Skocz do zawartości

Zdjęcie

Luźne tematy w dopingu, krótkie pytania, krótkie odpowiedzi

* * * * - 22 głosów

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#39481
MrBear

MrBear

    Nowy na pokładzie

  • Nowi na forum
  • Pip
  • 9 postów
  • Wiek: 32
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Poznań
    • Staż [mies.]: 48

    Panowie  czy jak u was  e2  idzie w górę  to jest wam   ciepło jakby gorączka  i macie bardzo dużą potliwości?? bo  w Poniedziałek 150mg e3,5d  test   oraz symex 1/4 e2d  libido  codziennie  ok , lecz   wczoraj było 1/4 symex  dziś  hcg 500 ui  i teraz na wieczór   czuje e2  bo   jest ogień i   potliwość  jakby było z 40 stopni , czy w takim razie  dawać symex ed 1/4  czy lepiej 1/2 e3d ?? boje się  zeby   za bardzo nie zjechać  z e2  a nie mam jak teraz  zrobić  badania :( , czekam na wasze doradztwo  :KFD:


    Pytanie do admina  tego forum , dlaczego  temat który  założyłem  ok 10 dni  temu nie jest widoczny  na forum , bardzo prosze o  uzasadnienie bo   nie wiem czy jest to  błąd  czy  faktycznie nie   


    • 0

    #39482
    kravmaga

    kravmaga

      KFD to mój dom ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 4025 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:KFD
    • Staż [mies.]: 15 lat
    Jak byś profil uzupełnił to może by coś z tego bylo
    • 0

    #39483
    MrBear

    MrBear

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 9 postów
  • Wiek: 32
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Poznań
    • Staż [mies.]: 48

    PROFIL UZUPEŁNIŁEM 

     

    Edit. Nie do końca A.


    • 0

    #39484
    kravmaga

    kravmaga

      KFD to mój dom ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 4025 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:KFD
    • Staż [mies.]: 15 lat

    Aby uczestniczyć w dyskusjach musisz mieć ukończone 18 LAT!

    NALEŻY MIEĆ WYPEŁNIONY PROFIL (wiek, staż, wymiary) - w przeciwnym wypadku - BAN lub czasowa blokada konta


    • 0

    #39485
    mr.fuark

    mr.fuark

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 1 postów
  • Wiek: 24
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Katowice
    • Staż [mies.]: 7 lat

    Panowie niebawem wchodzę na cykl masowy, miałem dłuższą przerwę z sokiem i nie do końca wiem jakie laby są teraz na topie.

    Jakie lab polecacie?

    Będzie ładowany enan/cypio, deka oraz antek.

     

    Pozdro ;)


    • 0

    #39486
    kravmaga

    kravmaga

      KFD to mój dom ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 4025 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:KFD
    • Staż [mies.]: 15 lat
    Ja bym na obecną chwilę celowal w nexium lub Ions
    • 1

    #39487
    SilverSky

    SilverSky

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 539 postów
  • Wiek: 25
    • Płeć:Mężczyzna

    Nexium spoko działanie ale zdarzały się po nim stany zapalne i dyskomfort po iniekcji,od siebie polecam ExportMed.


    • 1

    #39488
    Qb1ca

    Qb1ca

      Wczuwa się w forum

    • Nowi na forum
    • PipPip
    • 71 postów
  • Wiek: 31
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 36
    Antka moge polecić ze swissa 100mg ed po zamiatalo system dawno takiej mocy nie czułem. Reszta jak koledzy wyżej napisali .
    • 1

    #39489
    DSTDiagnostic

    DSTDiagnostic

      Wczuwa się w forum

    • Nowi na forum
    • PipPip
    • 144 postów
  • Wiek: 39
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Poznań
    • Staż [mies.]: 36
    Ions, zeneca, wellone, nexium, genamed też robi robotę.
    • 0

    #39490
    mic-ek

    mic-ek

      KFD Silver

    • KFD pro
    • PipPip
    • 148 postów
  • Wiek: 30
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Poznań
    • Staż [mies.]: 120

    Krótko i na temat: czy wg obecnej wiedzy mogę śmiało bić prolongatum insulinówką w brzuch?


    • 0

    #39491
    korowiow71

    korowiow71

      Wczuwa się w forum

    • Nowi na forum
    • PipPip
    • 136 postów
  • Wiek: 36
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 48
    Więcej jak 0,5ml nie polecam podskórnie. Spróbuj czy się nie robi rumień i nie zostaje gula na dzień dwa, bo możesz różnie reagować. Lepiej mało a często.
    0,1-0,2ml nie miałem żadnych problemów, powyżej czasem coś się działo ale skutkowało swędzeniem a nie bólem.
    Biłem nie tylko brzuch ale zewnętrzne części ud (górna partia aż do stawu biodrowego). Byle fałdkę dało radę złapać i było w co wbić.
    • 0

    #39492
    mic-ek

    mic-ek

      KFD Silver

    • KFD pro
    • PipPip
    • 148 postów
  • Wiek: 30
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Poznań
    • Staż [mies.]: 120

    Ale to ml dzieliłeś na kilka miejsc? Czy codziennie takie małe dawki?


    • 0

    #39493
    MrBear

    MrBear

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 9 postów
  • Wiek: 32
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Poznań
    • Staż [mies.]: 48

    Panowie  czy jak u was  e2  idzie w górę  to jest wam   ciepło jakby gorączka  i macie bardzo dużą potliwości?? bo  w Poniedziałek 150mg e3,5d  test   oraz symex 1/4 e2d  libido  codziennie  ok , lecz   wczoraj było 1/4 symex  dziś  hcg 500 ui  i teraz na wieczór   czuje e2  bo   jest ogień i   potliwość  jakby było z 40 stopni , czy w takim razie  dawać symex ed 1/4  czy lepiej 1/2 e3d ?? boje się  zeby   za bardzo nie zjechać  z e2  a nie mam jak teraz  zrobić  badania :( , czekam na wasze doradztwo  :KFD:


    Pytanie do admina  tego forum , dlaczego  temat który  założyłem  ok 10 dni  temu nie jest widoczny  na forum , bardzo prosze o  uzasadnienie bo   nie wiem czy jest to  błąd  czy  faktycznie nie   .

    Teraz  uzupełniłem  cały profil  na   forum  wiec  mam nadzieje ze teraz  będzie wszystko ok:)


    • 0

    #39494
    MrBear

    MrBear

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 9 postów
  • Wiek: 32
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Poznań
    • Staż [mies.]: 48

    Ale to ml dzieliłeś na kilka miejsc? Czy codziennie takie małe dawki?

    Subq możesz stosować  ed , e2d  a nawet  e3d  to zależny     ile  mg  test masz w  1 ml  też zależy  jakie masz shbg  wtedy  można dobrać    dawkę  i częstotliwość   można  max 0,5ml e2-3d  subq   na pewno androchem  polecam  oraz  insulinówki  po iniekcji wolej   masaż  gruczołku  kulki   tak z 2-3 mint i jest ok 


    • 0

    #39495
    MarcinG

    MarcinG

      Wczuwa się w forum

    • Użytkownicy
    • PipPip
    • 84 postów
  • Wiek: 41
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:poznań
    • Staż [mies.]: 72

    Krótko i na temat: czy wg obecnej wiedzy mogę śmiało bić prolongatum insulinówką w brzuch?

    jak wysoki BF to nie jak niski bij i rośnij


    • 0

    #39496
    korowiow71

    korowiow71

      Wczuwa się w forum

    • Nowi na forum
    • PipPip
    • 136 postów
  • Wiek: 36
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 48


    Ale to ml dzieliłeś na kilka miejsc? Czy codziennie takie małe dawki?


    Codziennie małe dawki to lepsza opcja.
    • 0

    #39497
    mic-ek

    mic-ek

      KFD Silver

    • KFD pro
    • PipPip
    • 148 postów
  • Wiek: 30
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Poznań
    • Staż [mies.]: 120
    SHBG mam 17,1 (14,5-48,4).
    Nie potrzebuję androchemu, mam aptekę.
    • 0

    #39498
    MrBear

    MrBear

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 9 postów
  • Wiek: 32
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Poznań
    • Staż [mies.]: 48

    Codziennie małe dawki to lepsza opcja.

    Dla mnie  akurat  nie  mimo niskiego shbg  ja wole  e2d -e3d ale  wieksze dawki , ed rusza  mnie dopiero od 50-75mg , poniżej 40mg  nie widzę sensu  bo  w  subq  inaczej się  rozchodzi  olej  i wolniej  jest metabolizowany niz  w miesien 


    • 0

    #39499
    MrBear

    MrBear

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 9 postów
  • Wiek: 32
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Poznań
    • Staż [mies.]: 48

    SHBG mam 17,1 (14,5-48,4).
    Nie potrzebuję androchemu, mam aptekę.

    Ja wole  ug nie widzę różnicy czy   to omka czy prolo  a cenowo  ekonomiczniej , jak na początek zacznij sobie  e2d  50mg prolongatum   subq lub jak  władujesz 1ml  e3d  i obserwuj   czy e2 ci skacze   i prl czy nie za 2-3 tyg   badania  e2  by zobaczyć  czy  potrzebny jest IA  czy nie 


    • 0

    #39500
    korowiow71

    korowiow71

      Wczuwa się w forum

    • Nowi na forum
    • PipPip
    • 136 postów
  • Wiek: 36
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 48

    SHBG mam 17,1 (14,5-48,4).
    Nie potrzebuję androchemu, mam aptekę.

    Częstsze bicie może podnieść SHGB.
    • 1




    6 użytkowników czyta ten temat

    3 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych użytkowników


     Zamknij okienko