Skocz do zawartości

Zdjęcie

Luźne tematy w dopingu, krótkie pytania, krótkie odpowiedzi

* * * * - 22 głosów

  • Proszę się zalogować aby odpowiedzieć

#39321
Daniuu

Daniuu

    Nowy na pokładzie

  • Użytkownicy
  • Pip
  • 32 postów
  • Wiek: 25
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Warszawa

    Planuję swój drugi cykl po póltora roku na offie ze względu na niski testosteron, żeby poprawić jakość swojego zycia, bo aktualnie nawet nie pamiętam co to poranny wzwód... a o samopoczuciu już nie wspomnę  Mój wynik: 11(8-32skala)  Pomyślałem żeby bić 250mcg raz w tygodniu, co myślicie? 

    W jakie ia się zaopatrzyć do tego?


    • 0

    #39322
    korowiow71

    korowiow71

      Wczuwa się w forum

    • Nowi na forum
    • PipPip
    • 123 postów
  • Wiek: 36
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 48
    Daj sobie 125mg pn czw. Standardowo Ari lub exe trzeba mieć pod ręką.
    • 1

    #39323
    kravmaga

    kravmaga

      KFD to mój dom ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3956 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:KFD
    • Staż [mies.]: 15 lat
    125 e4d wystarczy, badania zrób po miesiącu I się okaże czy IA potrzebne
    • 1

    #39324
    Daniuu

    Daniuu

      Nowy na pokładzie

    • Użytkownicy
    • Pip
    • 32 postów
  • Wiek: 25
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Warszawa

    Czyli nie bić w pon i czwartek tylko co 4 dni tak? A jak wygląda sprawa z hcg? Od pierwszego strzału co 3dni 250??


    • 0

    #39325
    korowiow71

    korowiow71

      Wczuwa się w forum

    • Nowi na forum
    • PipPip
    • 123 postów
  • Wiek: 36
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 48
    Możesz tak lecieć hcg.
    Test bez różnicy zbytnio pn/czw czy e4d. Jak ci wygodniej.
    • 1

    #39326
    Petros

    Petros

      KFD Silver

    • KFD pro
    • PipPip
    • 135 postów
  • Wiek: 32
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 20+12

    Czy podwyższony estriadol może wpływać negatywnie na ciśnienie?


    • 0

    #39327
    Kamral

    Kamral

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 201 postów
  • Wiek: 33
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 50

    zdecydowanie tak


    • 0

    #39328
    blue-chees

    blue-chees

      indestructible madman:)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPipPipPip
    • 8592 postów
  • Wiek: 42
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:london
    • Staż [mies.]: 7lat

    Czy podwyższony estriadol może wpływać negatywnie na ciśnienie?

    Tak, tak i jeszcze raz tak , konsekwencjie moge byc " powazne " pilnuj tego 


    • 0

    #39329
    Petros

    Petros

      KFD Silver

    • KFD pro
    • PipPip
    • 135 postów
  • Wiek: 32
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 20+12

    jutro i tak miałem iść na badania, przy 3/4 symexu ed czuje że jest słabo. Wcześniej mialem ciśnienie 120-130/80 puls 60-65. Teraz 135-145/85 puls bez zmiany. Samopoczucie gorsze. Nie wiem czy jest sens dalej bawić się tym symexem, lepiej chyba w letro uderzyć. Pokażą to badania.


    • 0

    #39330
    Alex64

    Alex64

      Nowy na pokładzie

    • Nowi na forum
    • Pip
    • 16 postów
  • Wiek: 32
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 24
    Panowie co z tym Vaaku, zwinął żagle czy pojawia się i znika i trzeba mieć szczęście? Na Bena mnie nie stać.;)
    Może wy poradzicie.
    Trzy miesiące po PCT test nie chce wstać z gleby.
    T 2,85(2,49-8,36),E2 32(11-43), PRL 14(5-21), FSH 4,8 (1,5-12,4), LH 6(1,7-8,6).

    Pół roku leciał test z pregnylem, potem sześć tygodni nolva.
    Schodziłem z LH i FSH ponad normę i testem w górze normy. Naturalny mam niecałe 4 w skali do 9.
    Domyślam się, że z przysadka jest ok i nie ma co wracać na sermy ale co z jądrami? Czekać, wejść na symboliczne dawki HCG? Coś innego?
    Spróbowałem pregnenolonu i zamulenie i libido jeszcze się pogorszyły. Teraz leci 2x25 provi, jest trochę lepiej ale to jeszcze nie to.
    • 0

    #39331
    Kamral

    Kamral

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 201 postów
  • Wiek: 33
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 50

    Panowie biore 1/4 exe do 250 mg test e5d i mi ubija estro do 20. Przestaje brać to estro w 3 tyg 90. Jak to ustawić czy jak bede brał 1/4 co drugi strzal nie bedzie za duzych wahań stężen ?


    • 0

    #39332
    krupniok13

    krupniok13

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 562 postów
  • Wiek: 26
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Jastrzębie-Zdrój
    • Staż [mies.]: 111

    Panowie biore 1/4 exe do 250 mg test e5d i mi ubija estro do 20. Przestaje brać to estro w 3 tyg 90. Jak to ustawić czy jak bede brał 1/4 co drugi strzal nie bedzie za duzych wahań stężen ?


    Czesciej a mniej to exe co 5 dzien brales?
    Ewentualnie zrob tak rozbij testa na e3d 125mg i do tego exe laduj.
    • 1

    #39333
    kravmaga

    kravmaga

      KFD to mój dom ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3956 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:KFD
    • Staż [mies.]: 15 lat

    wahania to masz bo bijesz e5d,


    • 1

    #39334
    Kamral

    Kamral

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 201 postów
  • Wiek: 33
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 50

    Czesciej a mniej to exe co 5 dzien brales?
    Ewentualnie zrob tak rozbij testa na e3d 125mg i do tego exe laduj.

    tak strzal co 5 dni do tego 1/4 exe. No pokombinuje częsciej strzaly robić

     

    No ale sobie tak mysle, że jak zaczne brać exe do strzala co 2 dni 1/4 to mi calkowicie wyzeruje. Ogolnie ludzie sie skarzą ze na nich symex nie dziala a na nie az za bardzo


    Edytowany przez Kamral, 13 wrzesień 2019 - 07:47 .

    • 0

    #39335
    krupniok13

    krupniok13

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 562 postów
  • Wiek: 26
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Jastrzębie-Zdrój
    • Staż [mies.]: 111

    tak strzal co 5 dni do tego 1/4 exe. No pokombinuje częsciej strzaly robić

     

    No ale sobie tak mysle, że jak zaczne brać exe do strzala co 2 dni 1/4 to mi calkowicie wyzeruje. Ogolnie ludzie sie skarzą ze na nich symex nie dziala a na nie az za bardzo

     

    Lepiej trzymać Estro niżej niż wysoko. 
    Polecam rozbić exe na 1/8 lub rozcienczyc w czymś np alko i dawkować doustnie.


    • 1

    #39336
    Kamral

    Kamral

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 201 postów
  • Wiek: 33
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 50

    Lepiej trzymać Estro niżej niż wysoko. 
    Polecam rozbić exe na 1/8 lub rozcienczyc w czymś np alko i dawkować doustnie.

    mogę w vodce czystej całą tabletke rozpuscic i do strzykawki i podawac ?


    • 0

    #39337
    krupniok13

    krupniok13

      Się rozkreca

    • Użytkownicy
    • PipPipPip
    • 562 postów
  • Wiek: 26
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Jastrzębie-Zdrój
    • Staż [mies.]: 111

    mogę w vodce czystej całą tabletke rozpuscic i do strzykawki i podawac ?


    Sproboj rozpuscic i podawaj insulinowka

    Letro np tak sie rozpuszcza w wodce
    • 1

    #39338
    Prezi

    Prezi

      KFD Gold

    • KFD pro
    • PipPipPipPipPipPip
    • 2010 postów
  • Wiek: 32
    • Płeć:Mężczyzna
    • Staż [mies.]: 10lat

    ja dziś dodam temat odnosnie rozcieńczania tabsów. Bo wlasnie wczoraj rozcienczałem pierwszy raz. Ostatnio robilem tylko z płynu, a teraz z tabletek. Wyszło spoko :-)


    • 2

    #39339
    matheox

    matheox

      Wczuwa się w forum

    • Nowi na forum
    • PipPip
    • 64 postów
  • Wiek: 28
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:Wwa
    • Staż [mies.]: 60
    Novo 2tab ed i TSH w dolnych widełkach. Robić do tego ft3?
    • 0

    #39340
    kravmaga

    kravmaga

      KFD to mój dom ;)

    • Aktywny user KFD
    • PipPipPipPipPipPip
    • 3956 postów
  • Wiek: 34
    • Płeć:Mężczyzna
    • Miasto:KFD
    • Staż [mies.]: 15 lat

    Novo 2tab ed i TSH w dolnych widełkach. Robić do tego ft3?

    o boze, chlopie ty wiesz co robisz w ogole ? oczywisice ze ft3 i t4t a nie tsh


    • 0




    2 użytkowników czyta ten temat

    1 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych użytkowników


     Zamknij okienko