z erekcja moze byc przez estro, endo wyliczaja stosunek test do estro. ale ogolnie wyniki sa ok, trzeba poczekac az organizm wróci do homeostazy

    proponuje proviron ewentualnie do tego jakis tadafil lub syldenafil i poczekac do ok 3 mc

    nie wiem jaki dlugi miales cykl, ale potocznie mowi sie, ze powrot trwa tyle ile trwal cykl


    • 1

    #40493
    brx1000000

    brx1000000

      KFD Premium

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPip
    • 1609 postów
  • Wiek: 30
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:WWA
    • Staż [mies.]: 10 lat

    Witam

    CZy te wyniki są ok? 7 tyg po  odbloku z hcg 30000 i clomid 28 dni. cykl 250mg e5d cypio 16 tyg:

    estradiol   59,40 norma 7,63-42,60

    testosteron 4,78 norma 2,49-8,36

    prolaktyna  10,20    nomr  4,04-15,20

    fsh 2,30 norma 1,50-12,40

    lh 4,08 nomr 1,70-8,60

    shbg 22,15 nomra 13,50-71,40

     

    Wszystko jest w miarę tylko libido trochę kuleje.  Chęci w miarę są ale problem  z utrzymaniem erekcji :/. Co powiecie?

     

    Ogólnie odblok udany, ja bym zbił trochę to estro małą dawką aromasinu i pojechał jeszcze Clomidem miesiąc. Z naturalnych rzeczy to bym zapodał na miesiąc 100mg cynku ed, 10000 jednostek d3 ed i 3000mg DAA ed.


    • 1

    #40494
    kabas7

    kabas7

      KFD to mój dom ;)

    • Użytkownicy
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2596 postów
  • Wiek: 26
    • Płeć:Mężczyzna
    broń boże 100mg cynku dziennie, dawki witaminy D dobieramy pod badania a daa jest nic nie warte

    jest na forum ktoś że zgiagnozowaną wtórną niewydolnością kory nadnerczy ?
    prosiłbym o kontakt na priv

    Edytowany przez kabas7, Dzisiaj, 03:35 .

    • 0




    2 użytkowników czyta ten temat

    1 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników


     Zamknij okienko